Ik heb een heel fijn recept voor jullie op deze Meatless Monday! Deze vegetarische rijstmuffins met groene groenten, olijven en kaas lijken wel kleine hartige taartjes. En ze zijn erg gezond want je kunt er ongezien een berg groenten in verstoppen!
Je kunt deze rijstmuffins serveren als diner, maak er dan een lekkere salade naast. En als je er (een aantal) over hebt, bewaar deze dan vooral om koud mee te nemen voor de lunch later in de week. Bewaar ze dan goed afgesloten, maximaal voor enkele dagen, in de koelkast. Ben je fan van dit soort hartige taartjes recepten? Wij hebben er hier nog veel meer voor je op een rijtje gezet namelijk!
Dit gerecht is ideaal voor kliekjes. Als je nog groenten hebt liggen: voeg deze dan vooral toe aan het gerecht! Ook als je andere groenten lekkerder vindt kun je deze natuurlijk vervangen en toevoegen aan deze vegetarische rijstmuffins! Op Betty’s Kitchen houden we wel van vegetarische gerechten met verstopte groenten. Kende je bijvoorbeeld deze spaghetti met postelein pesto en kastanjechampignons al? Of deze bietenburger met appelstroop en geitenkaas? Beide aanraders!
Deze vegetarische rijstmuffins met groene groenten, olijven en kaas lijken wel kleine taartjes. En ze zijn erg gezond want je kunt er ongezien een berg groenten in verstoppen!
Eet smakelijk!
Liefs, Nanda
Bewaar onderstaande foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je aan de slag wilt gaan met deze rijstmuffins met groene groenten
Gebakken appels uit de oven worden nog lekkerder als je er een romige en krokante…
De goedheiligman en zijn gezelschap zijn reeds aangekomen in ons land, dus de Sinterklaas recepten…
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…