• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Betty's Kitchen

Voor als je van lekker eten houdt!

  • Home
  • Recepten
    • Low Carb Recepten
    • Glutenvrije Recepten
    • Ontbijt
    • Smoothies & Juices
    • Warme & Koude dranken
    • Lunch
    • High Tea & Jam
    • Soepen
    • Dips, Dressings en Sauzen
    • Voorgerechten
    • Bijgerechten
    • Pasta
    • Pizza
    • Barbecue & Grill
    • Hoofdgerechten Vegetarisch
    • Hoofdgerechten Gevogelte
    • Hoofdgerechten Vis
    • Hoofdgerechten Vlees
    • Nagerechten
    • Tussendoortjes
    • Koekjes
    • Cake
    • Taart
    • Halloween Recepten
    • How-to en tutorials
  • Restaurants
    • Restaurants in Amersfoort
    • Restaurants in Amsterdam
    • Restaurants in Den Haag
    • Restaurants in Leeuwarden
    • Restaurants in Maastricht
    • Restaurants in Rotterdam
    • Restaurants in Utrecht
    • Restaurants in overige steden
  • Inspiratie
    • Persoonlijk
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Travel
      • Reisblogs Amerika
      • Reisblogs Engeland
      • Reisblogs Hongarije
      • Reisblogs Nederland
      • Reisblogs Portugal
      • Reisblogs Pretparken
      • Reisblogs Spanje
      • Reisblogs Thailand
    • Overige
  • Contact
    • Over ons
    • Samenwerken?
    • In de Media
    • Jouw recept op Betty’s Kitchen
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube
You are here: Home / Inspiratie / Persoonlijk / Fotodagboek November 2013

Fotodagboek November 2013

30 november 2013 Door Betina Oostveen 4 Comments

Fotodagboek Nov 2013_ headerNovember: Een maand met veel regen en koude nachten. Overal zag je mannen met lange snorren en baarden voor de ‘ Movember‘  actie. En de snelkookpannen en Le Creuset werden afgestoft, want het is tijd voor stoofpotten en stampotten. Kijk mee wat er bij mij achter de schermen gebeurde in het Fotodagboek November 2013:

Halloween Party:

Fotodagboek Nov 2013_Halloween met Gordon-001We beginnen uiteraard met het einde van Oktober:  Halloween! Niet alleen mijn verjaardag, maar dit jaar hielden wij ook een heus Halloween feest met monsters, vampieren, heksen en zombies. Hier heb ik al een uitgebreid Halloween Party verslag over gepost, maar deze foto is toch wel brilliant: Want wie is enger? Gordon Ramsey of ik? 

Op de koffie in Utrecht

Fotodagboek Nov 2013_ Yoghurt BarnDaarnaast was het ook een maand die bol stond van het ontmoeten en afspreken met mede foodbloggers. Altijd leuk om de mensen achter de blog te zien. Zo zat ik een middagje in de Yoghurt Barn in Utrecht om bij te kletsen met Marina en Lianne. En dan hoef je niet raar op te kijken van allerlei camera’s en instagram momenten voor alleen al een kopje thee of koffie. Zo zijn wij gewoon.

Op bezoek bij Fonq:

Fotodagboek Nov 2013_ wijnproeverijSamen met wat medefoodies werd ik ook uitgenodigd voor een wijnproeverij van GrapeDistrict bij Fonq. Gezellig gorgellen, slurpen en proeven. Hilarish, en leuk om eens binnen te mogen kijken bij een van de grootste internet bedrijven in Nederland.

Zwarte piet:

Fotodagboek Nov 2013_ piet 1Uiteraard kwam Sinterklaas aan in Nederland. En voor onze kleinere neefjes en nichtjes werd een heuse zwarte pietenavond met heel veel cadeautjes georganiseerd. Je moet even goed kijken, maar deze  kook & bak-piet staat toch echt aan de rechterkant! Het valt mij trouwens op dat ik erg witte tanden heb op deze foto.

Winterse stampotten bij Oma:

Fotodagboek Nov 2013_ BoerenkoolEn met de eerst ‘ vorst’  in de afgelopen maand (nachten beneden 0 graden), betekende dat niet alleen een extra dekentje op het bed. Mijn oma organiseert dan ook altijd een boerenkool- avond voor de hele familie. Gewoon omdat dat traditie is… En boerenkool hoor je ook pas te eten ‘ nadat de vorst er over heen is geweest‘  .. Hoe dan ook, er ging zoveel boerenkool in, dat ik blij was dat ik een stretchbroek aanhad.

