Met al die regen op de achtergrond verlangde ik ook heel erg naar deze hartverwarmende tortellini pasta met champignons roomsaus. In Italie misschien beter bekend als ‘Tortellini ai Funghi‘ met een lekker romige saus van paddenstoelen, slagroom en een beetje truffel voor de liefhebber.
Mijn verse tortellini koop ik het liefst bij Bigoli in Utrecht, maar je bent natuurlijk vrij om een verse tortellini uit de supermarkt te namen. Ravioli zou ook nog wel kunnen trouwens. Ga dan het liefste voor een pasta gevuld met porcini, champignons en kaasvulling. Maar een tortellini met vleesvulling kan natuurlijk ook. Ik bak er in ieder geval nog wat extra paddenstoelen bij en maak het geheel af met een romige saus met truffel! Dit gerecht is ook koud erg lekker: handige tip om mee te nemen naar het werk.
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar wij vinden pasta met champigons een hele goede combinatie. Niet alleen in dit recept voor Tortellini ai Funghi, maar probeer ook zeker eens een van deze andere lekkere Italiaanse recepten met paddenstoelen!
Een super snel en makkelijk recept voor een doordeweekse dag. Deze Tortellini Ai Funghi zet je in een handomdraai op tafel met verse pasta die in een paar minuten gaar is. Deze pasta serveer je met een eenvoudige saus van gebakken paddenstoelen, slagroom en tijm.
Eet smakelijk!
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze Tortellini ai Funghi pasta met champignons wilt gaan maken!
We zijn alweer beland bij een van de laatste landen weekmenu van deze zomervakantie. Verblijf…
Vandaag een simpele snack recept waar mijn kinderen dol op zijn! Het bestaat uit slechts…
Dit weekend lopen de temperaturen hoog op! Maar hou jij wel van lekker warm en…
Blijf jij deze zomervakantie ook vertoeven in Nederland? Dan neem ik je elke week mee…
Kun je deze zomer wel wat verkoeling gebruiken? Of ben je gewoonweg een enorme liefhebber…
De airfryer: dat kekke keukenapparaat dat belooft alles krokant én gezond te maken. Geen geknoei…