• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Betty's Kitchen

Recepten & Food fotografie

  • Home
  • Recepten Index
  • Internationale Keukens
  • Inspiratie
    • Events
    • Gadgets en Keukenapparatuur
    • Gezondheid
    • Kookboeken & Tijdschriften
    • Mama & Kind
    • Persoonlijk
    • Restaurants
    • Travel
    • Overige
  • Over Betty
    • Shop – Bestel onze keukenfavorieten bij bol.com
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer gebruik website
  • Nav Social Menu

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • LinkedIn
    • Pinterest
    • YouTube
Je bent hier: Home / Inspiratie / Persoonlijk / Betty’s Kitchen Foodblog bestaat 1 jaar!!

Betty’s Kitchen Foodblog bestaat 1 jaar!!

14 februari 2014 Door Betina Oostveen 7 Reacties

2014-02-016Vandaag is het precies 1 jaar geleden dat ik mijn foodblog begonnen ben. Dylan kwam thuis uit zijn werk, en ik had heerlijke bonbons met rode peper voor hem gemaakt. Hij is deels Indonesisch en houd wel van pittig.

Terwijl wij samen aan de thee en bonbons zaten, onstond het idee om mijn eigen Betty’s Kitchen foodblog te beginnen. Ik volgde op dat moment als meerdere food- en beautyblogs, en het leek mij ook wel leuk om zelf te gaan bloggen. En dan zou ik beginnen met de bonbons die wij op dat moment aan het eten waren. Het was immers Valentijnsdag.

Ik vond het ook een goede manier om mijn familie en vrienden op de hoogte te houden van mijn eetavonturen, juist omdat ze altijds zo graag bij mij komen eten. En ideaal om de recepten na een eetfeestje met elkaar te delen, zodat ik deze niet aan iedereen hoefde door te mailen.  Kortom, het kriebelde en daar moest ik iets mee doen.

Dylan kroop achter de computer en had binnen een half uur een basic website voor mij gebouwd via wordpress. En diezelfde avond zijn wij nog aan de slag gegaan, met kleuren en lay-out, en natuurlijk dat eerste recept online zetten.  Ik weet nog dat ik ging slapen, en gewoon nog helemaal euforisch was over mijn allereerste blogpost. Dat, of het teveel aan chocolade hield mij wakker.

En toen kwam het leuke gedeelte: mijn vrienden en familie vertellen dat ik een blog had. Ze vonden het helemaal bij mij passen. En hoe blij dat ik was dat de eerste 10 mensen mijn site al hadden gevonden  (mijn familie leden dus).  “Kijk, er zitten mensen op mijn website!”  Zei ik opgewonden tegen Dylan. Hij vond het allemaal maar prima, zolang ik er maar plezier aan beleefde. Dus de weken daarna ging ik regelmatig bijhouden wat ik at, en hoe ik het klaarmaakte, en dan werd daar uiteraard over geblogd.  En dan zat ik bij familie op de verjaardag, en werd er gevraagd of ik een kopje tomatensoep wilde,  “Oh nee, dat heb jij gisteren al op!”  Want dat hadden zij diezelfde ochtend nog op mijn blog gelezen.  Hoe grappig is dat?!

Die 10 bezoekers, dat werden er uiteindelijk 100 aan het einde van de maand. En toen werden het er 1000. En nu ben ik een jaar verder en tik ik deze maand waarschijnlijk de 20.0000 bezoekers aan. Ik ben compleet overrompeld dat ik mijn blog toch wel een succes mag noemen. En dat zo veel mensen het leuk vinden om de recepten, reviews en verhalen te lezen. Maar nog belangrijker, ik vind het nog steeds zo leuk en spannend als in die eerste week. En ik kan soms nog steeds niet slapen omdat ik compleet euforisch ben na een top blog dag, het bezoeken van een cool event of omdat ik ergens waanzinnig lekker uit eten ben geweest. En dat deel ik dan ook graag met jullie.

Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor het volgen van Betty’s Kitchen. Het was een fantastich eerste jaar, en om dit met jullie te vieren hebben we ook 3 winacties opgezet. Twee zijn er reeds afgelopen, maar tot en met zondag maak je nog steeds kans op een pakket met mijn favo’s van Rosti Mepal.

