• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten
    • SPECIALE RECEPTEN –>
      • Barbecue & Grill
      • Glutenvrije Recepten
      • Halloween Recepten
      • Kerst Recepten
      • Keto recepten
      • Koningsdag Recepten
      • Low Carb recepten
      • Sinterklaas Recepten
      • Slowcooker recepten
      • How-to en tutorials
    • Ontbijt
    • Smoothies & Juices
    • Warme & Koude dranken
    • Lunch
    • High Tea & Jam
    • Salades
    • Soepen
    • Voorgerechten
    • Dips, Dressings en Sauzen
    • Pasta
    • Pizza
    • Bijgerechten
    • Hoofdgerechten Gevogelte
    • Hoofdgerechten Vegetarisch
    • Hoofdgerechten Vis
    • Hoofdgerechten Vlees
    • Nagerechten
    • Cake
    • Koekjes
    • Taart
    • Tussendoortjes
  • Restaurants
    • Restaurants in Amersfoort
    • Restaurants in Amsterdam
    • Restaurants in Den Haag
    • Restaurants in Leeuwarden
    • Restaurants in Maastricht
    • Restaurants in Rotterdam
    • Restaurants in Utrecht
    • Restaurants in overige steden
  • Inspiratie
    • Persoonlijk
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Restaurants / Restaurants in Rotterdam / APARTT Eten & Drinken in Rotterdam

APARTT Eten & Drinken in Rotterdam

6 december 2013 Door Betina Oostveen 1 Reactie

Apartt Eten en Drinken 1-002Ik hou van koken, maar dat neemt niet weg dat ik ook intens kan genieten van een avondje uit eten. Daarom post ik ook regelmatig restaurant reviews op deze site, zodat jullie haarfijn weten waar je lekker uit eten kunt gaan in diverse steden. De restaurants moeten natuurlijk uniek zijn, en gewoonweg heerlijk eten serveren. Dus ik offer mij graag op om dit voor jullie uit te zoeken en te proeven.

Oude Haven van Rotterdam

Afgelopen maand werd ik samen met een aantal andere bloggers uitgenodigd om een nieuw concept te komen ervaren en proeven in Rotterdam.  In het pittoreske Oude Haven gebied ligt namelijk restaurant APARTT Eten & Drinken. Dit restaurant is modern ingericht en heeft een beetje een Hollywood style.Apartt Eten en Drinken 2a-001

Met diverse barren waar je ook kunt borrellen of gewoon kunt neerploffen voor een kopje koffie. Buiten is een groot terras aanwezig, met uitzicht op de Oude Haven van Rotterdam. Ik kan me indenken dat dit terras in de zomer afgeladen vol zit.  Naast hun gebruikelijke á la carte menu met gerechtjes als ‘Vitello Tonato’, gebakken varkenshaasjes en sliptongetjes, hebben zij nu ook een uniek concept dat ik ben komen proeven.Apartt Eten en Drinken 2-001

Taste on a Stone

Eigenaar en gastheer Roy Wynia is geregeld te vinden in Tavira in Portual, waar hij kennis maakte met het ‘Taste on a Stone’. Het concept is als volgt:  Men serveert een robuuste houten plank, met daarin een verzonken steen die tot 400 graden verhit wordt.  Vervolgens krijg je hier een goed stuk rauw(!) vlees of vis bij geserveerd, die je zélf langzaam gaart op de steen. Zo kun je het vlees zo rauw of doorbakken eten als je zelf wilt. Met niets meer dan een beetje kruiden en zeezout krijg je zo een hele pure smaak. En men gebruikt dus geen olie of boter, wat ook weer beter voor de lijn is. Een unieke ervaring!

