Voor een heerlijk havermout ontbijt komt deze dame zeker haar bed wel uit! Social media staat momenteel bol van de ‘gebakken havermout’ ontbijtjes. Dus ik maakte een variant met blauwe bessen klaar. Deze Blueberry Baked Oats zijn zo geweldig lekker geworden dat jij het ook wilt gaan proeven!
Momenteel is het de grote hit op TikTok: ‘baked oats’ maken! Dit bewijst maar weer dat ontbijtrecepten met havermout nog steeds ontzettend lekker en vooral hip zijn! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een smakelijk havermout beslag te maken en dit te bakken in de oven! Veelal meng je de ‘oats’ met melk, maar een eitje kan bijvoorbeeld ook! Op deze website is er zelfs een complete ode aan TikTok’s Baked Oats recepten online gekomen, maar deze Blueberry Baked Oats ontbraken nog daarbij. Voeg dus lekker wat blauwe bessen toe aan je havermout en bak er een geweldig ontbijttaartje van!
Nu zijn de gebakken havermout recepten een regelrechte hype en ik hoop dat je lekker zult smullen van dit recept voor Bluebarry baked oats maken. Maar uiteraard kun je met havermout nog veel meer soorten lekkere ontbijtrecepten maken! Wat dacht je bijvoorbeeld van een ouderwetse havermoutpap als ontbijt? Met mijn gezonde toppings wordt dat echt een waar feestje hoor! Maar havermout is ook heel erg geschikt voor het bakken van een pompoenbrood! Lekker met een roomkaastopping! Voor de liefhebber: check hier het recept voor overheerlijke havermout pancakes! En koekjes bakken gaat ook prima met havermout! Dit recept voor haverkoeken met appel en cranberry is namelijk heel erg lekker! Enjoy!
Social media staat momenteel bol van de ‘gebakken havermout’ ontbijtjes. Dus ik maakte een variant met blauwe bessen klaar. Deze Blueberry Baked Oats zijn zo geweldig lekker geworden dat jij het ook wilt gaan proeven! Een heerlijk vegan ontbijt recept om van te smullen
Extra:
Eet smakelijk! Groetjes, Betty
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze Blueberry ‘Baked Oats’ wilt gaan maken!
Hoewel de zomer officieel nog moet beginnen zijn wij in april en mei verwend met…
Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 54 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…
Ik heb toch weer een heerlijk recept voor jullie! Caponata is een Siciliaanse aubergine-stoofgerecht met…
Als er een ingrediënt is dat menig harten sneller doet kloppen dan is het wel…
Het is weer een #MeatlessMonday dus zet je bijvoorbeeld dit vegetarische wokgerecht met teriyaki saus…
Geef mij een blikje croissantdeeg en ik maak er gerust heerlijke croissantwafels van . Deze…
View Comments
Doe je de notenpasta er ook al doorheen voor het in de oven gaat? Niet pad achteraf ?
Je kunt het er in inderdaad doorheen doen. Maar achteraf wat extra pasta on top is ook lekker!