Op de koffie bij Douwe Egberts:

Fotodagboek Nov 2013_ tropenmuseumSamen met medefoodie Lianne van Focus on Foodies mocht ik op de koffie bij Douwe Egberts. Dit was voor de lancering van de nieuwe L’OR EspressO Limited Edition Sumatra Blue Batak. Hier even een big smile van ons beiden.

http://distilleryvesper9-5.ak.instagram.com/80b9352a545011e3ab9712deb6b81b29_101.mp4

Dit filmje heb ik daarna zelf gemaakt met Instagram.

Uit eten in Rotjeknor:

Fotodagboek Nov 2013_ RotterdamEn ging ik met een handje vol bloggers een uniek concept uit proberen bij Apartt in Rotterdam. Apart was het zeker, en de review hiervan komt komende week online!

Tot zo ver mijn November maand, Ik hoop dat jullie ook heerlijk hebben genoten? En nu gaan we ons allemaal opmaken voor een drukke december, met heel erg veel leuke feestdagen!  Dus geniet ervan!

Groetjes,
Betty

Category: Persoonlijk Tags: Apartt Eten & Drinken, douwe egberts, familie, Gordon Ramsey, grapedistrict, Halloween, movember, Rotterdam, Sinterklaas, verjaardag, Yoghurt Barn

About Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Previous Post: « Gevulde speculaas koeken
Next Post: 5x meest bekeken recepten in November »

Reader Interactions

Comments

  1. Simone -lifeofsimone-

    30 november 2013 at 9:53 pm

    Heel leuk artikel, ik moet binnenkort ook weer eens boerenkool eten!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      30 november 2013 at 10:27 pm

      Dank je wel!

      Beantwoorden
  2. Simone -lifeofsimone-

    30 november 2013 at 10:53 pm

    Heel leuk artikel, ik moet binnenkort ook weer eens boerenkool eten!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      30 november 2013 at 11:27 pm

      Dank je wel!

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primary Sidebar

profielfotoBetty

Hi! Welkom in mijn online keuken! En hier geef ik antwoord op de vraag: "Wat eten we vandaag?" Op deze site deel ik mijn favoriete (internationale) recepten, toffe restaurants, food events en nog veel meer lekkers met je!

Alvast veel kookplezier!

Groetjes, Betty

food blog awards 2018 gewonnen
blogdesign_food_blog_awards_2016

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • 10x Winter soep recepten 10x Winter soep recepten
  • 15x Recepten voor Valentijnsdag 15x Recepten voor Valentijnsdag
  • Shakshuka (video) Shakshuka (video)
  • Gnocchi met kip uit de oven (video) Gnocchi met kip uit de oven (video)
  • 7x Recepten met boerenkool 7x Recepten met boerenkool