Apartt Eten en Drinken 4-001

De porties vlees zijn in verschillende afmetingen te bestellen: zo zijn er de kleinere ‘Lady Steaks’ van 150 gram, en grotere steaks tot 400 gram. Je kunt hier goede kwaliteit biefstuk, ossehaas of lamsfilet bestellen. En voor de visliefhebbers is er zalmfilet, zwaardwalvis, gamba’s en coquilles.  De prijzen voor een Taste on a Stone beginnen bij € 17.50

Apartt Eten en Drinken 5-001

Ik heb heerlijk genoten van de Abberdeen Angus biefstuk, met 3 verschillende sausjes, rauwkost salade en frietjes. Toen ik Dylan deze foto doorstuurde, kreeg ik meteen de vraag of wij samen hier heel gauw weer een keertje naartoe kunnen gaan. Ja, hij is een enorme vleesliefhebber, en ik heb de Taste on a Stone zeker goedgekeurd voor hem.

love heart cookie main foto Aand8 voor Eten in Utrecht 

  • Uniek concept, en het feit dat je gewoon zélf met je eten aan de slag kan gaan spreekt erg aan.
  • Kwaliteit van het vlees is heel goed!
  • Het buitenterras in de Oude Haven is een enorme pluspunt!
  • En de wijnen dit bij het eten aanbevolen worden zijn ook passend. 

 

BrokenHeartCookie 2 foto Aand8 voor Eten in Utrecht

  • Kleed je niet te dik aan als je een Tasting on a Stone gaat doen. Door de warmte van de steen zit je er de hele avond warmpjes bij.
  • Voor mij had ook het assortiment aan bijgerechtjes wel uitgebreider gekund:  een rauwkost salade en frietjes doen mij niet zo veel. Maar bijvoorbeeld een gepofte aardappel, en wat gestoomde groenten, en dan zou het echt helemaal top zijn!

Review:    Prijs: € €    Eten: 7    Service: 7     Decor: 7    Totaal:    Cijfer 7.0

APARTT. Eten & Drinken
Blaak 4
Rotterdam
t:010-845 0519  
https://apartt.nl
 
 

Category: Restaurants in Rotterdam Tags: review, Rotterdam

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « 5x meest bekeken recepten in November
Volgend bericht: Wat zijn jullie toch ontzettend lief!! »

Lees Interacties

Reacties

  1. Remy | BakingBeautyNL

    5 april 2014 om 3:14 pm

    Wat een schitterend concept!! Ik heb dit restaurant meteen genoteerd.

    Beantwoorden

Geef een antwoord Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfotoBetty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Ik wens je alvast heel veel plezier en eet smakelijk!

Groetjes, Betty

#GINTONIC

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#VEGETARISCH

recept risotto met rode viet en mozzarella © bettyskitchen.nl

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

Meest Gelezen

  • recept ossobuco gestoofde kalfsschenkel uit Milaan © bettyskitchen.nl Ossobuco – gestoofde kalfsschenkel uit Milaa...
  • paella met garnalen op de barbecue bereiden campingaz recept © bettyskitchen.nl Paella met garnalen en mosselen
  • 15x Vaderdag recepten
  • recept quiche met champignons prei en blauwe kaas © bettyskitchen.nl Quiche met champignons, prei en blauwe kaas
  • 5x kidsproof bbq spiesjes © bettyskitchen.nl 5x Kidsproof BBQ spiesjes
food blog awards 2018 gewonnen
blogdesign_food_blog_awards_2016

Je kunt ons ook hier op terug vinden

mytastenld.com mytastebe.com Follow

#BBQ

recept tostada elote The Streetfood Club Utrecht © bettyskitchen.nl

Tostada Elote (Taco’s met mais)

recept tacos met pittige kip © bettyskitchen.nl

Tacos met pittige kip (van de BBQ)

Meer BBQ recepten →

#Glutenvrij

recept babi kecap restaurant blauw © bettyskitchen.nl

Babi Kecap – uit Restaurant BLAUW kookboek

Tropisch quinoa ontbijt met earl grey © bettyskitchen.nl

Tropisch quinoa ontbijt met earl grey

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2022 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in