• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten
    • SPECIALE RECEPTEN –>
      • Barbecue & Grill
      • Glutenvrije Recepten
      • Halloween Recepten
      • Keto recepten
      • Low Carb recepten
      • Slowcooker recepten
      • How-to en tutorials
    • Ontbijt
    • Smoothies & Juices
    • Warme & Koude dranken
    • Lunch
    • High Tea & Jam
    • Salades
    • Soepen
    • Voorgerechten
    • Dips, Dressings en Sauzen
    • Pasta
    • Pizza
    • Bijgerechten
    • Hoofdgerechten Gevogelte
    • Hoofdgerechten Vegetarisch
    • Hoofdgerechten Vis
    • Hoofdgerechten Vlees
    • Nagerechten
    • Cake
    • Koekjes
    • Taart
    • Tussendoortjes
  • Restaurants
    • Restaurants in Amersfoort
    • Restaurants in Amsterdam
    • Restaurants in Den Haag
    • Restaurants in Leeuwarden
    • Restaurants in Maastricht
    • Restaurants in Rotterdam
    • Restaurants in Utrecht
    • Restaurants in overige steden
  • Inspiratie
    • Persoonlijk
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Overige
    • Travel
  • Over Betty
  • Contact
    • Samenwerken
    • In de Media
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • Twitter
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Gadgets en Keukenapparatuur / Espressions MixMaster keukenmachine EP9200

Espressions MixMaster keukenmachine EP9200

28 maart 2015 Door Betina Oostveen 14 Reacties

Mag ik jullie even voorstellen: Onze keukenfamilie is namelijk uitgebreid met deze prachtige keukenmachine! Na een decenia lang armen van staal gekweekt te hebben (door het vele opkloppen en en kneden,) heb ik nu eindelijk een keukenassistent gevonden, die het leven een stuk makkelijker maakt voor me.

EP9200-003 MixMaster lifestyle 2,10mb

Deze Espressions MixMaster keukenmachine is jullie wellicht bekend van Masterchef Australia en wij mochten hem uitvoerig testen in Betty’s Kitchen! Lees hier de review:

Mixen als een malle

Heb je ooit wel eens slagroom geprobeerd te kloppen in een te klein kommetje? Ik wel..  het is geen aanrader.. De hele keuken zat namelijk onder…  Maar daar heb je met deze Espressions MixMaster keukenmachine geen last van. Zowieso heeft het apparaat een ‘ vertraagde’  start, om juist het opspatten te voorkomen. Maar ook met een zeer ruime kom van maar liefst 4.5 liter, een standaard waar je de kom in parkeert (vastklikt) en een anti-spat deksel kom je een heel eind!

review_espressions_mixmaster_EP9200_keukenmixer_uit_masterchef_6-001

Zo mixte ik in een handomdraai het taaie beslag voor een brownie in elkaar, en verdween er letterlijk een berg geraspte wortel als sneeuw voor de zon bij het maken van deze wortel-dadeltaart. Met de Expressions MixMaster keukenmachine kun je mixen als een malle.

review_espressions_mixmaster_EP9200_keukenmixer_uit_masterchef_2-001

En je hoeft er geen poot voor om te draaien. Nou, alleen even de kom na afloop losdraaien.  Maar hoe licht of stevig, dik of dun je beslag ook is, met maar liefst 12 variabele snelheden is deze keukenmachine voor werkelijk elke keukentaak geschikt.

