Vlees Recepten

Beef Wellington van Boers & Boers

Het is hoog tijd om ons te storten op de kerstrecepten. En hoewel je er heel veel hier op de site zult terugvinden, wil ik jullie ook kennis laten maken met de Beef Wellington van Boers & Boers.

Hoogwaardige kwaliteitsproducten

De afgelopen jaren liet ik jullie al kennis maken met de gevulde Paaskip van Boers & Boers, maar ook gevulde Copas kip of kalkoen voor kerst. Hoogwaardige kwaliteitsproducten die je met minimale inspanning zelf op tafel zet tijdens de feestdagen. Vorig jaar is het assortiment ook uitgebreid met o.a. vleesproducten, zalm en wild en mocht ik de Beef Wellington van Boers & Boers proeven. Echt een aanrader voor de feestdagen!

Over Boers & Boers

De vrijlopende Copas kippen en kalkoenen stonden hier de afgelopen regelmatig op tafel en speciaal voor het vleesassortiment heeft Boers& Boers de handen ineen geslagen met Dukeshill uit Engeland. De geïmporteerde producten maken Britse klassiekers en kerstwaardige recepten, zoals een geglaceerde ham, maar ook ‘pigs’ in a blanket en dus de Beef Wellington. Boers & Boers stelt de pakketten samen, vult eventueel aan met een eigen twist, schrijft de eenvoudig te volgen recepten uit en zorgt ervoor dat je Kerstspecial vlak voor de feestdagen wordt afgeleverd.

Beef Wellington tijdens Kerst serveren

Om het de medemens vooral gemakkelijker te maken tijdens de feestdagen levert Boers &Boers de Beef Wellington zo goed als compleet aan. Alleen nog zelf bakboter toevoegen. Het begint al met een bladerdeeg dat een stuk minder boter bevat dan doorgaans andere merken. Hierdoor krijgt je Beef Wellington een mooi ‘flakey‘ bladerdeeg korst, dat ook mooi de sappen van het vlees opneemt. Daarnaast maakt Boers& Boers een speciale ‘Farce’ vulling van Copas kippenvlees en kastanje champignons en krijg je er Lomo Ham bij om het deeg mee te beleggen. 

De minimale inspanning die jij hoeft te leveren is het uitsmeren van de vulling, een mooi stuk Chateaubriand aan te bakken in een koekenpan en vervolgens de Beef Wellington oprollen tot pakketje en afbakken in de oven. Dankzij de unieke combinatie van de ingrediënten weet je gewoon dat je iets heel bijzonders op tafel gaat zetten en wij hebben er zeker van genoten. 

Bijgerechten voor Beef Wellington

Terwijl de Beef Wellington ligt te ‘rusten’ heb je mooi de tijd om bijgerechten te bereiden of op te warmen. Dan komt het kerstdiner ook nog eens mooi gelijktijdig af om te serveren.

Serveer de Beef Wellington van Boers& Boers bijvoorbeeld met:

Maar bij Boers & Boers kun je je Beef Wellington bestelling ook online aanvullen met bijvoorbeeld

  • Pigs in a blanket,
  • Jus de Veau,
  • Sticky Toffee Pudding
  • Christmas Pudding
  • diverse bijpassende wijnen.

En dan kan het smullen gaan beginnen!

Bestel informatie Kerstspecials Boers & Boers

  • Plaats je bestelling de komende dagen nog gauw online op de website van Boers & Boers.  Op=Op
  • Het Beef Wellington pakket bevat een Chateaubriand van 600 gram en is voor ca 6 personen. De prijs inclusief levering is € 74,95
  • Aflevering van de kerstspecials van Boers & Boers zal plaatsvinden op zondag 22 en maandag 23 december 2019 !

Ga jij meteen een Beef Wellington of een van de andere kerstspecials bestellen? Relax, geniet en maak er in ieder geval hele smakelijke feestdagen van!

Groetjes Betty

Deze review bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Lijkt me geweldig om Boers en Boers aan me voordeur te zien, zo vlak voor kerst.
    Kalkoen, ham maar ze hebben nu ook hertenbiefstuk!
    En de kwaliteit straalt van de foto's af.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

3 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

4 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

5 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

6 dagen ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago