• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
    • Bakrecepten
    • Bijgerechten
    • Borrelhapjes en Snacks
    • Cake recepten
    • Deeg recepten
    • Dips, Dressing en Saus Recepten
    • Drankjes recepten
    • Gevogelte Recepten
    • High Tea Recepten
    • How-to en tutorials
    • Koekjes recepten
    • Lunch recepten
    • Nagerechten
    • Ontbijt Recepten
    • Pasta Recepten
    • Pizza Recepten
    • Salade recepten
    • Smoothie Recepten
    • Soep Recepten
    • Taart Recepten
    • Vegetarische Recepten
    • Vis Recepten
    • Vlees Recepten
    • Voorgerechten
  • Internationale Keukens
    • Afrikaanse Keuken
    • Amerikaanse Keuken
    • Argentijnse Keuken
    • Australische Keuken
    • Aziatische Keuken
    • Balkan Keuken
    • Belgische Keuken
    • Britse Keuken
    • Caribische Keuken
    • Chinese Keuken
    • Duitse Keuken
    • Franse Keuken
    • Griekse Keuken
    • Hongaarse Keuken
    • Ierse Keuken
    • Indiase Keuken
    • Indonesische Keuken
    • Italiaanse Keuken
    • Japanse Keuken
    • Koreaanse Keuken
    • Levantijnse Keuken
    • Marokkaanse Keuken
    • Mediterrane Keuken
    • Mexicaanse Keuken
    • Nederlandse Keuken
    • Oostenrijkse Keuken
    • Peruaanse Keuken
    • Portugese Keuken
    • Russische Keuken
    • Scandinavische Keuken
    • Spaanse Keuken
    • Surinaamse Keuken
    • Tex-Mex Keuken
    • Thaise Keuken
    • Turkse Keuken
    • Vietnamese Keuken
    • Zwitserse Keuken
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Betty
    • Over mij
    • Contact
    • Samenwerken
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Persoonlijk / Fotodagboek Februari 2016

Fotodagboek Februari 2016

29 februari 2016 Door Betina Oostveen 4 Reacties

fotodagboek_februari_2016_header-002

Drie keer knipperen en er is weer een nieuwe maand voorbij! Nu was het ook wel een korte maand, ondanks de bonus dag vandaag. Maar goed, de maand februari is er niet minder spannend of lekker om geweest. Lezen jullie weer mee?

Lekker Burgerlijk

Met nog ruim een maand te gaan, moesten Dylan en ik nog even wat spulletjes aanschaffen voor ons huwelijk. Dus trokken we er samen op uit voor een dagje in Amerfoort. Ik vind dit zo’n leuke stad om rond te slenteren en te shoppen. En we zijn al met al goed geslaagd hoor. Nog een paar laatste items en we zijn dan ook echt klaar voor de wedding!

fotodagboek_februari_2016_lekker_burgerlijk_amersfoort1

Tussen het shoppen door hebben we ook heerlijk hamburgers gegeten bij Lekker Burgerlijk aan het hof in het stadscentrum. Goede burgers, goede service en uitzicht op het hof plein. Wat wil je nog meer. En ik vond die naam ook wel erg toepasselijk voor ons tweetjes!

Naar Berlijn met Nespresso

Begin deze maand vloog in naar Berlijn met Nespresso, voor een bezoek aan het Atelier Nespresso. Samen met Zoe van Moderne Hippies waren wij de enige twee Nederlandse journalisten/bloggers aanwezig op dit evenement en dat was cool!

fotodagboek_februari_2016_atelier_nespresso-001

Samen een beetje koffie leuten en de mensen achter Nespresso beter leren kennen. Uiteraard kun je het verslag over Atelier Nespresso hier teruglezen.  De dag werd afgesloten met een verbluffend diner samengesteld door de Berlijnse **Chef-kok Daniel Achilles en chef-kok Heiko Antoniewicz, die bekend staat om moleculair koken!   Dit zijn echt de momenten dat ik mij in mijn arm moet knijpen of te zien of ik niet droom. I love my job!

Taste of Holland

Dit jaar was tevens de eerste editie van de Taste of Holland en ik was samen met Dylan aanwezig bij de opening. Bij dit jongere zusje van de Taste of Amsterdam hoefde ik Utrecht in ieder geval niet uit, want het werd in de Jaarbeurs gehouden.

fotodagboek_februari_2016_tast of holland-001

Erg gezellig, ook omdat ik weer een aantal mede Utrecht foodies tegen het lijf liep. Serieus, soms is het net een familiereunie die bloggers bijeenkomsten! En uiteraard kun je het complete verslag van de Taste of Holland hier teruglezen.

