• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten
    • SPECIALE RECEPTEN –>
      • Barbecue & Grill
      • Glutenvrije Recepten
      • Halloween Recepten
      • Keto recepten
      • Low Carb recepten
      • Slowcooker recepten
      • How-to en tutorials
    • Ontbijt
    • Smoothies & Juices
    • Warme & Koude dranken
    • Lunch
    • High Tea & Jam
    • Salades
    • Soepen
    • Voorgerechten
    • Dips, Dressings en Sauzen
    • Pasta
    • Pizza
    • Bijgerechten
    • Hoofdgerechten Gevogelte
    • Hoofdgerechten Vegetarisch
    • Hoofdgerechten Vis
    • Hoofdgerechten Vlees
    • Nagerechten
    • Cake
    • Koekjes
    • Taart
    • Tussendoortjes
  • Restaurants
    • Restaurants in Amersfoort
    • Restaurants in Amsterdam
    • Restaurants in Den Haag
    • Restaurants in Leeuwarden
    • Restaurants in Maastricht
    • Restaurants in Rotterdam
    • Restaurants in Utrecht
    • Restaurants in overige steden
  • Inspiratie
    • Persoonlijk
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
  • Contact
    • Samenwerken
    • In de Media
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube
Je bent hier: Home / Restaurants / Restaurants in Amsterdam / The Commons Amsterdam restaurant en bar

The Commons Amsterdam restaurant en bar

12 april 2018 Door Vincent Nijhof Reageer

Wederom mag ik samen met mijn partner mijn hart ophalen in bruisend Amsterdam, dit keer neem ik jullie mee naar het sinds januari geopende The Commons Restaurant & bar gelegen in Amsterdam West. Het restaurant maakt onderdeel uit van The Student Hotel, dus hier namen we ook meteen maar even een kijkje.

Eenmaal aangekomen bij The Commons Restaurant, treffen we eerst een mooi houten terras aan. Het is nog maar net geen voorjaar, dus er zat nog helemaal niemand. Maar ik kan me wel inbeelden hoe lekker je hier kunt vertoeven met een lekker wijntje en hapje, tijdens zomerse dagen. 

Ambiance en humor bij The Commons Restaurant

Gauw naar binnen dus. Eenmaal binnen worden we vriendelijk te woord gestaan en mag ik zelf een plekje uitzoeken. Vlak bij de keuken met goed licht heeft mijn voorkeur, zo hebben we een goed overzicht en natuurlijk fijn licht voor foto’s maken. Al gauw staat er een karaf water met ingeschonken glaasjes water voor ons klaar en laat ik de sfeer op me inwerken. Wat opvalt is de mooie verlichte bar met leuke teksten, waar je meteen in jezelf om moet grijnzen ?. Altijd leuk een beetje humor in de tent. De bartenders zijn druk bezig met de cocktails die er zeer verleidelijk uitzien en een aantal mensen vermaken zich klaarblijkelijk door het entertainment van deze cocktailshakers. Het personeel is zelfverzekerd en enthousiast. En dragen herkenbaar een mooi lederen schort over hun eigen hippe outfit heen. Dit restaurant is in ieder geval alles behalve ‘gewoontjes’ of common.

the commons restaurant amsterdam wibautstraat the student hotel review betty's kitchen

Ondertussen was er wat tijd om met de vriendelijke bediening te praten om de nodige info te vergaren. Al gauw kwam ik erachter dat deze jongen nog maar net een maand bij Commons werkt, dit was niet te merken . Zelfverzekerd en enthousiast vertelde hij uit Rotterdam te komen maar het in Amsterdam uitstekend naar zijn zin heeft, dat konden we ook zien tijdens zijn bediening. Het viel me op dat over zijn eigen hippe een verzorgde kledingstijl een mooi lederen schort droeg . Wat ik altijd wel belangrijk vind dat niet alleen het interieur en het eten maar ook de bediening er verzorgd uit zien. Ook kom ik te weten dat je met de metro een uitstekende verbinding hebt naar Centraal station, deze gaat overigens om de paar minuten. Indien je met de eigen auto gaat dan is er genoeg plaats in de parkeergarage bij het hotel.

