Iedereen heeft wel een bucketlist. Een lijstje, op papier of in je hoofd, met leuke dingen die je graag zou willen doen, ervaren of meemaken. Zo heb ik ook een echte food bucket list, die ik als foodie graag zou willen doen.
Denk aan specifieke restaurants of activiteiten in bepaalde landen. Kookworkshops die ik zou willen volgen en nog meer. Op deze plek schrijf ik mijn Food Bucket List uit, streep af wat ik heb gedaan en vul hem natuurlijk aan met nieuwe wensen.
Jullie weten dat ik al jaren dol ben op havermout ontbijtjes! Momenteel is er een…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Het najaar is natuurlijk het seizoen van de peer en dan gaan wij thuis maar…
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…
Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…
In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…