Valentijnsdag

Die was dit jaar lekker saai. Met zijn tweetjes. Op de bank met stretchpants en Netflix aan. Haren ongekamd, geen deo en zonder make up. Als dat het hoogtepunt van je week is, dan weet je dat je voor elkaar bent gemaakt.

valentijn_hartje_met_frambozen_en_witte_chocolade-650x432

Voor het feestelijke tintje kreeg ik van Dylan bij het opstaan wel Mimosas (Jus dorange met prosecco) ipv de normale kop groene thee. Dat dan weer wel. Hebben jullie ook een goede Valentijnsdag (met of zonder partner) gehad?

Blogverjaardag

En het zal jullie niet ontgaan zijn, maar deze maand was natuurlijk ook mijn 3-jarig blogverjaardag! Met een geweldige prijzenweek! Ik wilde jullie allemaal bedanken voor het massaal meedoen en delen van de acties. En ik hoop dat de winaars inmiddels lekker aan het genieten zijn van hun gewonnen prijzen!

fotodagboek_februari_2016_blogverjaardag_bk3yr

Uiteraard gaat er ook een dankjewel uit naar de fabrikanten die de mooie prijzen beschikbaar hebben gesteld!  Ik hou van dit soort verjaardagen en hoop er nog velen met jullie door te kunnen brengen 🙂

Deliverooooo

Ik zal eerlijk bekennen dat ik vrijwel nooit gebruik maak van een thuis bezorgen service. Puur omdat mijn heupen niet blij worden van het aanbod in de diverse fastfood winkels. Maar hier komt met Deliveroo verandering in!

fotodagboek_februari_2016_deliveroo_utrecht

Deze Deliveroo bezorgservice bezorgt gerechten van je favo restaurants, direct bij je thuis. Uiteraard hebben wij deze thuisbezorg service zelf uitgetest en je kunt hier alles teruglezen over Deliveroo.

Eten bij Zindering

Soms volg ik ook het goede advies van andere bloggers op. Daar ik hard mijn best aan het doen ben om goede restaurants in mijn stad te ontdekken, werd ik toch getipt voor een goed restaurant. Een waar verborgen juweeltje waar ik als vervente Utregger niet eens vanaf wist.

fotodagboek_februari_2016_zindering_utrecht-001

Restaurant Zindering vind je namelijk IN de stadsschouwburg van Utrecht. Goed verstopt dus. En het eten was hier zo goed, dat ik jullie hier binnenkort meer over moet gaan vertellen!

Shake it off

Dit was dus mijn februari maand. De maand maart wordt een korte maand, want einde van deze week stap ik in het huwelijksbootje met Dylan. En daarna wil ik vooral rust en genieten van mijn wittebroodsweken. Tot die tijd moet ik vooral niet stressen en me voorhouden dat alles goed komt. En dat die jurk ook echt dicht gaat op de dag zelf 🙂

Geniet van je ‘bonus’dag vandaag!

genieten_groetjes_bettyskitchen

Tip:  Benieuwd naar mijn leven achter de schermen? Volg dan @bettyskitchennl op Instagram!

Category: Persoonlijk Tags: Amersfoort, blogverjaardag, fotodagboek, Lekker Burgerlijk, nespresso, Taste of Holland, Utrecht, Valentijnsdag

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Chocolate Chip Panakes (met banaan en kokos)
Volgend bericht: Boerenkool stamppot met zoete aardappel »

Lees Interacties

Reacties

  1. Lara

    29 februari 2016 om 9:46 am

    Leuke diary weer! Op valentijnsdag lag ik samen met een vriendin in bed na te genieten van een hangover haha. Je moet wat als je geen partner hebt:P

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      1 maart 2016 om 10:00 am

      ha! die goede ouwe tijd! Voor ik Dylan kende ‘vierde’ ik ook al valentijn, maar dan met vriendinnen.
      Je moet er soms ook gewoon je eigen feestje van maken, toch. Zolang je maar genoten hebt 🙂

      Beantwoorden
  2. Ingeborg

    5 maart 2016 om 2:58 pm

    Erg leuk om te lezen wat je zoal meemaakt. Wat een heerlijkheid!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      5 maart 2016 om 9:15 pm

      Dank je wel Ingeborg 🙂

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#PISTACHETREND

recepten voor Pasen

Het voorjaar kleurt groen dankzij de pistache trend! Check de recepten hier:

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#BARBECUE

barbecue recepten

De barbecue staat hier heel het jaar door aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept alfajores koekjes met dulche de leche © bettyskitchen.nl

Alfajores – Koekjes met dulche de leche

recept croissant wafel met pistache creme © bettyskitchen.nl

Croissant Wafel met Pistache Creme

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept loaded nachos met gehakt © bettyskitchen.nl

Loaded Nachos met Gehakt (uit de oven)

recept vegetarische Pissaladière met prei en olijven © bettyskitchen.nl

Pissaladière met prei en olijven

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

recept burrata caprese met tomaten en salie © bettyskitchen.nl

20x recepten met burrata

recept pasta met vier kazen en tomatensaus © bettyskitchen.nl

Pasta met vier kazen en tomatensaus

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2025 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in

Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Vind je dat goed?JaNee