Deze heerlijke pulled mushrooms met gnocchi en barbecuesaus is typisch zo’n vegetarisch gerecht waardoor je echt geen vlees mist. Zet jij hem ook op het menu voor deze Meatless Monday?
Pulled pork is natuurlijk heerlijk vlees van de barbecue, maar met de stijgende vraag naar vegetarische recepten, maakte ik deze vegetarische pulled pork variant, maar dan met kastanje champignons. Die structuur van champignons leent zich namelijk perfect voor deze bereiding. Ik serveerde de pulled mushrooms met gnocchi, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook op een broodje serveren. Toevallig had ik zelf nog een portie pulled mushrooms over, dus die heb ik natuurlijk bewaard en later in de week opgewarmd voor op een waldkornbol met wat sla. Net zo lekker!
Word jij net als wij van Betty’s Kitchen ook heel gelukkig van die ‘pulled’-trend? Probeer dan naast deze pulled mushrooms ook eens één van onze andere ‘pulled’ recepten uit. Eerder maakten we bijvoorbeeld dit vegetarische broodje pulled aubergine. En eet je niet vegetarisch, dan wil je vast ook eens deze pulled pork van de barbecue uitproberen! En de supersnelle-maaltijd-chef zet in een mum van tijd deze nacho’s met pulled chicken op tafel! Check hier al onze ‘pulled’ recepten op een rijtje!
Deze vegetarische pulled pork maak je met champignons of paddestoelen. Deze pulled mushrooms met gnocchi of op een broodje zijn lekker vegetarisch recept.
Eet smakelijk!
Liefs, Nanda
Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…
Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…
Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…
De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…
Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…
Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…
View Comments
Ja, was heerlijk, de bbq-saus geeft genoeg smaak en de groenten genoeg bite zodat je vlees niet mist
Super leuk om te horen, dank je wel!
Er wordt niet in vermeld wanneer de cannelini bonen er bij moeten 🫣
hi Anneke,
deze gaan echt pas in de laatste stap erbij want ze hoeven slechts kort meeverwarmd te worden.
Ik pas het even aan voor de duidelijkheid.
Dank je wel voor het doorgeven.