Wil je vanavond een typisch Hollandse AGV’tje op tafel zetten? Ga dan voor dit heerlijke andijvie stamppot met rundervinken recept. De rauwe andijvie stamp je simpelweg door de gekookte aardappels en serveer met een lekkere bruingebakken gehaktstaaf. Lekker met typisch Hollandse ingelegde mosterdzaadjes!
De nazomer en het najaar zijn echt het seizoen om andijvie te eten. Aan het begin van de winter gaan we sowieso masaal aan de stamppotten dus deze Hollandse stamppot met rauwe andijvie is perfect om nu (nog) te eten. Een heerlijke stoemp van stukken aardappel en andijvie met een lekkere rundervink en mosterdkaviaar voor een klein zuurtje. Dit is een makkelijke maaltijd voor de doordeweekse dag en hij staat ook nog een heel erg snel op tafel! Daar houden we van!
Het najaar en de winter vragen nou eenmaal om zwaardere winterkost en dit is dan ook DE tijd van het jaar om lekker te genieten van gestampte aardappels en heerlijke stamppot recepten. Maak bijvoorbeeld ook eens een van deze (Hollandse) klassiekers klaar:
Geniet dus heerlijk van nog veel meer heerlijke stamppot recepten deze winter!
Eet smakelijk!
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je dit recept er altijd even bij zoeken als je Andijvie stamppot met rundervinken wilt gaan maken!
Wist je dat (oud) kerstbrood of die feeststol ook heerlijk zijn om kerstbrood wentelteefjes van…
Wij kunnen geen genoegen krijgen van de vegetarische barbecue recepten deze zomer. En voor de…
Soep alleen voor in de winter? Zeker niet. Ik maakte deze romige bosuitjessoep met bloemkool,…
Het is weer een #MeatlessMonday en deze vegetarische plaattaart is er eentje die je wilt…
Vandaag, 12 april is in Nederland uitgeroepen tot Nationale Tosti Dag! Tosti's worden ook wel…
Hebben jullie wel eens zelf (blader)deeghapjes in de oven gemaakt? In Spanje eet je bijvoorbeeld…