 

Mario kan het niet beter

Maken jullie zelf wel eens pizzadeeg? Ik bak namelijk gerust 4 pizza’s op 1  middag, voor vrienden of gewoon omdat ik daar trek in heb…

review_espressions_mixmaster_EP9200_keukenmixer_uit_masterchef_5

Maar pizzadeeg maken is een bijzonder delicaat karweitje, waarbij vooral geduld en liefdevol kneden tot de twee hoofdingredienten behoren. Maar zelfs daar weet de Espression MixMaster keukenmachine wel raad mee. Het eerste half uur kneden, ronddraaien, trekken en uitrekken zijn vervangen door slechts 9 minuten mixen op standje 2 met de deeghaak.

review_espressions_mixmaster_EP9200_keukenmixer_uit_masterchef_4

Geen dagenlange spierpijn meer in de onderarmen, maar simpelweg met 1 druk op de knop. Super soepel en elastisch deeg kreeg ik ervan, dat zo prachtig dun uit te rollen was, dat zelfs de echte Mario het niet beter kan…

Hemelse opgeklopte wolkjes

En dan heb ik het nog niet eens over de desserts die je ermee kunt maken! Eiwitten opkloppen tot meringue beslag is een peuleschil.

review_espressions_mixmaster_EP9200_keukenmixer_uit_masterchef_1a

review_espressions_mixmaster_EP9200_keukenmixer_uit_masterchef_1

Gewoon even de timer zetten en daarna hup de oven in! Elk weekend een pavlova maken wordt straks nog eens een gewoonte! En met de flexiklopper kun je zelfs kleine porties mixen, want hij schraapt letterlijk de hele kom schoon. Wat dacht je van slechts 3 eidooiers volromig opkloppen voor een tiramisu? Om je (lange) vingers bij af te likken!

review_espressions_mixmaster_EP9200_keukenmixer_uit_masterchef_3

Of het nu gaat om grof kneedwerk, mixen, delicaat opkloppen of juist luchtig maken, deze keukenmachine kan het allemaal! Ik heb deze ideale keukenassistent maar meteen een vaste aanstelling gegeven in Betty’s Kitchen.

 

Eindoordeel Espressions MixMaster keukenmachine:

love-heart-cookie-main

 

 

 

  • In de legendarische woorden van Steve Irvin: ” Wow, what a beauty!” Door de mooie metallic kleur is het een echt pronkstuk voor op het aanrecht!
  • Groot digitaal display met o.a. stopwatch of timerfunctie,
  • Maar liefst 12 instelbare snelheden (op het display) voor elk soort karweitje: mixen, kneden, opkloppen, luchtig kloppen etc
  • Powercord krult zich op IN het apparaat, je kunt deze dus zo lang of zo kort maken als je zelf wilt. (Clean desk policy here we come  😉 )
  • Wordt standaard geleverd met de volgende opzetstukken:  Afdekplaatje, kneedhaak, platte menghaak, draadgarde en een flexiklopper.
  • De mengbak heeft maar liefst 4.5 liter inhoud en is van RVS
  • Alle items kunnen eenvoudig in de vaatwasser
  • Enne.. het is natuurlijk de keukenmachine die gebruikt wordt in Masterchef Australia…  zo kun je in je eigen keuken een beetje de Masterchef gaan uithangen.

BrokenHeartCookie (2) 

 

 

  • De mengkom zit echt goed vast in het standaard. Het voorkomt inderdaad wegschieten van de kom, maar heeft soms een extra tik nodig om los te komen.
  • De prijs maakt dat het niet voor iedereen is weggelegd, maar je krijgt er wel een prachtig staaltje alles-in-een-keukenhulp voor terug.

Verkoopinformatie:

  • EP9200-003 MixMaster lifestyle 2,10mb Espressions MixMaster EP9200
  •   Kleur: Zilver 
  •   Materiaal: Metaal en rubber
  •   Vermogen: 1000 Watt
  •   Prijs:  NU  Tijdelijk € 349,-  (normaal € 399,-)
  •   o.a. te koop bij Fonq.nl

Groetjes, Betty

Deze review bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Category: Gadgets en Keukenapparatuur Tags: Espressions of Australia, keukenapparatuur, review

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Bloemkoolsalade met asperges en granaatappel
Volgend bericht: Een Copas kip met Paasvulling »

