In September beginnen wij meestal al met het huis versieren voor Halloween. Vanaf halverwege deze maand vind je namelijk de decoratie pompoenen volop bij de diverse tuincentra en per 1 september liggen vaak diverse Halloween woonaccessoires in de winkels. Denk aan herfstdecoratie, halloween decoratie en meer.

Enkele van mijn favoriete winkels om Halloween decoratie te bestellen zijn: Etos, Primark, maar ook Hema. Maar denk zeker ook aan online winkels zoals Amazon en Bol.com. Bij die laatste heb ik dan ook een lijstje met coole decoratie items bij elkaar gezocht die je met een druk op de knop kunt bestellen

Betty’s Halloween Blogs op een rijtje:

Bereid je zelf goed voor op een halloween feestje. Niet alleen door Halloween decoratie te bestellen, maar ga ook aan de slag met heerlijke Halloween recepten uit eigen keuken of ketel. Dit zijn onze favorieten Halloween recepten en artikelen van de website:


12x Halloween Decoratie Bestellen:


‘VLEERMUIS’ Kurkentrekker & Flessenopener

Deze intrigerende kurkentrekker en flesopener in de vorm van een vleermuis is een must-have voor je 18+ Halloween feest! Maak snel de fles open en laat de vleermuis vliegen! Gemaakt van metaal met siliconen vleugers. Bestel je vleermuis kurkentrekker voor slechts € 29.95.


Echte Pompoenen Giftbox

Kom in de herfstsfeer met deze Decoratieve Pompoen Geschenkdoos. Hij komt in 2 uitvoeringen en de minipompoenen bijvoorbeeld hebben een diameter van 3 tot 7 centimeter. Gebruik het sierfruit in een bloemstuk, of zet het in een glazen vaas of op tafel. Je kunt het zelf in een rotan mand bij de voordeur plaatsen want het is de perfecte Halloween decoratie voor binnen en buiten.

Toon meer


‘DRACULA’ Knoflookpers

Een knoflookpers die eruit ziet als Dracula. De pers bestaat uit een hoofd en een bakje in de vorm van een cape. De knoflookteentjes worden uitgeperst door de tanden onder het hoofd. Stop de knoflook in het zwarte gewaad van de knoflook vampier, plaats zijn hoofd weer terug en draai één keer aan zijn hoofd. De knoflookteentjes zijn nu fijngemalen tot kleine stukjes. Bestel hem hier voor € 20.95.


SPINNENWEB Tafelkleed

Dit oranje met zwart gekleurde plastic ‘Spider web’ tafelkleed Spider Web heeft als afmeting: 274 x 139 cm. Maak je Halloweenfeest nog angstaanjagender door een gedekte tafel in Halloween stijl en met bijpassende Halloween decoratie te bestellen. Bestel dit oranje spinnenweb tafelkleed voor slechts € 8,74.


HEKS ‘Agatha’ Pollepelhouder

Deze hittebestendige heks is een leuke keukenhulpje. De ‘Agatha’ spoon holder & steam releaser is gemaakt van siliconen en is paars van kleur kleur. Het heksje wordt over een pollepel geschoven en kan op de rand van een pan zitten. De rug van de heks tilt het deksel een stukje op en zorgt dat de stoom kan ontsnappen. Of gebruik Agatha om de lepel te laten uitdruppelen boven de pan. Geschikt voor de vaatwasser. Bestel je Agatha Pollepelhouder hier voor € 20,55.


VLEERMUIZEN Muur Decoratie

Deze gruwelijke 3D vleermuizen stickers kunnen gebruikt worden om de muren mee te decoreren voor een verhoogde mysterieuze en griezelige Halloween-gevoel. De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen op muren, ramen, deuren, spiegels… enz. Maar daarnaast zijn ze ook heel gemakkelijk te verwijderen. Plak deze 3D stickers gewoon op een schone plaats. Wil je ze verwijderen, blaas de stickers dan eerst een paar seconden uit met een haardroger, en trek ze daarna gemakkelijk weer af.

Bestel deze 3D vleermuizen set voor € 14.90.


GEURKAARS in Apotherspot

Hoe leuk zijn deze apothekers potjes met geurkaars? Ze komen in verschillende uitvoeringen maar de geurcombinaties: ‘Zeezout & Salie’ of ‘Verbena & Eucalyptus’ en ‘Dadelfruit & Kastanje’ doen qua naam ook echt denken aan potjes die je in een heksen apothekers kast zult terugvinden. De kaarsen in apothekerspot kosten € 22.95 per stuk.


HALLOWEEN wijnglazen

Op zoek naar gave Halloween wijnglazen? Deze horror drinkbekers zijn zwart van kleur met een zilveren finish. Het is een griezelig drinkglas van 19 cm hoogte die je kunt gebruiken om dat Halloween feestje tot een hoger niveau te tillen. Een absolute topper in dit rijtje met 10x Halloween decoratie bestellen.

Je besteld deze set van 4x Halloween Wijnglazen voor € 23.10.


HALLOWEEN Folie Ballonnen set

Deze Halloween folie ballonnen set is ideaal voor een Halloween Kinderfeestje! Je kunt er voor kiezen om de 15 ballonnen te vullen met Helium (niet inbegrepen) of maak gebruik van de bijgeleverde rol lijmpuntjes. Het pakket bevat de volgende 22 items: 15 Stuks verschillende griezel folie ballonnen (De folie ballonnen hebben een formaat tussen de 48,25 cm tot 125 cm) + 6 Rolletjes lint (2 zwart, 2 oranje, 1 paars & 1 groen) + een Rol lijmpuntjes Bestel deze 22 delige Halloween folie ballon set voor € 17.95.


MONSTER Vergiet & Opberger

Deze ‘Monster’ keukenaccessoires zijn gemaakt van polypropeen en zijn vaatwasser bestendig. Het vergiet doet meteen dienst als spaghetti monster en kun je in een grappige bui zelfs als helm gebruiken. helpen. Het formaat is. 19,5 x 31 x 22 cm en Het Monster Vergiet kost € 20,95. Daarnaast is ook een grappige opbergcontainer van glas voor pasta en daarvan is de deksel ook een (pasta)monster. Afmetingen van de opberger zijn 17,5 x 13 x 21,5 centimeter en het Monster Opbergpot kost € 28.50.


INJECTIE SPUIT voor shotjes!

Regel een Zombie verpleegster voor je Halloween feest en laat die iedereen een INJECTIE Spuit geven als shotje. Vul de spuitjes met bijvoorbeeld een schnapps of likeurtje, maar limonade kan natuurlijk ook. Je koopt er maar liefst 20 stuks voor € 15.45.


HALLOWEEN zwarte Tafellopers en tafelkleed decoratie set

Geef je halloween een chique zwart kanten look en feel met deze zwarte Halloween tafellopers en tafelkleed decoratie set. Je krijgt totaal 3 stuks tafelkleden + 112 Halloween stickers voor losse decoratie: Bestel deze Halloween tafelkleden decoratie set voor € 24.95.

  • Halloween schoorsteenkleed (L 203 x B 51 cm)
  • Ronde Halloween tafelkleed van kant (100 cm diameter)
  • Rechthoekig Halloween-tafelkleed (L 183 x B 46 cm)

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Share
Published by
Betina Oostveen

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago