• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
    • Bakrecepten
    • Bijgerechten
    • Borrelhapjes en Snacks
    • Cake recepten
    • Deeg recepten
    • Dips, Dressing en Saus Recepten
    • Drankjes recepten
    • Gevogelte Recepten
    • High Tea Recepten
    • How-to en tutorials
    • Koekjes recepten
    • Lunch recepten
    • Nagerechten
    • Ontbijt Recepten
    • Pasta Recepten
    • Pizza Recepten
    • Salade recepten
    • Smoothie Recepten
    • Soep Recepten
    • Taart Recepten
    • Vegetarische Recepten
    • Vis Recepten
    • Vlees Recepten
    • Voorgerechten
  • Internationale Keukens
    • Afrikaanse Keuken
    • Amerikaanse Keuken
    • Argentijnse Keuken
    • Australische Keuken
    • Aziatische Keuken
    • Balkan Keuken
    • Belgische Keuken
    • Britse Keuken
    • Caribische Keuken
    • Chinese Keuken
    • Duitse Keuken
    • Franse Keuken
    • Griekse Keuken
    • Hongaarse Keuken
    • Ierse Keuken
    • Indiase Keuken
    • Indonesische Keuken
    • Italiaanse Keuken
    • Japanse Keuken
    • Koreaanse Keuken
    • Levantijnse Keuken
    • Marokkaanse Keuken
    • Mediterrane Keuken
    • Mexicaanse Keuken
    • Nederlandse Keuken
    • Oostenrijkse Keuken
    • Peruaanse Keuken
    • Portugese Keuken
    • Russische Keuken
    • Scandinavische Keuken
    • Spaanse Keuken
    • Surinaamse Keuken
    • Tex-Mex Keuken
    • Thaise Keuken
    • Turkse Keuken
    • Vietnamese Keuken
    • Zwitserse Keuken
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Betty
    • Over mij
    • Contact
    • Samenwerken
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Overige / Nog een FoodWeLove box

Nog een FoodWeLove box

1 juni 2013 Door Betina Oostveen 3 Reacties

201306 FWLMei 1_header-001Goed nieuws voor Italië-lovers:  Deze juni-maand zal voornamelijk in het teken van dit prachtige land staan!

Om te beginnen wil ik jullie laten zien wat voor lekkers er is binnen gekomen van FoodWeLove.  Ik heb al eens eerder geblogd over de boxen van FoodWeLove (voor blogpost, klik hier).  Het geweldige aan deze box is dat de inhoud strikt geheim blijft, tot na de leveringen, aan het einde van de maand. 201306 FWLMei 2-001Een ultiem surprise moment voor jezelf dus. Eind Mei ontving ik een Italiaans getinte box samengesteld door kookboeken schrijfster Tessa Kiros. Lees mee naar wat voor lekkers ik deze keer mocht uitpakken.

Wat zat er in de FoodWeLove Box van Mei 2013 (v.l.n.r.):

  1. Carnaroli – Acquarello: Risotto rijst van de familie Rondolino. 12 maanden gerijpt voor de ultieme smaak en wordt favoriet bij beroemde chef’s als: Alain Ducasse en Heston Blumenthal.
  2. Amaretti di Saronno – Lazzaroni: Heerlijke brosse amandelkoekjes uit Saronno (vlak boven Milaan).
  3. Bizarre Basilicum – Seedforfood: Een zakje met grond en zaadjes om je eigen verse basilicum te kweken. Dit pakketje is in samenwerking met Natuurmonumenten gemaakt.
  4. Parmigiano Reggiano – L’Amuse:  24 maanden gerijpt Parmezaans kaasje.
  5. Brodo ‘gusto’ Fungo Porchino – Fattoria Italia:  Bouillonblokjes gemaakt van paddenstoelen.
  6. Biologische Eekhoorntjesbrood – Portabella Paddenstoelen:  Gedroogde porchini, beter bekend als eekhoorntjesbrood
  7. Kortingsbon t.w.v. 5 euro – Liquido D’Oro:  5 euro korting+ gratis verzendkosten bij een bestelling van olijfolie.
  8. Kortingsbon t.w.v. 10 % – Pasta Casa:  10% korting  bij deze delicatessenwinkel.

Hoe heb ik ervan genoten?

  201306 FWLMei 3-001 Overheerlijke risotto met de paddestoelen bouillon en eekhoorntjesbrood, afgemaakt met de Parmezaanse kaas. Ik serveerde hier gewokte spinazie en saltimbocca (recept volgt) bij. 201306 FWLMei 4-001

De Amaretti koekjes serveerde ik als toetje bij de koffie. En de basilicum doe-het-zelf kit gaat naar mijn kleine nichtje: mijn balkon staat al vol met kruiden en  je kunt nooit vroeg genoeg beginnen met groene vingers te kweken!

love-heart-cookie-main

Ultiem surprise moment bij het openmaken van de box, doordat de inhoud strikt geheim wordt gehouden. De website van FoodWeLove publiceert ook de achtergrond van  elk product ca. 1 week nadat de box is geleverd.       

 

 

BrokenHeartCookie (2)

Smaak is persoonlijk, dus het kan zijn dat je eens iets geleverd krijgt dat volgens jouw smaak niet lekker is.

 

 

Bovenstaande foodbox is helaas inmiddels uitverkocht. Op dit moment kun je wel alvast de box voor eind Juni bestellen via de website van FoodWeLove. De prijs is vanaf  € 24.95  inclusief verzendkosten.

Category: Overige Tags: basilicum, Food we love, foodbox, Kaas, olijfolie, risotto

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Filmpje: Shoppen bij The Body Shop
Volgend bericht: Zelf pizzadeeg maken! »

Lees Interacties

Reacties

  1. Simone

    1 juni 2013 om 5:06 pm

    Ik vind het concept achter de Foodwelove boxen ook geweldig. Je loopt inderdaad een risico dat je iets krijgt wat je niet lekker vind, maar ja, dat is dan weer goed voor een kadootje denk ik dan maar.. 😉

    Beantwoorden
    • Betty's Kitchen

      2 juni 2013 om 10:39 pm

      Hi Simone, dat was inderdaad het geval bij de eerste box in Maart die ik reviewde,maar daar liet ik me niet door tegenhouden 😉 De box van April en Mei hebben het ruimschoots goedgemaakt! Groetjes,Betty

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#PISTACHETREND

recepten voor Pasen

Het voorjaar kleurt groen dankzij de pistache trend! Check de recepten hier:

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#BARBECUE

barbecue recepten

De barbecue staat hier heel het jaar door aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept alfajores koekjes met dulche de leche © bettyskitchen.nl

Alfajores – Koekjes met dulche de leche

recept croissant wafel met pistache creme © bettyskitchen.nl

Croissant Wafel met Pistache Creme

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept loaded nachos met gehakt © bettyskitchen.nl

Loaded Nachos met Gehakt (uit de oven)

recept vegetarische Pissaladière met prei en olijven © bettyskitchen.nl

Pissaladière met prei en olijven

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

recept burrata caprese met tomaten en salie © bettyskitchen.nl

20x recepten met burrata

recept pasta met vier kazen en tomatensaus © bettyskitchen.nl

Pasta met vier kazen en tomatensaus

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2025 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in

Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Vind je dat goed?JaNee