Het publiek is gevarieerd in leeftijd en nationaliteit. Studenten die in The Student Hotel verblijven of wonen, (wat ook mogelijk is,) nemen hier dagelijks plaats en genieten van hun drankje of maaltijd . De prijsverhouding van de gerechten en drankjes zijn daarom ook goed betaalbaar te noemen. De sfeer ademt moderniteit uit zonder ongezellig te worden. The Commons restaurant is vrij groot, maar door de vele diverse planten, de verlichte bar, groene lederen banken, met stopcontacten voor je laptop of telefoon, kun je hier eten en drinken, maar ook goed werken of studeren. Een gekleurde belichting die wat weg heeft uit de early eighties (neon tubes) is hartstikke hip en zorgt meteen voor een hele fijne vibe. Er is genoeg plek voor grote groepen, maar ook als stel of alleenstaande ben je welkom. Je komt hier al snel in aanraking met andere gasten als je aan de bar of in de chill ruimte plaats zou nemen. Het is echt een goede ontmoetingsplek voor vrienden, maar ook zeker om met je zakenrelatie  door te brengen.

The Student Hotel

Tussen de gangen door moest ik even wat uit te buiken en ging even gaan gluren bij de buren in The Student Hotel. Deze heeft een directe doorloop met het restaurant. Ik moet je zeggen: dit is echt de moeite waard, ga tijdens of na dineren een korte pauze houden en zelf een kijkje nemen. The Student Hotel heeft het goed voor elkaar.

the commons restaurant amsterdam wibautstraat the student hotel review betty's kitchen

the commons restaurant amsterdam wibautstraat the student hotel review betty's kitchen

Jonge studenten kunnen hier terecht voor een fijn sociaal samen zijn, pingpongen aan de tafels, studeren in diverse geluidsdichte ruimtes, gezonde afhaal menu’s, hippe T-shirts (met het logo van het hotel), drankjes etc. Alles ziet er verzorgd en gezellig uit en een goede tip dus voor de student die toch wil genieten van zijn logeer adres en ondertussen lekker eten bij The Commons Restaurant.


Dit drink je bij The Commons

the commons restaurant amsterdam wibautstraat the student hotel review betty's kitchen

Het is cocktailtime! Met het drankje Poison Ivy (Edinhburgh Gin ,vlierbloesem ,kiwi, appel, munt , lime, suiker, gegarneerd met een lychee en munt) voor mij en voor mijn partner de Perfect Matcha (wodka, matcha poeder, appel, lime, suiker, zelfgemaakte witte chocolade foam, daarover wat matcha poeder gestrooid) en een schaaltje pistache nootjes voor te knabbelen. Volgens mijn partner een hemels drankje ?


Dit eet je bij the Commons

Voorgerecht

the commons restaurant amsterdam wibautstraat the student hotel review betty's kitchen

Al gauw is het tijd om ons voorgerecht te bestellen, je kunt op de menukaart kiezen uit Small plates (voorgerechtjes) en Big plates (hoofdgerechten). Mijn keuze gaat naar de Chicken Karaage: dit voorgerechtje bestaat uit gefrituurde kip met sake en gember soja.

Ondertussen was er wat tijd om met de vriendelijke bediening te praten om de nodige info te vergaren. Al gauw kwam ik erachter dat deze jongen nog maar net een maand bij Commons werkt, dit was niet te merken . Zelfverzekerd en enthousiast vertelde hij uit Rotterdam te komen maar het in Amsterdam uitstekend naar zijn zin heeft, dat konden we ook zien tijdens zijn bediening. Het viel me op dat over zijn eigen hippe een verzorgde kledingstijl een mooi lederen schort droeg . Wat ik altijd wel belangrijk vind dat niet alleen het interieur en het eten maar ook de bediening er verzorgd uit zien. Ook kom ik te weten dat je met de metro een uitstekende verbinding hebt naar Centraal station, deze gaat overigens om de paar minuten. Indien je met de eigen auto gaat dan is er genoeg plaats in de parkeergarage bij het hotel.

Mijn wederhelft besloot voor vis te gaan en wel de Scandinavian-style fish jar met citrus yoghurt, zalm, viseitjes, dille, diverse kruiden en bruin brood. Dit werdt mooi uitgeserveerd op een houten broodplankje.