Lees Interacties

Reacties

  1. Marian

    29 maart 2015 om 9:59 pm

    Hoi Betty, wat een geweldige machine lijkt me dat. Ik zat gewoon te kwijlen (sorry) bij het lezen van je review. Wat een gemak om dan die lekkere recepten te maken. Ik wens jou nog veel nieuwe lekkere recepten toe, met het keukenwonder wat nu op je aanrecht staat!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      30 maart 2015 om 7:32 pm

      HI Marian,

      dank je wel! Wij hebben zeer zeker ook zitten smullen tijdens onze test en bakdagen, waarvan er nog velen gaan volgen!
      Je leest het vanzelf wel weer terug op de site 😉

      Beantwoorden
  2. The Very Hangry Bookworm

    30 maart 2015 om 2:19 pm

    Ik heb sinds kort een KitchenAid en ah, ik herken je enthousiaste reacties echt precies. En inderdaad, er worden nu zo vaak pizza’s gebakken, omdat dat pizzadeeg zo gemakkelijk en snel klaar is! Super. Veel plezier met je keukenmachine!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      30 maart 2015 om 7:30 pm

      Geweldig toch dat goed keukenapparatuur je leven zo veel leuker en makkelijk kan maken!
      Enjoy!

      Beantwoorden
  3. Karin timmermans

    30 augustus 2015 om 6:24 pm

    Ik sta op het punt om een keukenmachine te kopen om vooral brooddeeg (bruin) te kneden. Ik zie door het bos de bomen niet meer staan. Kitchen-ad/kenwood/bosch en nog. Een scandinavisch merk. Allemaal boven de €500-.

    Moet je bij jouw machine erbij blijven of is het insteelen en het apparaat doet het werk?

    Hopelijk kun je mij op weg helpen.

    Alvast bedankt,
    Karin timmermans

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      1 september 2015 om 7:11 pm

      Hi Karin,

      een van de redenen om te investeren in een goed machine, is juist zodat je het werk voor je kunt laten doen.
      Dit apparaat is voor mij persoonlijk erg prettig, want ik hoef er niet bij te blijven.
      Zo wordt bijv. het pizzadeeg voor me gekneed, terwijl ik de saus sta te maken 😉
      En de Expressions kun je op de timer zetten, zodat hij aangeeft als ie klaar is. I-DE-AAL

      Beantwoorden
  4. André Roumen

    4 mei 2016 om 1:36 pm

    Hoi Betina,

    Ik las dat U erg enthousiast bent over de Espression keukenmachine. Ik heb mijn oog ook op deze machine laten vallen mede door de goede ervaringen van de gebruikers.

    Ik maak vaak kleine hoeveelheden gebak en dessert. Nu is mijn vraag. Kan ik met deze machine ook bijvoorbeeld 2 eiwitten tot merengue kloppen. Of heeft de machine hier niet de snelheid voor?

    Ik hoop dat U mij verder kunt helpen.

    Alvast bedankt,

    André

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      6 mei 2016 om 10:49 am

      hi Andre,

      jazeker, hier is de machine uitermate geschikt voor. Ik adviseer dan wel om minstens 2 eiwitten te gebruiken. De beslagkom is namelijk vrij groot. En dan zet je de machine in de hoge snelheid (bijv. 10-12)
      Succes!

      Beantwoorden
  5. Simone Kritzen

    11 november 2016 om 4:13 pm

    Hoi Betty,
    Na lang zoeken uiteindelijk mijn oog op de expressions mixmaster laten vallen en ook gekocht.
    Ik ben er zeer blij mee,kneed en mixt als de beste.
    Echter 1 vraag,bij zwaarder brooddeeg beweegt de arm best wel veel mee.
    Is dat herkenbaar?
    Bedankt alvast
    Groet Simone

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      12 november 2016 om 2:35 pm

      Hi Simone,

      ik heb hier niet veel last van. Ik snap dat hij misschien een beetje mee kan geven bij heel zwaar deeg, maar echt bewegen doet de arm dan niet bij mij.