Je kunt ons ook hier op terug vinden

mytastenld.com mytastebe.com Follow

Footer

Volg Betty ook op Instagram

  • Jaaaa daar zijn ze dan! Het ontbijt is toch wel mijn favoriete onderdeel van de dag! Deze gezonde(re) ontbijt muffins met blauwe bessen zijn namelijk de nieuwste hit tijdens ons familie ontbijt! 💕 En aan jullie reacties op mijn stories afgelopen week vinden jullie dat ook. 😉 Ga jij ze ook maken dit weekend? Voor het recept ga je naar de klikbare link in @bettyskitchennl 👈
.
.
#weekend #muffins #gezonderecepten #gezondeontbijtmuffins #bakeallday #blauwebessen #blueberrymuffins #havermout #glutenvrij #heelhollandbakt #glutenvrij #lactosevrij #natuurlijkzoet https://bettyskitchen.nl/gezonde-ontbijt-muffins-blauwe-bes/
  • #JACKFRUITCHALLENGE
Ken jij Jackfruit al? Dit vlezige stukje fruit is een heerlijk alternatief voor een stukje vlees. Ik maakte er deze vegan kapsalon van maar in de vlog die nu online staat zie je nog veel meer lekkere recepten met jackfruit voorbijkomen. Doe mee met de challenge en maak ook eens JOUW favoriete gerecht met Jackfruit, en laat ons weten wat je er van vind! Eet smakelijk! .
. 
#jackfruit #vegan #kapsalon #vegetarisch #zoeteaardappel #rodebiet #wortel #veggies #plantbased #receptinbio
#jackfruittastetour #samenwerking
http://bit.ly/2V9GnGF
  • Zorg jij goed voor jezelf? Je weerstand kan namelijk wel een oppepper gebruiken in tijden van ziekte of om juist proberen te voorkomen dat je ziek wordt. Momenteel zit ik lekker een grapefruit te verorberen en bedenk dat je er ook een lekkere weerstand smoothie van kan maken. Het recept staat reeds online, zie klikbare link in @bettyskitchennl 👈
.
.
#grapefruit #getwellsoon #ziek #weerstand #veggies #fruit #plantbased #vegan #smoothie #groenesmoothie
http://bit.ly/2V9CYaT
  • #PASTA
Voor de liefhebbers van pasta heb ik weer een lekker lijstje voor jullie samengesteld! Met deze 10x vegetarische pasta recepten zet je elke week een heerlijk gezonde en vegetarisch gerecht op het menu. Welke is jouw favoriet?
.
.
#klikbarelinkinbio #deweekisweerdoormidden #woensdag #pasta #vegetarisch #tartufo #spinazie #linguine
http://bit.ly/2VbNUoD
  • Kijk ze zitten dan! Twee foodies die duidelijk heel blij worden van de @amsterdam_arepas! Wie had gedacht dat zo'n klein mais broodje zoveel plezier met zich mee kan brengen. Kennen jullie de arepa's al? Het is een nationale trots uit Venezuela! Wij brachten een bezoekje aan de popup store tijdens de #jackfruittastetour deze maand en sindsdien ben ik thuis ook helemaal in de ban van dit veelzijdige stukje fruit. En aankomende vrijdag vertel ik je er meer over!
De prachtige foto's zijn gemaakt door @mvoorbergen!
.
.
#amsterdam #jackfruit #arepa #amsterdamarepas #vegan #vegetarisch @thelemonkitchennl
  • Terwijl deze dame aan het uitzieken is, MOEST ik natuurlijk nog wel even dit plaatje met jullie delen. Afgelopen wvrijdag kwam namelijk de kookvideo voor deze SHAKSHUKA online en die wil je proeven! Ik kan niet wachten tot ik weer normaal kan eten en hier mijn tanden weer in mag zetten! .
.
#linkinbio #breakfast #lunch #shakshuka #tomaat #chili #eieren #kookvideo #youtube #BettyskitchenNL
http://bit.ly/2DTq75C
  • HIEPERDEPIEP HOERA!
Mijn blog bestaat 6 jaar!!
✨🎈🎉🤩 🎁🎊🏅
Valentijns avond 2013 kreeg ik een website cadeau van Dylan. Een plek om digitaal mijn favoriete recepten op te slaan en bij te houden. En dat vervolgens Food fotografie een enorme hobby van me werd. Nooit gedacht dat de site ontdekt zou worden door mensen buiten mijn familie en vriendenkring. En dat het vandaag de dag een (meer dan) fulltime  baan en eigen bedrijf zou zijn. Maar ook de keerzijde en hoe lastig het combineren met mijn werk en moederschap werd en dat Betty er in 2018 echt een beetje doorheen zat en wilde stoppen. Ik ben blij dat de mensen om me heen volhardend waren en me de droom niet hebben laten opgeven. Want ik vindt het echt ontzettend leuk wat ik doe. Maar soms zit een hoofd vol ideeën en perfectionisme elkaar gewoon in de weg. Het was mijn 5 year itch, zeg maar. 2019: het jaar waarin ik vooral mama wil zijn, waar Nanda, Vincent en andere gastbloggers jullie juist voorzien van nieuwe content, zodat ik me juist kan focussen op een nieuwe uitdaging:  wekelijkse youtube kookvideos! Ik krijg hier nieuwe energie van en vind hier nu weer mijn balans in.
Ik kan iedereen niet vaak genoeg bedanken dat ik dit werk KAN en MAG doen. I ❤️ you - x - Betty
.
.
#blogverjaardag #happybirthday #BettyskitchenNL #persoonlijk #foodie #foodblogger #6yearsold #Thankyou #balans #bedankt #iloveyou #VALENTIJNSDAG

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Privacyverklaring

Copyright © 2019 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in

Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Vind je dat goed?JaNee