In Amerika kun je deze kruidenmix gewoon kant-en-klaar kopen, maar in Nederland is dit helaas niet het geval. Dus maken we deze gewoon zelf! Qua samenstelling lijkt de kruidenmix op onze ‘koekkruiden’, dus mocht je die in huis hebben, dan kan dat gerust als alternatief gebruikt worden.
Mocht je in het bezit zijn van een vijzel of specerijenmolen dan kun je gerust hele kruiden gebruiken, en deze dus zelf fijnmalen. Tip! Na het vijzelen graag even je kruiden door een fijne zeef halen, om grote stukjes er uit te vissen. Wat te groot is kun je het beste even nog een keer vijzelen, want per ongeluk op een kruidnagel kauwen is niemand aan te raden.
En anders verkopen de Toko en Turkse of Marokkaanse buurtsupers vaak zakjes met gemalen specerijen.
Ingrediënten:
Bereidingswijze: Meng alle kruiden goed door elkaar in een kom. Bewaar in een luchtdichte pot.
Gebruik de Pumpin Spice mix in taarten, koekjes, cakejes en niet te vergeten: de Pumpkin Spice Latte! (Mijn favoriet als ik bij Starbucks ben.)
Enjoy!
Groetjes, Betty
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…
View Comments
Super zeg dat jij deze kruiden zo hebt weten samen te stellen.. ik koop deze inderdaad altijd bij iHerb maar ik ga deze zeker proberen :-)
Je hebt ook de variant Apple Pie.. heb je deze ook al proberen samen te stellen :-)
Oh ja top en toevallig ook die van Apple pie?