Hoofdgerecht

Ondertussen was er wat tijd om met de vriendelijke bediening te praten om de nodige info te vergaren. Al gauw kwam ik erachter dat deze jongen nog maar net een maand bij Commons werkt, dit was niet te merken . Zelfverzekerd en enthousiast vertelde hij uit Rotterdam te komen maar het in Amsterdam uitstekend naar zijn zin heeft, dat konden we ook zien tijdens zijn bediening. Het viel me op dat over zijn eigen hippe een verzorgde kledingstijl een mooi lederen schort droeg . Wat ik altijd wel belangrijk vind dat niet alleen het interieur en het eten maar ook de bediening er verzorgd uit zien. Ook kom ik te weten dat je met de metro een uitstekende verbinding hebt naar Centraal station, deze gaat overigens om de paar minuten. Indien je met de eigen auto gaat dan is er genoeg plaats in de parkeergarage bij het hotel. Ondertussen was er wat tijd om met de vriendelijke bediening te praten om de nodige info te vergaren. Al gauw kwam ik erachter dat deze jongen nog maar net een maand bij Commons werkt, dit was niet te merken . Zelfverzekerd en enthousiast vertelde hij uit Rotterdam te komen maar het in Amsterdam uitstekend naar zijn zin heeft, dat konden we ook zien tijdens zijn bediening. Het viel me op dat over zijn eigen hippe een verzorgde kledingstijl een mooi lederen schort droeg . Wat ik altijd wel belangrijk vind dat niet alleen het interieur en het eten maar ook de bediening er verzorgd uit zien. Ook kom ik te weten dat je met de metro een uitstekende verbinding hebt naar Centraal station, deze gaat overigens om de paar minuten. Indien je met de eigen auto gaat dan is er genoeg plaats in de parkeergarage bij het hotel.

Tijd voor het hoofdgerecht deze besluiten we onze gerechten te sharen, wat bij The Commons heel gebruikelijk is en wij zelf altijd erg prettig vinden. (Zo kun je immers meer proeven 🙂 )Omdat ik wel van spicy eten houd gaat mijn voorkeur uit naar Indonesian beef rendang met geroosterde pinda’s en kokos rijst. Het gerecht is iets te klein om te delen dus neem ik er nog een gerecht bij, namelijk de brushed pork belly: zacht varkensvlees met appelsiroop en zachte mosterd.

Ondertussen was er wat tijd om met de vriendelijke bediening te praten om de nodige info te vergaren. Al gauw kwam ik erachter dat deze jongen nog maar net een maand bij Commons werkt, dit was niet te merken . Zelfverzekerd en enthousiast vertelde hij uit Rotterdam te komen maar het in Amsterdam uitstekend naar zijn zin heeft, dat konden we ook zien tijdens zijn bediening. Het viel me op dat over zijn eigen hippe een verzorgde kledingstijl een mooi lederen schort droeg . Wat ik altijd wel belangrijk vind dat niet alleen het interieur en het eten maar ook de bediening er verzorgd uit zien. Ook kom ik te weten dat je met de metro een uitstekende verbinding hebt naar Centraal station, deze gaat overigens om de paar minuten. Indien je met de eigen auto gaat dan is er genoeg plaats in de parkeergarage bij het hotel.

Mijn partner kiest dit maal iets uit de vegetarische keuken, de Plant pot salad: met quinoa, bieten, groente, harissa ( Noord Afrikaanse hete rode saus van pepers en tomaten). Beide gerechten waren echt ons ding! Lekker pittig en afwisselend door de rauwkost en rijst die het geheel tot een balans brachten. En natuurlijk hoort hier een mooi wijntje bij, zoals de Wilkers Roter ( 2016) een rode wijn afkomstig uit Duitsland met zacht rood fruit , waarvan de ondertoon een fijne bite heeft. En een glas Barbera d ‘Alba( 2013)afkomstig uit Italië deze is vol van smaak, leerachtig, rokerig en wat tonen van bessen smaken beiden uitstekend bij de gerechten.

Dessert

Ondertussen was er wat tijd om met de vriendelijke bediening te praten om de nodige info te vergaren. Al gauw kwam ik erachter dat deze jongen nog maar net een maand bij Commons werkt, dit was niet te merken . Zelfverzekerd en enthousiast vertelde hij uit Rotterdam te komen maar het in Amsterdam uitstekend naar zijn zin heeft, dat konden we ook zien tijdens zijn bediening. Het viel me op dat over zijn eigen hippe een verzorgde kledingstijl een mooi lederen schort droeg . Wat ik altijd wel belangrijk vind dat niet alleen het interieur en het eten maar ook de bediening er verzorgd uit zien. Ook kom ik te weten dat je met de metro een uitstekende verbinding hebt naar Centraal station, deze gaat overigens om de paar minuten. Indien je met de eigen auto gaat dan is er genoeg plaats in de parkeergarage bij het hotel.

