Door Judith – Betty heeft mij gevraagd of ik mijn pumpkin pie brownies met jullie wil delen. Binnenkort staat Halloween namelijk alweer voor de deur en zoals jullie weten is Betty dol op deze feestdag! En deze smeuige brownies met pompoen past hier perfect bij.
Tijdens de herfst maanden, en zeker tijdens Halloween, wil je deze overheerlijke pumpkin pie brownies dan ook op het menu zetten. Je huis gaat er zo lekker van ruiken. En hij past ook uitstekend in de Oktober – taart maand op deze blog. Voor dit recept voor Pumpkin Pie Brownies gebruikte ik pompoen uit blik. Gebruik je verse pompoen? Rooster deze dan vooraf in de oven. Betty heeft hier een uitgebreide tutorial met video voor gemaakt. Wat je over hebt kun je natuurlijk gebruiken in een van deze andere heerlijke pompoen recepten.
Helaas is de zomer officieel voorbij, maar een van de voordelen van herfst is voor mij toch echt de pompoen. Ik ben dol op pompoen, dus zodra de bladeren verkleuren staat er pompoen op tafel. In een soep, een curry of in de pumpkin pie. Deze pumpkin pie is in Noord-Amerika razend populair. En daar wordt het ook voor allerlei andere toepassingen gebruikt. Bijvoorbeeld in een brownie. Toen ik twee jaar geleden in Canada was, maakte ik deze pumpkin pie brownies voor mijn opa en oma als bedankje. Zowel opa en oma, als wij zelf, vonden het een zeer geslaagde combinatie. Ik hoop dat jij er in ieder geval net zo Check hier nog veel meer lekkere recepten voor brownies maken op een rijtje
Groetjes, Judith
Ga voor meer informatie en recepten van Judith naar: www.myfoodblog.nl
Print(* ik gebruikte pompoen uit blik, maar dat is in Nederland moeilijk te krijgen. Gebruik je verse pompoen? Kook deze dan en pureer met een blender of staafmixer.)
Eet smakelijk!
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze Aziatische portobello met ei op een bedje…
Het is vandaag, 4 april, World Ramen Day. Ja heus, een Internationale feest dag ter…
Bij een Indiase curry mag een stuk platbrood niet ontbreken. Naan is wellicht de bekendste…
De Paasdagen komen er aan, en dan mag een lijstje van hartige Paasrecepten met eieren…
Voor de Meatless Monday van vandaag staat deze vegetarische Korma met kikkererwten op het menu. Het is…
Heb jij af en toe een 'craving' naar pinda's? Of hou je gewoonweg van pure…
View Comments
Ik snap wel dat je het recept moest delen. Ze zien er namelijk heerlijk uit!
hahaha, bedankt Marlies!
Een verrukkelijk recept!
Als je de pompoen nog moet slachten, duurt het wel wat lang. Maar nu heb ik wel 3 porties pompoenpuree in de vriezer voor de volgende keer, want die komt beslist.
Dat is ook precies hoe wij het doen! 1x slachten en lang plezier van. Invriezen is inderdaad de beste optie.
Groetjes, Betty