Met al die regen op de achtergrond verlangde ik ook heel erg naar deze hartverwarmende tortellini pasta met champignons roomsaus. In Italie misschien beter bekend als ‘Tortellini ai Funghi‘ met een lekker romige saus van paddenstoelen, slagroom en een beetje truffel voor de liefhebber.
Mijn verse tortellini koop ik het liefst bij Bigoli in Utrecht, maar je bent natuurlijk vrij om een verse tortellini uit de supermarkt te namen. Ravioli zou ook nog wel kunnen trouwens. Ga dan het liefste voor een pasta gevuld met porcini, champignons en kaasvulling. Maar een tortellini met vleesvulling kan natuurlijk ook. Ik bak er in ieder geval nog wat extra paddenstoelen bij en maak het geheel af met een romige saus met truffel! Dit gerecht is ook koud erg lekker: handige tip om mee te nemen naar het werk.
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij vinden pasta met champigons een hele goede combinatie. Niet alleen in dit recept voor Tortellini ai Funghi, maar probeer ook zeker eens een van deze andere lekkere Italiaanse recepten met paddenstoelen!
Een super snel en makkelijk recept voor een doordeweekse dag. Deze Tortellini Ai Funghi zet je in een handomdraai op tafel met verse pasta die in een paar minuten gaar is. Deze pasta serveer je met een eenvoudige saus van gebakken paddenstoelen, slagroom en tijm.
Eet smakelijk!
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze Tortellini ai Funghi pasta met champignons wilt gaan maken!
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…