      Beantwoorden
  6. Mies

    27 december 2016 om 5:49 pm

    Hoi. Ik heb even een vraag…hoe hoog is deze keukenmachine als je m openklapt?
    Ik ben nu aan het meten, maar kan negrens antwoord vinden op mijn vraag.
    Misschien kan jij me helpen…..

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      4 januari 2017 om 7:11 pm

      Hi Mies,

      ik heb het even voor je opgemeten en kom uit op 47 cm.
      Hopelijk gaat dat passen onder je bovenkastjes 🙂

      Beantwoorden
  7. Phred

    2 februari 2017 om 10:29 pm

    Hallo Betty

    Ben je na bijna 2 jaar nog steeds tevreden met je Espression Mixmaster?
    Ik zag bij een filmpje over Espression in Australië dat Sunbeam (USA) het uitbrengt, dat merk ken ik van mijn ma die al 50 jaar een Sunbeam heeft onverwoestbaar en toen al ook traploze snelheid.

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      7 februari 2017 om 2:14 pm

      Hi Phred,

      jazeker, want ik gebruik hem nog steeds bijna elke weekend voor heerlijke baksels!
      Altijd beter als zelf met de hand kloppen, kneden etc 🙂

      Beantwoorden

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfotoBetty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Ik wens je alvast heel veel kookplezier!

Groetjes, Betty

#KONINGSDAG

koningsdag recepten koninginne cake met amandel

Op zoek naar inspiratie voor Koningsdag? Neem hier een kijkje bij onze oranje recepten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • granola taart met yoghurt mango en blauwe bessen 20x Paasbrunch recepten
  • 10x taart voor pasen recepten header 10x Taart voor Pasen
  • Gehaktballen met ei (Scotch Eggs) Schotse eieren amuse of borrel hapje paas recepten 15x Paasrecepten met eieren
  • recept cruffins met nutella © bettyskitchen.nl Cruffins met Nutella (video)
  • recept paas taart met advocaat © bettyskitchen.nl Paas Taart met Advocaat

#VEGETARISCH

recept risotto met rode viet en mozzarella © bettyskitchen.nl

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

food blog awards 2018 gewonnen
blogdesign_food_blog_awards_2016

Je kunt ons ook hier op terug vinden

mytastenld.com mytastebe.com Follow

#BBQ

recept vegetarische spliterwten burges met blauwe kaas

10x Vegetarische BBQ recepten

recept iberische ribfingers van de barbecue

Iberische Rib fingers met BBQ saus

Meer BBQ recepten →

#Glutenvrij

recept knolselderijsoep met blauwe kaas en noten © bettyskitchen.nl

Knolselderij soep met blauwe kaas en noten

recept courgetti met champignons en maissaus © bettyskitchen

Courgetti met champignons en maissaus

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Google+
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube
✨OEUF EN COCOTTE✨ Jaaa lieverds, dit is zo’ ✨OEUF EN COCOTTE✨

Jaaa lieverds, dit is zo’n lekker ei recept om de dag mee te beginnen! Maar zeker een feestje op deze lazy zondag ochtend! Ik maakte namelijk ei in cocottes klaar. Dat zijn kleine ronde pannetjes, maar je kunt natuurlijk ook een andere kleine ronde bakvorm, ramequin, of vuurvast kommetje gebruiken. 

Elk pannetje krijgt namelijk een lepel creme fraiche en een eitje. Maar daarnaast kun je qua vulling lekker variëren en eigenlijk alles toevoegen dat jij lekker vind bij je eieren. Ik ging voor spinazie en gerookte zalm. Maar denk ook aan kerstomaatjes, gekookte erwtjes, gebakken ui, geraspte kaas, blokjes paprika, of zelf blokjes avocado toevoegen. 

