Dit is het seizoen van de slowcooker en ik heb een heerlijk zoet recept om te maken in dit apparaat! Kaneelbroodjes zijn geliefd bij jong en oud dus bij deze heb ik een van mijn populairste recepten omgevormd tot een variant voor in de CrockPot. Ga jij ook deze cinnabons uit de slowcooker maken?
Deze ‘cinnabons’ zijn afgeleid van dit populaire recept voor kaneelbroodjes maken. Hiervoor heb ik hoeveelheden een beetje moeten aanpassen zodat ze in de kleinere kom van mijn slowcooker zouden passen. De zachte zoete kaneelbroodjes worden zachtjes verwarmd en gestoomd in de slowcooker en dat geeft ze een geweldige structuur. Ik durf je te garanderen dat je het niet bij slechts 1 stuk zult kunnen houden! Na afloop voorzie je de cinnabons uit de slowcooker van een ‘icing’ glazuur die ze de kenmerkende look van ‘Cinnabons’ geeft.
Leuk he, dat je die slowcooker ook kunt gebruiken voor het stomen van gebak. Niet alleen deze heerlijk cinnabons uit de slowcooker, maar bijvoorbeeld ook deze smeuïg zachte chocolade kwarktaart. Maar ik heb nog meer slowcooker recepten voor je. Wat dacht je bijvoorbeeld van Chili Con Carne uit de cooker? Of deze gepocheerde kip in tomatensaus met courgette? Lekker met een portie rijst. Geniet dus heerlijk van slowcooker recepten op deze website!
Heb je deze al in huis?
Wil je meer lezen over de Crockpot slowcooker die wij in Betty’s Kitchen gebruiken? Lees hier de review van dit apparaat.
Kaneelbroodjes zijn geliefd bij jong en oud dus bij deze heb ik een van mijn populairste recepten omgevormd tot een variant voor in de CrockPot. Ga jij ook deze cinnabons uit de slowcooker maken? Heerlijk zachte deegrolletjes met een laagje kaneelboter en natuurlijk een glazuur er overheen! Yummmmm!
Ingrediënten deeg:
Ingrediënten vulling:
Ingrediënten glazuur:
Extra:
Eet smakelijk! Groetjes, Betty
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze Cinnabons uit de slowcooker wilt gaan maken!
Dit artikel bevat affiliate links naar Bol.com. Mocht je een bestelling willen plaatsen en je maakt gebruik van de affiliate link, dan help je Betty’s Kitchen ook een beetje. Hartelijk dank hiervoor. Lees hier meer over in mijn disclaimer.
Het is hartje winter dus hoog tijd voor een winters gerechten met boerenkool, zoals deze vegetarische…
Het najaar en wintermaanden zijn HET seizoen voor bakrecepten met appels maken. Deze zijn momenteel…
Tijdens het koude weer, vind ik het heerlijk om stoofvlees te maken. Er gaat dan…
Zijn jullie ook zo dol op gnocchi? De zachte Italiaanse deegkussentjes combineren uitstekend met bijvoorbeeld…
Zijn jullie ook zo dol op hummus? Niet alleen heerlijk om je pitabrood in te…
Goede voornemens, of niet... het nieuwe jaar is inmiddels aangebroken, dus heb ik een overheerlijk…
View Comments
Hai Betty
Zou ik deebroodjes een dag van te voren kunnen maken, of in ieder geval het deeg? Wil ze graag voor de paasbrunch maken, maar….. dan moet ik wel heel vroeg opstaan!😄😄
Gr Tilly