Deze heerlijke pulled mushrooms met gnocchi en barbecuesaus is typisch zo’n vegetarisch gerecht waardoor je echt geen vlees mist. Zet jij hem ook op het menu voor deze Meatless Monday?
Pulled pork is natuurlijk heerlijk vlees van de barbecue, maar met de stijgende vraag naar vegetarische recepten, maakte ik deze vegetarische pulled pork variant, maar dan met kastanje champignons. Die structuur van champignons leent zich namelijk perfect voor deze bereiding. Ik serveerde de pulled mushrooms met gnocchi, maar je kunt ze bijvoorbeeld ook op een broodje serveren. Toevallig had ik zelf nog een portie pulled mushrooms over, dus die heb ik natuurlijk bewaard en later in de week opgewarmd voor op een waldkornbol met wat sla. Net zo lekker!
Word jij net als wij van Betty’s Kitchen ook heel gelukkig van die ‘pulled’-trend? Probeer dan naast deze pulled mushrooms ook eens één van onze andere ‘pulled’ recepten uit. Eerder maakten we bijvoorbeeld dit vegetarische broodje pulled aubergine. En eet je niet vegetarisch, dan wil je vast ook eens deze pulled pork van de barbecue uitproberen! En de supersnelle-maaltijd-chef zet in een mum van tijd deze nacho’s met pulled chicken op tafel! Check hier al onze ‘pulled’ recepten op een rijtje!
Deze vegetarische pulled pork maak je met champignons of paddestoelen. Deze pulled mushrooms met gnocchi of op een broodje zijn lekker vegetarisch recept.
Eet smakelijk!
Liefs, Nanda
Bij een Indiase curry mag een stuk platbrood niet ontbreken. Naan is wellicht de bekendste…
De Paasdagen komen er aan, en dan mag een lijstje van hartige Paasrecepten met eieren…
Voor de Meatless Monday van vandaag staat deze vegetarische Korma met kikkererwten op het menu. Het is…
Heb jij af en toe een 'craving' naar pinda's? Of hou je gewoonweg van pure…
Jackfruit is zo lekker veelzijdig in de keuken! Deze romige gele curry met jackfruit is…
Je hebt er slechts 4 ingrediënten voor benodigd en ze bevatten lekker veel proteïne! Deze…
View Comments
Ja, was heerlijk, de bbq-saus geeft genoeg smaak en de groenten genoeg bite zodat je vlees niet mist
Super leuk om te horen, dank je wel!
Er wordt niet in vermeld wanneer de cannelini bonen er bij moeten 🫣
hi Anneke,
deze gaan echt pas in de laatste stap erbij want ze hoeven slechts kort meeverwarmd te worden.
Ik pas het even aan voor de duidelijkheid.
Dank je wel voor het doorgeven.