Nu snel terug voor ons dessert, want die share je natuurlijk ook! En op welke manier kun je die het best doen …door een chocolade fondue te bestellen, deze bestond uit :een jar met pure chocolade, home made brownie’s , marshmallows, banaan bestrooid met wat poedersuiker ….kortom een heerlijke afsluiter van deze avond!

Ja ,ik ben weer een mooi adres in Amsterdam rijker. The Commons Restaurant is een wereld op zich en moet je gewoon zelf ook een keer ervaren!

De groeten,

Vincent


Review The Commons Amsterdam

restaurant review Pompstation Bar Restaurant in Amsterdam betty's kitchen

  • Zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer.
  • Vriendelijk en behulpzame bediening.
  • Prijs-kwaliteit is goed te noemen.
  • Geweldige bar en kwalitatieve internationale cocktails
  • Positieve vibe.
  • Regelmatig acties, bijvoorbeeld een burger en bier avond.
  • Originele pizza corner (restaurant in een restaurant).
  • Geschikt voor zowel grote groepen als stellen.
  • Overal stopcontacten in de banken verwerkt zodat werk en studie door kunnen gaan.
  • The Student Hotel.
  • Parkeergarage aanwezig.
  • Ook geschikt voor vegetariërs.
  • Commons heeft naast Amsterdam meerdere vestigingen in Nederland zoals in Den Haag en Rotterdam.

restaurant review Pompstation Bar Restaurant in Amsterdam betty's kitchen

  • De omgeving buiten het restaurant oogt grauw, maar the Commons beschikt gelukkig over een mooi terras.

Cijfers:    Prijs: €       Eten: 8.0      Service: 8.0     Decor: 8.5    Totaal:  8,2

The Commons Restaurants
Wibautstraat 131
1091 GL, Amsterdam
The Netherlands
https://thecommonsrestaurant.com/
 

Voor deze review was ik uitgenodigd door The Commons Restaurant, maar deze post bevat 100% mijn eigen mening en beleving. Lees hier meer over op onze disclaimer pagina.

Category: Restaurants in Amsterdam Tags: Amsterdam, Cocktail Bar, The Commons, the Student Hotel

Over Vincent Nijhof

Fotograaf Reiziger Levensgenieter Foodblogger Creëert eigen werkelijkheid

Vorig bericht: « Weekvlog #13
Volgend bericht: Chocoladebrood met zoete aardappel (video) »

Lees Interacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfotoBetty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Ik wens je alvast heel veel kookplezier!

Groetjes, Betty

#KONINGSDAG

koningsdag recepten koninginne cake met amandel

Op zoek naar inspiratie voor Koningsdag? Neem hier een kijkje bij onze oranje recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • granola taart met yoghurt mango en blauwe bessen 20x Paasbrunch recepten
  • 10x taart voor pasen recepten header 10x Taart voor Pasen
  • Gehaktballen met ei (Scotch Eggs) Schotse eieren amuse of borrel hapje paas recepten 15x Paasrecepten met eieren
  • recept cruffins met nutella © bettyskitchen.nl Cruffins met Nutella (video)
  • recept paas taart met advocaat © bettyskitchen.nl Paas Taart met Advocaat

#VEGETARISCH

recept risotto met rode viet en mozzarella © bettyskitchen.nl

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

food blog awards 2018 gewonnen
blogdesign_food_blog_awards_2016

Je kunt ons ook hier op terug vinden

mytastenld.com mytastebe.com Follow

#BBQ

recept vegetarische spliterwten burges met blauwe kaas

10x Vegetarische BBQ recepten

recept iberische ribfingers van de barbecue

Iberische Rib fingers met BBQ saus

Meer BBQ recepten →

#Glutenvrij

recept knolselderijsoep met blauwe kaas en noten © bettyskitchen.nl

Knolselderij soep met blauwe kaas en noten

recept courgetti met champignons en maissaus © bettyskitchen

Courgetti met champignons en maissaus

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
✨BLUEBERRY BAKED OATS✨ Happy monday lieverds! ✨BLUEBERRY BAKED OATS✨

Happy monday lieverds! Ik hoop dat jullie er een mooie nieuwe week van gaan maken? Ik sta vandaag lekker uitgebreid in de keuken om nieuwe recepten te maken voor een samenwerking! 

Maar niet voordat we lekker genieten van een goed ontbijt! De baked oats gaan momenteel massaal rond op insta en tik tok! En dat begrijp ik helemaal! deze Blueberry baked Oats, jawel met blauwe bessen dus, is echt smullen geblazen! Ga jij hem ook eens proberen?

INGREDIËNTEN 

50 gr havermout vlokken
125 ml (plantaardige) melk
1 el maple syrup
1 flinke tl amandelpasta (ca 20 gr)
0.5 tl vanille extract
0.5 tl bakpoeder
60 gr (diepvries) blauwe bessen
-stop alle ingrediënten, muv de bessen in foodprocessor of blender.
-Roer daarna de bessen er doorheen en stop in een kleine 10-12 cm bakvorm.
- bak 20-25 minuten op 180 graden (165 *)

==> https://bettyskitchen.nl/blueberry-baked-oats-ontbijttaartje/

——————————————
#bakedoats #havermout #ontbijttaartje #oats #ontbijt #breakfast #blueberry #blauwebessen #tiktokfood #foodhype #glutenvrij
✨OEUF EN COCOTTE✨ Jaaa lieverds, dit is zo’ ✨OEUF EN COCOTTE✨

Jaaa lieverds, dit is zo’n lekker ei recept om de dag mee te beginnen! Maar zeker een feestje op deze lazy zondag ochtend! Ik maakte namelijk ei in cocottes klaar. Dat zijn kleine ronde pannetjes, maar je kunt natuurlijk ook een andere kleine ronde bakvorm, ramequin, of vuurvast kommetje gebruiken. 

Elk pannetje krijgt namelijk een lepel creme fraiche en een eitje. Maar daarnaast kun je qua vulling lekker variëren en eigenlijk alles toevoegen dat jij lekker vind bij je eieren. Ik ging voor spinazie en gerookte zalm. Maar denk ook aan kerstomaatjes, gekookte erwtjes, gebakken ui, geraspte kaas, blokjes paprika, of zelf blokjes avocado toevoegen. 

Welke Oeuf en cocotte is jouw favoriete combinatie?
==> https://bettyskitchen.nl/oeufs-en-cocotte-eieren-oven/

————————-
bekijk het uitgeschreven recept via de link in bio. Of ga naar IGTV voor de receptvideo van dit gerecht. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#eieren #eggs #oeuf #oeufencocotte #cocotte #ramequins #zalm #spinazie #breakfast #ontbijt #igtv #food #foodporn
✨15x ZOETE AARDAPPEL RECEPTEN ✨ Zijn jullie o ✨15x ZOETE AARDAPPEL RECEPTEN ✨

Zijn jullie ook zo dol op de zoete aardappel? Alleen al die oranje kleur doet het altijd goed in je gerechten want elk bordje fleurt hier gewoonweg van op! Maar daarnaast is hij ook nog eens lekker en gezond!

Mijn favoriete bereidingswijze is gepoft in de oven! Snij hem daarna in en prak de binnenkant een beetje met een vork. Je kunt hem daarna heel lekker beleggen net alles dat jij lekker vindt! 

Ga je voor zoete aardappel met gebakken eieren voor het ontbijt? Of lekker met asperges en ei? Beleg je hem net guacamole, bonen en kaas? Je vindt deze en nog veel meer lekkere recepten nu op de site! Welke is jouw favoriet?

==> https://bettyskitchen.nl/zoete-aardappel-recepten/

————————-
Bekijk alle recepten via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#zoeteaardappel #sweetpotato #gepofteaardappel #aardappel #aardappels #asperges #recept #glutenfree #glutenvrij
✨CROIFFLES MET SCRAMBLED EGGS✨ Jullie weten d ✨CROIFFLES MET SCRAMBLED EGGS✨

Jullie weten dat deze dame dol is op koelvers croissantdeeg (uit blik). Want daar maak je namelijk de meest verrukkelijke ontbijt creaties mee klaar. Behalve echt croissants dan, want die worden vaak te droog en te bruin... 😂

Rond Pasen gingen we massaal los op het maken cruffins! Maar eerder dit jaar maakte ik ook een IGTV waarbij ik aan de slag ging met het maken van ‘Croiffles’ ofwel croissant wafels!

