• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
    • Bakrecepten
    • Bijgerechten
    • Borrelhapjes en Snacks
    • Cake recepten
    • Deeg recepten
    • Dips, Dressing en Saus Recepten
    • Drankjes recepten
    • Gevogelte Recepten
    • High Tea Recepten
    • How-to en tutorials
    • Koekjes recepten
    • Lunch recepten
    • Nagerechten
    • Ontbijt Recepten
    • Pasta Recepten
    • Pizza Recepten
    • Salade recepten
    • Smoothie Recepten
    • Soep Recepten
    • Taart Recepten
    • Vegetarische Recepten
    • Vis Recepten
    • Vlees Recepten
    • Voorgerechten
  • Internationale Keukens
    • Afrikaanse Keuken
    • Amerikaanse Keuken
    • Argentijnse Keuken
    • Australische Keuken
    • Aziatische Keuken
    • Balkan Keuken
    • Belgische Keuken
    • Britse Keuken
    • Caribische Keuken
    • Chinese Keuken
    • Duitse Keuken
    • Franse Keuken
    • Griekse Keuken
    • Hongaarse Keuken
    • Ierse Keuken
    • Indiase Keuken
    • Indonesische Keuken
    • Italiaanse Keuken
    • Japanse Keuken
    • Koreaanse Keuken
    • Levantijnse Keuken
    • Marokkaanse Keuken
    • Mediterrane Keuken
    • Mexicaanse Keuken
    • Nederlandse Keuken
    • Oostenrijkse Keuken
    • Peruaanse Keuken
    • Portugese Keuken
    • Russische Keuken
    • Scandinavische Keuken
    • Spaanse Keuken
    • Surinaamse Keuken
    • Tex-Mex Keuken
    • Thaise Keuken
    • Turkse Keuken
    • Vietnamese Keuken
    • Zwitserse Keuken
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Betty
    • Over mij
    • Contact
    • Samenwerken
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Kookboeken / De Smaak van Italië magazine

De Smaak van Italië magazine

20 juni 2013 Door Betina Oostveen Reageer

Italië…  Wie is er niet fan van dit land? Prachtige landschappen, bijzondere steden en het Romeinse Rijk is een stuk geschiedenis dat niemand ontgaan is. Smalle straatjes vol hangend wasgoed, mooie dames op een Vespa scooter, oude mannetjes die druk met elkaar staan te praten, armen zwaaiend en stemverheffing inclusief. Koffie drinken is er tot kunst verheven.

201306 DSVItalie 1

En dan heb ik het nog niet eens over de geweldig rijke keuken! Iedereen kent de pasta’s, risotto’s en pizza’s, maar er is nog zoveel meer! Ik ben verliefd op dit land en zijn (eet)cultuur. Ik ben ook niet niets voor niets al jaren abonnee van ‘De Smaak van Italië’.

201306 DSVI 2

Dit tijdschrift staat bol van Italiaanse inspiratie en houd zijn lezers op de hoogte van álles dat met Italië te maken heeft. Met veel plezier lees ik over: De Italiaanse levensstijl, Italiaanse ontwerpers, mode, wonen, boeken, kunst en tentoonstellingen. Je wordt op de hoogte gehouden van geplande evenementen in Nederland en Italië. En er wordt ook uitgebreid verslag gedaan over de Italiaanse keuken: wat te eten, hoe te eten, en waar te eten.

201306 DSVI 3

Elke keer staan er ook weer unieke restaurants en heerlijke recepten in, waar je thuis mee aan de slag kunt gaan. De schrijvers reizen Italië af en vertellen ons waar we de meest prachtige plekken kunnen tegenkomen. Zij zoeken de beste Bed&Breakfasts en testen de hotels voor ons uit. Hoe dan ook, als je inspiratie op wil doen over reizen of wonen in Italie, dan kun je niet zonder dit tijdschrift.

Elke twee maanden komt er een nieuwe editie uit, en dan kruip ik lekker in het hoekje van de bank, en plan alvast een volgende vakantie in mijn gedachten. Toen ik vorig jaar naar Rome ging, moest de Rome-special uit 2011 ook mee in mijn koffer. (ja, ik bewaar ze als naslagwerk: altijd handig die tips!). Op dit moment bestaat het tijdschrift 10 jaar, en hebben zij een jubileumabonnement samengesteld. Mocht je dus ‘De Smaak van Italie’ zelf willen lezen, dan kun je daar nu heel voordelig mee kennis maken:

6x ‘De Smaak van Italië’ voor € 19.95  /   10x ‘De Smaak van Italië’ voor € 25,- 

Alle abonnementen lopen via automatische incasso. Normaal gesproken kost een abonnement van 6 nummers in Nederland € 29.95, en in België € 44.80. In de winkel worden de tijdschriften ‘los’ verkocht voor  € 5.99 per nummer.

love-heart-cookie-main

 Inspirerende verhalen, interviews en reisverslagen.  Prachtige foto’s die mijlenver meevoeren en food-foto’s waar je van gaat watertanden. Het is gewoon een leuk en vermakelijk blad, ook als je niet bezig bent met een reis naar Italië. 

BrokenHeartCookie (2)

 Jammer genoeg verschijnt het blad slechts 6x per jaar.

Bron: Bovenstaande foto’s en pagina’s zijn gepubliceerd in ‘De Smaak van Italie’ magazine, 11de jaargang, 3e editie (2013).

Copyright © : alle bovenstaande afbeeldingen zijn eigendom van DSV Media BV, en niets mag worden overgenomen en/of vermenigvuldigd worden zonder nadrukkelijke toestemming van de uitgever.

Category: Kookboeken Tags: De Smaak van Italië, fashion, Italie, lifestyle

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Bigoli in Utrecht (delicatessen)
Volgend bericht: Cantuccini koekjes »

Lees Interacties

Geef een reactie Reactie annuleren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#PISTACHETREND

recepten voor Pasen

Het voorjaar kleurt groen dankzij de pistache trend! Check de recepten hier:

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

#BARBECUE

barbecue recepten

De barbecue staat hier heel het jaar door aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

recept alfajores koekjes met dulche de leche © bettyskitchen.nl

Alfajores – Koekjes met dulche de leche

recept croissant wafel met pistache creme © bettyskitchen.nl

Croissant Wafel met Pistache Creme

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept loaded nachos met gehakt © bettyskitchen.nl

Loaded Nachos met Gehakt (uit de oven)

recept vegetarische Pissaladière met prei en olijven © bettyskitchen.nl

Pissaladière met prei en olijven

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

recept burrata caprese met tomaten en salie © bettyskitchen.nl

20x recepten met burrata

recept pasta met vier kazen en tomatensaus © bettyskitchen.nl

Pasta met vier kazen en tomatensaus

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2025 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in

Naast gevulde koeken zijn wij ook dol op het verzamelen van digitale cookies. Vind je dat goed?JaNee