Schuif jij vanavond ook deze heerlijke, Italiaanse kip parmezaan in de oven? Ik serveerde hem met een verse pasta met knoflook citroen olie en gebakken paddestoelen.
Ik ben gek op de Italiaanse keuken. Je kunt hier zoveel kanten mee op en de meeste ingrediënten zijn ook goed te vinden in de supermarkt. Mocht jij hier ook gek op zijn: op Betty’s Kitchen bieden we je heel veel inspiratie voor alternatieve gerechten uit de Italiaanse keuken, zie hier! En deze gebakken kip met Parmezaanse kaas korst uit de oven, ook wel eens ‘Chicken Parmesan’ genoemd, is een overheerlijk recept met kip!
Ik serveerde deze kip met Parmezaanse kaas korst op een bedje van pasta. Deze is heerlijk op smaak gebracht met knoflook en citroen en vormt een mooie frisse tegenhanger voor de kip. Maar je kunt de chicken parmesan ook serveren met aardappels, gnocchi, polenta of een ander bijgerecht serveren, zoals risotto.
In dat geval hoef je alleen stap 1 t/m 4 te volgen van het recept en kun je tijdens de oventijd van de kip een eigen bijgerecht bereiden.
+SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL
Deze krokante kip met Parmezaanse kaas korst bereid je eenvoudig in de oven. Serveer de malse kip met pasta of polenta voor een complete Italiaanse maaltijd!
Ingrediënten voor de kip parmezaan:
Voor erbij:
Eet smakelijk!
Liefs, Nanda
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je hem wilt koken!
Het is vandaag World Vegan Day en dat wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan.…
Wie jarig is trakteert, dus heb ik maar liefst 10 recepten voor Halloween taart en…
Wist je dat witte champignons uitermate geschikt zijn om eetbare 'skelet schedels' van te maken?…
Als er een krokante topping is die je hier steevast in de voorraadkast tegenkomt, dan…
Het is weer een Meatless Monday en ik heb me toch een heerlijk vegetarisch recept…
Pasta is wereldwijd geliefd en bekend, daarom is 25 Oktober uitgeroepen tot World Pasta Day!…
View Comments
Heerlijk recept Betty! In plaats van champignons lekker broccoli, ruïneerden en rucola toegevoegd. Ben de enige champignon liefhebber hier.
Fijne manier om de kip in de oven te maken, is het veel minder vet dan wanneer je het bakt.
Deze gaat zeker in de herhaling!
Heerlijk recept Betty! In plaats van champignons lekker broccoli, tuinerwten en rucola toegevoegd. Ben de enige champignon liefhebber hier.
Fijne manier om de kip in de oven te maken, is het veel minder vet dan wanneer je het bakt.
Deze gaat zeker in de herhaling!