Heb je altijd al eens zelf gnocchi willen maken? Deze variant van pompoen gnocchi is mega lekker en wordt op smaak gebracht met een salie-roomsaus met champignons! Ga jij hem ook maken?
Gnocchi kun je heel eenvoudig ook zelf thuis maken. Met een kilo kruimige aardappels gekookt en gestampt tot puree, meng je dit met een ei, een theelepel zout en zo’n 300 gram bloem. Thats it! En dan mag het rollen beginnen. Maar wist je dat pompoen puree ook fantastisch smaakt in gnocchi? Ik ben namelijk dol op pompoen dus zo ontstond ook het idee voor zelf pompoen gnocchi maken. Ik serveer hem lekker met gebakken champignons en een salie-roomsaus… hmmmmmmmmm
Heb je de smaak te pakken na deze overheerlijke pompoen gnocchi? Dan heb ik uiteraard nog meer recepten met gnocchi voor je in petto! Probeer bijvoorbeeld eens deze gnocchi met paprikastoof. Of maak een gnocchi schotel met halloumi kaas en noten. Wist je dat gnocchi ook heel goed te bereiden is in de oven? Check deze kookvideo voor gnocchi met kip uit de oven. Of maak een gnocchi ovenschotel met raapstelen! Geniet heerlijk van deze recepten!
Deze pompoen gnocchi maak je heel eenvoudig zelf. Met aardappel, bloem en pompoen. Bakken in salieboter maakt het gerecht helemaal af!
Voor de saus:
Eet smakelijk! Groetjes Betty
“Je kunt stappen 1 t/m 3 ook gerust een dag van tevoren voorbereiden. Leg de gnocchi dan naast elkaar op een bord, eventueel een stuk bakpapier en daarbovenop nog een laag met gnocchi, en bewaar in de koelkast. De volgende dag volg je dan het recept verder vanaf stap 4. “
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…
Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…
In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
Het is wederom een Meatless Monday en vandaag heb ik een heerlijk groentegerecht genaamd Sambar…
Ben jij ook zo'n fan van zelf cookie dough maken? Eetbaar koekdeeg blijf je werkelijk…
View Comments
Hallo,
Ik heb een x op de site gekeken en wordt elke dag gespamd als ik mijn laptop opstart, dit vind ik best wel vervelend en wens dit natuurlijk niet meer. Graag zie ik hier een oplossing tegemoet want dit is ongevraagd.
mvg
Margreet
Hi Margreet,
ik stuur je even een mailtje hierover, want je kunt je namelijk op verschillende manieren abonneren en dus ook stopzetten.
groeten, Betty