Welke Oeuf en cocotte is jouw favoriete combinatie?
==> https://bettyskitchen.nl/oeufs-en-cocotte-eieren-oven/

————————-
bekijk het uitgeschreven recept via de link in bio. Of ga naar IGTV voor de receptvideo van dit gerecht. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#eieren #eggs #oeuf #oeufencocotte #cocotte #ramequins #zalm #spinazie #breakfast #ontbijt #igtv #food #foodporn
✨15x ZOETE AARDAPPEL RECEPTEN ✨ Zijn jullie o ✨15x ZOETE AARDAPPEL RECEPTEN ✨

Zijn jullie ook zo dol op de zoete aardappel? Alleen al die oranje kleur doet het altijd goed in je gerechten want elk bordje fleurt hier gewoonweg van op! Maar daarnaast is hij ook nog eens lekker en gezond!

Mijn favoriete bereidingswijze is gepoft in de oven! Snij hem daarna in en prak de binnenkant een beetje met een vork. Je kunt hem daarna heel lekker beleggen net alles dat jij lekker vindt! 

Ga je voor zoete aardappel met gebakken eieren voor het ontbijt? Of lekker met asperges en ei? Beleg je hem net guacamole, bonen en kaas? Je vindt deze en nog veel meer lekkere recepten nu op de site! Welke is jouw favoriet?

==> https://bettyskitchen.nl/zoete-aardappel-recepten/

————————-
Bekijk alle recepten via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#zoeteaardappel #sweetpotato #gepofteaardappel #aardappel #aardappels #asperges #recept #glutenfree #glutenvrij
✨CROIFFLES MET SCRAMBLED EGGS✨ Jullie weten d ✨CROIFFLES MET SCRAMBLED EGGS✨

Jullie weten dat deze dame dol is op koelvers croissantdeeg (uit blik). Want daar maak je namelijk de meest verrukkelijke ontbijt creaties mee klaar. Behalve echt croissants dan, want die worden vaak te droog en te bruin... 😂

Rond Pasen gingen we massaal los op het maken cruffins! Maar eerder dit jaar maakte ik ook een IGTV waarbij ik aan de slag ging met het maken van ‘Croiffles’ ofwel croissant wafels!

Deze wafels van croissantdeeg zijn stevig genoeg om als broodje te serveren. Je kunt ze hartig eten met bijvoorbeeld eieren, gebakken spek of zelfs gerookte zalm of kipfilet. Maar uiteraard doen ze het ook prima met ziet beleg zoals Nutella, jam, lemon curd, vers fruit en meer.

Wij maken ze vandaag weer voor de lunch met een portie SCRAMBLED Eggs! Ga jij deze geweldige foodtrend ook eens uitproberen?

==> https://bettyskitchen.nl/croissant-wafels-croiffles-recept/

————————-
Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Bekijk de receptvideo in mijn IGTV lijst. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#croissant #wafels #waffles #croiffle #croiffles #crescentrolls #breakdast #ontbijt #foodgack #igtv #recipes #youtube #scrambledeggs #eieren
✨VIERKAZEN QUICHE MET PORT✨ Ik kookt weer een ✨VIERKAZEN QUICHE MET PORT✨

Ik kookt weer eens uit een kookboek en ging aan de slag met een heerlijk recept van @charlie_s_kitchen ! Het leven draait immers om balans en deze Vierkazen Quiche met Port, rode uien en walnoten wordt vast jouw nieuwe favoriete ‘guilty pleasure’!

Het is een verrukkelijk quiche geworden met rode ui, 4 kazen en een zoetje van Port. Je kunt de bereiding ook bekijken in mijn nieuwste IGTV. Dus maak van deze grijze zondag zeker een verrukkelijke dag! Wist je overigens dat het vandaag Nationale Kaasfondue dag is? Geniet dus zeer zeker van kaas vandaag!

