• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
    • Bakrecepten
    • Bijgerechten
    • Borrelhapjes en Snacks
    • Cake recepten
    • Deeg recepten
    • Dips, Dressing en Saus Recepten
    • Drankjes recepten
    • Gevogelte Recepten
    • High Tea Recepten
    • How-to en tutorials
    • Koekjes recepten
    • Lunch recepten
    • Nagerechten
    • Ontbijt Recepten
    • Pasta Recepten
    • Pizza Recepten
    • Salade recepten
    • Smoothie Recepten
    • Soep Recepten
    • Taart Recepten
    • Vegetarische Recepten
    • Vis Recepten
    • Vlees Recepten
    • Voorgerechten
  • Internationale Keukens
    • Afrikaanse Keuken
    • Amerikaanse Keuken
    • Argentijnse Keuken
    • Australische Keuken
    • Aziatische Keuken
    • Balkan Keuken
    • Belgische Keuken
    • Britse Keuken
    • Caribische Keuken
    • Chinese Keuken
    • Duitse Keuken
    • Franse Keuken
    • Griekse Keuken
    • Hongaarse Keuken
    • Ierse Keuken
    • Indiase Keuken
    • Indonesische Keuken
    • Italiaanse Keuken
    • Japanse Keuken
    • Koreaanse Keuken
    • Levantijnse Keuken
    • Marokkaanse Keuken
    • Mediterrane Keuken
    • Mexicaanse Keuken
    • Nederlandse Keuken
    • Oostenrijkse Keuken
    • Peruaanse Keuken
    • Portugese Keuken
    • Russische Keuken
    • Scandinavische Keuken
    • Spaanse Keuken
    • Surinaamse Keuken
    • Tex-Mex Keuken
    • Thaise Keuken
    • Turkse Keuken
    • Vietnamese Keuken
    • Zwitserse Keuken
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Betty
    • Over mij
    • Contact
    • Samenwerken
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Overige / Vers van de pers #2

Vers van de pers #2

10 juni 2014 Door Betina Oostveen 2 Reacties

Lovechock_Rocks 1 (1)Dit is een nieuwe rubriek waar ik onlangs mee begonnen ben. Er zijn namelijk zo veel leuke en lekkere dingen te krijgen voor in de keuken, en het is ook bijna onmogelijk voor mij om alles uitgebreid te proberen of te reviewen. Dus zet ik af en toe een lijstje met nieuwtjes op de blog: oftewel vers van de pers. En deze keer zijn het 3 nieuwe producten om te proeven en werkelijk van te smikkelen. 

Kromkommer soep van gekke groente

Kromkommer soepen

Krom is het nieuwe recht! Wist je dat 5 – 10 procent van onze groente worden verspild vanwege hun looks? Kromme komkommers, tweenbeenwortels, hartvormige tomaten en te groot uitgevallen bietjes komen simpelweg niet in de schappen te liggen. Ook overproductie is een belangrijke reden waarom groente in veevoer belandt of terecht komt in de biovergister. Nogal krom, vinden drie jonge wereldverbeteraars en daarom hebben zij de eerste soeplijn gemaakt van gekke groente gelanceerd. Want een lelijke wortel proeft ook nog steeds als wortel.

De soepen van Kromkommer zijn te koop in 3 smaken: Bietensoep, tomatensoep en wortelsoep. Per zak van 570 ml betaal je 3.79 euro. Te koop bij WAAR-winkels (incl. de webshop), Buiten (rotterdam) en GROOS (amsterdam). Voor meer informatie zie de website van kromkommer.


Pickwick Fruit Fusion Thee

Pickwick Fruit Fusion

Pickwick komt met échte vruchtenthee. Geen zwarte thee met een smaakje, maar échte gedroogd fruit in een theezakje. Deze Fruit Fusion thee bevat daarom geen cafeïne en is 100% natuurlijk. De combinaties zijn op zijn minst opvallen te noemen en zijn natuurlijk perfect voor de aankomende zomer.

De Pickwick Fruit Fusion komt in 3 smaken: Ananas & Citroen, Framboos & Aardbei en Zwarte Bes & Kers. Een doosje met 20 theezakjes kost 1.69 euro. Voor meer informatie zie de website van Pickwick.


LoveChock Rocks

Lovechock_Rocks 1 (1)

Raw cacao is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze voeding. Het zit vol met ‘liefdesopwekkende’ stofjes, geeft energie en werkt stressverlagend. Vorig jaar kwam Lovechock al met repen van rauwe cacoa, dit jaar komen zij met Lovechock Rocks. Het zijn haast kleine bonbons die er uit zien als bruine steentjes. Gevuld met superfoods als o.a.  quinoa, hennepzaad, reishi en raw cacoa. Het schattige en kleurrijk doosje is 100% afbreekbaar en maakt het leuk om cadeau te geven. Daarnaast zet lovechock zich in voor eerlijke handel en krijgen de boeren een eerlijke prijs voor hun producten.

De Lovechock Rocks komen in 3 smaken: Moerbei/Hennepzaad, Amandel/Kaneel en Rozijn/Kokosnoot. De Lovechock Rocks zijn te koop bij EkoPlaza en de natuurwinkel voor 4.49 euro per doosje (75 gram). Voor meer informatie zie: www.lovechock.com . 


Hebben jullie deze producten reeds gespot en geproefd? En wat vond je er  van?genieten_groetjes_betty

Category: Overige Tags: chocolade, thee, Vers van de Pers

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Food Truck Festival TREK in Utrecht
Volgend bericht: Havermoutpap met rabarber en aardbeien »

Lees Interacties

Reacties

  1. Desiree Sip

    10 juni 2014 om 11:22 am

    Dat ziet er allemaal lekker uit! Ik heb deze producten nog niet gezien/geproefd. Wel heb ik de naam Kromkommer al eens voorbij zien komen, ik vind het initiatief erg goed!

    De thee lijkt mij erg lekker, met puur fruit! Ik drink nogal veel (vruchten)thee, dus ik hoop dat ze ook veel lekkerder smaken! Ik ga ze in ieder geval snel proberen 🙂

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      11 juni 2014 om 2:51 pm

      Hi Desiree,
      die thee doet echt hoofden draaien ja, maar zeker een aanrader 🙂

      Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#PISTACHETREND

recepten voor Pasen

Het voorjaar kleurt groen dankzij de pistache trend! Check de recepten hier:

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#BARBECUE

barbecue recepten

De barbecue staat hier heel het jaar door aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept alfajores koekjes met dulche de leche © bettyskitchen.nl

Alfajores – Koekjes met dulche de leche

recept croissant wafel met pistache creme © bettyskitchen.nl

Croissant Wafel met Pistache Creme

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept loaded nachos met gehakt © bettyskitchen.nl

Loaded Nachos met Gehakt (uit de oven)

recept vegetarische Pissaladière met prei en olijven © bettyskitchen.nl

Pissaladière met prei en olijven

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

pasta datterini met burrata © bettyskitchen.nl

Pasta ‘Datterini’ met burrata

recept burrata caprese met tomaten en salie © bettyskitchen.nl

20x recepten met burrata

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2025 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in

Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Vind je dat goed?JaNee