Ben jij ook zo’n enorme liefhebber van kaas? Dan moet je deze hartige kaas taart eens proberen!. Dit is een verrukkelijke Italiaanse hart ige taart met roerbakgroenten, ricotta, mozzarella en pecorino kaas. Dit belooft een zeer rijke maar oh zo smaakvolle taart te worden die ideaal is voor de lunch of een licht diner.
In Italie is men dol op kaas! Niet voor niets komen hier de lekkerste kaassoorten vandaan en bestrooien, bakken en gratineren we hier onze gerechten rijkelijk mee. Ik bedacht me om een een aantal Italiaanse kazen samen te voegen in 1 gerecht en besloot hier een rijkgevulde quiche of eigenlijk hartige taart van te maken. Deze Italiaanse kaas taart is niet allen een lekker zomerse maaltijd maar ook ideaal voor feestjes of voor op een borrel. Check hier ook 15x Quiche en hartige taart recepten op een rijtje.
We love kaas! Kaas is DE voornaamste reden dat ik niet 100% vegan kan worden! Maar voor de liefhebbers heb ik ook dit Vierkazen Quiche met port en rode uien recept om verliefd op te worden. Hou je van pasta met lekker veel kaas? Ga dan aan de slag met deze driekazen pasta met salie! En ook op de pizza doet bijvoorbeeld een grote burrata heel goed zijn werk! Oeh la la! Op de wat koudere avonden kun je lekker smullen van deze preistamppot met drie kazen en mosterd jus! Hoe dan ook: bij Betty’s Kitchen zit je zeker goed voor lekkere recepten met veel kaas!
Ben jij ook zo’n enorme liefhebber van kaas? Dan moet je deze hartige kaas taart eens proberen! Dit is een verrukkelijke Italiaanse hartige taart met roerbakgroenten, ricotta, mozzarella en pecorino kaas. Ideaal voor de lunch of een licht diner en lekker met een groene salade erbij.
Extra:
Bon Appetit! Groetjes, Betty
Je kunt dit recept ook maken met een portie hartig taart deeg (soort zanddeeg). Deze is minder vet dan bladerdeeg en geeft een heerlijke krokante korst.
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze Italiaanse hartige kaas taart wilt gaan maken!
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…