Ga jij vandaag nog wat lekkers in de oven schuiven?
==> https://bettyskitchen.nl/vierkazen-quiche-met-port/

————————-
Bekijk het uitgeschreven recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#recept #igtv #quiche #vierkazen #kaas #port #charlieskitchen #kookboek #echtinbalans #nationalekaasfonduedag #cheese #mozzarella #gorgonzola #camembert #granapadano #weekend #heelhollandbakt #hartigetaart
✨PANCAKES CEREAL✨ Hebben jullie ooit wel eens ✨PANCAKES CEREAL✨
Hebben jullie ooit wel eens ontbijtgranen van pannenkoeken beslag gemaakt? Deze #pancakecereal is een oudere TikTok hype maar is vandaag de dag nog steeds heel erg lekker! Het is even een werkje en dus meer voor de ochtenden waarbij je meer tijd kan uittrekken voor ontbijt maken. 

Het beste aan dit recept is dat je werkelijk elk soort pannenkoekjes beslag hiervoor kunt gebruiken. Uit een pak, homemade of zelfs super gezond of vegan! Stop het in een spuitflacon of doseerzakje en bak kleine rondjes van het beslag in een koekenpan. Op de website vind je wel het recept dat ik hier graag voor gebruik! Serveer op bijvoorbeeld een smoothiebowl of een kommetje kwark en met vers fruit!

Heb jij wel eens pancakes cereal gemaakt of geproefd?

==> https://bettyskitchen.nl/pancakes-cereal-tiktok-recept/
—————————————-

Ga dus snel naar de site en bekijk het recept via de link in bio. Sla deze post op middels de boekenlegger (rechtsonder foto). En deel dit bericht in jouw stories middels het papieren vliegtuigje.
————————-
#pancakes #mini #cereal #tiktok #tiktokfood #kwark #yoghurt #tiktokrecipes #aardbeien #blauwebessen #ontbijt
🐣✨ VROLIJKE PAASHAAS ✨🐣 Zie hier Betty 🐣✨ VROLIJKE PAASHAAS ✨🐣

Zie hier Betty op haar Paas best! Dat betekent dus met een mond vol heerlijk eten! Vanmorgen zijn wij tijdens het paas ontbijt compleet in de watten gelegd door vrienden en met verrukkelijk eten! Uiteraard mocht een creatie met croissantdeeg niet ontbreken! Het is dan ook ontzettend leuk om te zien dat jullie ook massaal aan de slag zijn gegaan met #CRUFFIN recepten en krijg er ook regelmatig tags en foto’s van doorgestuurd!

Maak er hoe dan ook een geweldig paasweekend van! Ik hoop dat je hem op een leuke en coronaproof manier kunt doorbrengen met mensen waar je van houdt. En anders wel lekker genieten van een paar daagjes uitrusten en vrij zijn. Hele fijne paasdagen en geniet zeker van de heerlijke paas recepten die op de website staan!

Liefs, Betty
✨CINNAMON CRUFFINS ✨ Vorige week deelde ik ei ✨CINNAMON CRUFFINS ✨

Vorige week deelde ik eindelijk de IGTV voor Croissant muffins met Nutella. En de afgelopen week zag ik ineens de CRUFFIN op heel erg veel kanalen voorbij komen. Echt ontzettend leuk dat de liefde voor croissantdeeg nu massaal inslaat! En CRUFFINS zijn dan ook met recht de grote paas tip voor dit jaar! 

Op mijn verzamellijstje met paasbrunch recepten (zie stories) voor dit weekend vind je reeds overheerlijke Paas cruffins met ricotta en lemon curd. Ik heb de cruffins met Nutella ook reeds toegevoegd. 

Maar deze easy peasy cruffins met kaneelsuiker zijn ook zeker het proeven waard!! Ik zal ze binnenkort ook op de website erbij zetten! Voor nu moeten jullie het even doen met de Reels en kort recept dat daarin beschreven staat. Maar je zult blij verrast zijn!

Ik slinger straks de oven weer aan hiervoor! Want we gaan spullen sjouwen! Wat zijn vandaag jouw plannen?

==> https://bettyskitchen.nl/paasbrunch-recepten/
Meer laden… Volgen op Instagram

Copyright © 2021 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in