Voor diegenen die vandaag Valentijn vieren:  Fijne Valentijns dag

En uiteraard allemaal alvast een heel fijn weekend!

Groetjes, Betty

Category: Persoonlijk Tags: blogverjaardag, persoonlijk, Valentijnsdag, Winactie

Over Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Vorig bericht: « Glutenvrije Kastanje-Truffelcake
Volgend bericht: De Huishoudbeurs 2014 »

Lees Interacties

Reacties

  1. Hazel

    14 februari 2014 om 11:06 am

    Hiep Hiep Hoera!!
    *proost* op het komende blogjaar met nog veel meer leuke feestelijke momenten en leuke foodie meetings : )

    Liefs, Hazel

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      14 februari 2014 om 11:39 am

      Dank je wel Hazel! Laten we gauw weer gaan afspreken voor een nieuwe foodie meeting 🙂

      Beantwoorden
  2. Brenda

    14 februari 2014 om 11:58 am

    Gefeliciteerd met je blogjaardag! Dat er nog vele mogen volgen!! 🙂

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      14 februari 2014 om 12:18 pm

      Dank je wel Brenda! Hoe gaat het met jouw Detoxen?

      Beantwoorden
  3. Francesca Kookt!

    14 februari 2014 om 11:31 pm

    Hey Betina, ik zie nu pas dat je jarig bent vandaag! Maar ik ben nog net op tijd om hiep hiep hoera te zeggen 🙂 Ik vind je blog super!

    Beantwoorden
    • Betina Oostveen

      16 februari 2014 om 10:09 am

      Dank je wel Francesca, dat vind ik er leuk om te horen 😀

      Beantwoorden
  4. Claudia

    17 november 2014 om 3:33 pm

    Gefeliciteerd!

    Beantwoorden

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primaire Sidebar

profielfoto betty

Welkom kookliefhebbers, lekkerbekken en bakfanaten! In deze online keuken deel ik mijn favoriete recepten uit verschillende Internationale keukens, kookvideo's, toffe restaurants en nog veel meer lekkers met je!

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

#HALLOWEEN

halloween recepten

Heerlijke Halloween recepten om mee te smikkelen en griezelen

#BARBECUE

barbecue recepten

De barbecue staat hier heel het jaar door aan! Bekijk hier alle barbecue recepten op een rijtje.

#VEGETARISCH

vegetarische recepten

Op maandagen eten wij vegetarisch! Check hier alle gerechten uit de 'Meatless Monday' rubriek!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meest Gelezen

  • widget recepten met pompoen 20x Recepten met pompoen
  • recept pumpkin spice latte koffie met pompoen van starbucks © Bettyskitchen.nl Pumpkin Spice Latte
  • recept voor baba ganoush aubergine dip mediterrane keukens Baba Ganoush (aubergine dip)
  • recept voor pompoen salade met rode bieten en uienchutney © bettysktichen.nl Pompoen salade met rode bieten en uienchutney
  • verschil tussen quiche en hartige taart + recepten Verschil tussen quiche en hartige taart

#GINTONIC

gin tonic recepten

Check hier 10x Gin Tonic recepten en hun 'perfect serve' om van te genieten!

#SHOP

gin tonic recepten

Bestel nu al onze keukenfavorieten in de shop!

#Bakrecepten

Oreo Bat Balls voor Halloween

recept Werther's Original Caramel Popcorn © Bettyskitchen.nl

Werther’s Original Caramel Popcorn

Meer bakrecepten →

#Borrelhapjes en #Snacks

recept krokant gebakken vleermuizen vleugels halloween @Bettyskitchen.nl

Gebakken vleermuizen vleugels

recept voor radijsjes met yoghurt en dukkah - bijgerecht voor mediterraanse borrel - Egyptische keuken of Marokko dukkah mengsel als heerlijke krokante topping over je gerechten

Radijsjes met Yoghurt en Dukkah

Meer borrelhapjes recepten →

#Pasta

recept courgetti met worst © bettyskitchen.nl

Courgetti met worst

recept pasta alla norma © bettyskitchen.nl

Pasta alla norma

Meer pasta recepten →

Footer

Lets stay in touch!

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter
  • YouTube

Copyright © 2023 Betty's Kitchen · disclaimer · Log in