Pulled Pork is DE vleessensatie die bij velen als grote favoriet bekend staat! Langzaam gegaard varkensvlees in barbecuesaus is ook echt verrukkelijk. Maar je tilt dit gerecht tot een nog hoger level door eens loaded pulled pork fries te maken! Ja dat is een creatie die alleen maar afkomstig kan zijn van lekkerbek Sabine Koning van de OhMyFoodness website!
Sabine Koning is de Nederlandse koningin van de guilty pleasures en comfort food gerechten. Met haar website OhMyFoodness.nl inspireert zij ons met verrukkelijk gerechten waar je van gaat watertanden. Zij bracht al eerder het ‘Guilty Pleasures kookboek en een Cheesecake bakboek uit. En nu is daar ook het Oh My Foodness kookboek boordevol comfortfood en waar geen concessies worden gedaan! Van zelfgemaakt brood met drie soorten kaas, de welbekende Big Mac omgetoverd tot een pizza. Maar ook een een brownie-trifle met chocolademousse en vanilleroom en dus ook loaded pulled pork fries … Niets is te gek en je wilt werkelijk alles maken en opeten! Althans ik wel. Dit boek is een leuke aanvulling op haar website, en de fotografie spreekt zeker tot je verbeelding! Hier krijg je trek van!
Ik denk dat het wel duidelijk is dat wij thuis dol zijn op pulled pork maken. Manlief maakt nog steeds regelmatig deze award winnende Pulled Pork op de barbecue klaar! Heerlijk voor op zachte broodjes namelijk. Daarnaast maakte ik ook een variatie recept waarbij ik de procureur volledig bereid in de oven. Maar Sabine gaat met haar recept nog een stapje verder en maakt er dus loaded pulled pork fries van. Oh my, ik denk dat ik je niet hoef uit te leggen waarom je dit een keertje moet uitproberen?! Eet je geen varkensvlees? We got you covered! Maak dan deze frietschotel met pulled chicken in plaats van varkensvlees!
Pulled Pork is DE vleessensatie die bij velen als grote favoriet bekend staat! Langzaam gegaard varkensvlees in barbecuesaus is ook echt verrukkelijk. Maar je tilt dit gerecht tot een nog hoger level door eens loaded pulled pork fries te maken! Ja dat is een creatie die alleen maar afkomstig kan zijn van lekkerbek Sabine Koning van de OhMyFoodness website en gelijknamig kookboek!
Voor de ‘pulled pork‘:
Voor de ‘loaded fries‘:
Extra:
Eet smakelijk!
Tip van Betty: je kunt na het plukken van het vlees (stap 5) deze rechtstreeks in de saus terugleggen en warm houden tot de frieten klaar zijn. Maar je kunt er ook voor kiezen om de overgebleven saus in de pan te verwarmen op hoog vuur. Kook de saus in tot het stroperig is – regelmatig roeren dus – en meng je pulled pork door de stroperige saus. Zoveel extra smaak en ‘sticky’ wordt het er van! Bewaar met de deksel op de pan tot je stap 9 gaat doen.
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je aan de slag wilt gaan met het maken van deze Loaded Pulled Pork Fries naar recept van OhMyFoodness!
Dit artikel bevat affiliate links naar Bol.com. Mocht je een bestelling willen plaatsen en je maakt gebruik van de affiliate link, dan help je Betty’s Kitchen ook een beetje. Hartelijk dank hiervoor. Lees hier meer over in mijn disclaimer.
Gebakken appels uit de oven worden nog lekkerder als je er een romige en krokante…
De goedheiligman en zijn gezelschap zijn reeds aangekomen in ons land, dus de Sinterklaas recepten…
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
View Comments
Wat voor barbecuesaus gebruik je meestal?
De 'Sweet Baby Ray's' serie hebben wij momenteel in huis! Maar Remia Smoked BBQ of zelfgemaakt komt ook regelmatig voor!