Deze wafels van croissantdeeg zijn stevig genoeg om als broodje te serveren. Je kunt ze hartig eten met bijvoorbeeld eieren, gebakken spek of zelfs gerookte zalm of kipfilet. Maar uiteraard doen ze het ook prima met ziet beleg zoals Nutella, jam, lemon curd, vers fruit en meer.

Wij maken ze vandaag weer voor de lunch met een portie SCRAMBLED Eggs! Ga jij deze geweldige foodtrend ook eens uitproberen?

==> https://bettyskitchen.nl/croissant-wafels-croiffles-recept/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Bekijk de receptvideo in mijn IGTV lijst. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#croissant #wafels #waffles #croiffle #croiffles #crescentrolls #breakdast #ontbijt #foodgack #igtv #recipes #youtube #scrambledeggs #eieren
✨VIERKAZEN QUICHE MET PORT✨ Ik kookt weer een ✨VIERKAZEN QUICHE MET PORT✨

Ik kookt weer eens uit een kookboek en ging aan de slag met een heerlijk recept van @charlie_s_kitchen ! Het leven draait immers om balans en deze Vierkazen Quiche met Port, rode uien en walnoten wordt vast jouw nieuwe favoriete ‘guilty pleasure’!

Het is een verrukkelijk quiche geworden met rode ui, 4 kazen en een zoetje van Port. Je kunt de bereiding ook bekijken in mijn nieuwste IGTV. Dus maak van deze grijze zondag zeker een verrukkelijke dag! Wist je overigens dat het vandaag Nationale Kaasfondue dag is? Geniet dus zeer zeker van kaas vandaag!

Ga jij vandaag nog wat lekkers in de oven schuiven?
==> https://bettyskitchen.nl/vierkazen-quiche-met-port/

————————-
Bekijk het uitgeschreven recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#recept #igtv #quiche #vierkazen #kaas #port #charlieskitchen #kookboek #echtinbalans #nationalekaasfonduedag #cheese #mozzarella #gorgonzola #camembert #granapadano #weekend #heelhollandbakt #hartigetaart
✨PANCAKES CEREAL✨ Hebben jullie ooit wel eens ✨PANCAKES CEREAL✨
Hebben jullie ooit wel eens ontbijtgranen van pannenkoeken beslag gemaakt? Deze #pancakecereal is een oudere TikTok hype maar is vandaag de dag nog steeds heel erg lekker! Het is even een werkje en dus meer voor de ochtenden waarbij je meer tijd kan uittrekken voor ontbijt maken. 

Het beste aan dit recept is dat je werkelijk elk soort pannenkoekjes beslag hiervoor kunt gebruiken. Uit een pak, homemade of zelfs super gezond of vegan! Stop het in een spuitflacon of doseerzakje en bak kleine rondjes van het beslag in een koekenpan. Op de website vind je wel het recept dat ik hier graag voor gebruik! Serveer op bijvoorbeeld een smoothiebowl of een kommetje kwark en met vers fruit!

Heb jij wel eens pancakes cereal gemaakt of geproefd?

==> https://bettyskitchen.nl/pancakes-cereal-tiktok-recept/
—————————————-

Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#pancakes #mini #cereal #tiktok #tiktokfood #kwark #yoghurt #tiktokrecipes #aardbeien #blauwebessen #ontbijt
🐣✨ VROLIJKE PAASHAAS ✨🐣 Zie hier Betty 🐣✨ VROLIJKE PAASHAAS ✨🐣

Zie hier Betty op haar Paas best! Dat betekent dus met een mond vol heerlijk eten! Vanmorgen zijn wij tijdens het paas ontbijt compleet in de watten gelegd door vrienden en met verrukkelijk eten! Uiteraard mocht een creatie met croissantdeeg niet ontbreken! Het is dan ook ontzettend leuk om te zien dat jullie ook massaal aan de slag zijn gegaan met #CRUFFIN recepten en krijg er ook regelmatig tags en foto’s van doorgestuurd!

Maak er hoe dan ook een geweldig paasweekend van! Ik hoop dat je hem op een leuke en coronaproof manier kunt doorbrengen met mensen waar je van houdt. En anders wel lekker genieten van een paar daagjes uitrusten en vrij zijn. Hele fijne paasdagen en geniet zeker van de heerlijke paas recepten die op de website staan!

Liefs, Betty
Meer laden… Volgen op Instagram

Copyright © 2021 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in