Happy New Year!! En hoe beter dan dit nieuwe jaar te beginnen met een lekker een gezond voornemen: meer havermout taartjes op het ontbijtmenu zetten 🙂 Te beginnen dit chocoladetaartje met havermout en amandel!
Hebben jullie een mooi Oud& Nieuw gevierd? Wakker worden op 1 januari is het begin van een nieuwe jaar, maar ook wakker worden met vaak goede voornemens. Nu zijn mijn ontbijtrecepten over het algemeen al best gezond, dus mijn goede voornemen is om dit nieuwe jaar gewoonweg wat vaker te genieten van taart voor het ontbijt! Ja dat lees je goed! Ontbijten met havermouttaartjes zouden nog wel eens je meest goede voornemen voor dit jaar kunnen worden. Speciaal voor vandaag heb ik dan ook een heerlijk glutenvrij 1-persoons ontbijt taart om van te smullen! En iets zegt me dat jij ook dit ontbijttaartje met havermout, chocolade en amandelen wilt gaan proeven!
Wist je dat chocolade heel erg gezond voor je is? Lees hier de gezondheidsvoordelen van chocolade terug en dan snap je wel waarom ik deze graag verwerk in mijn (havermout) ontbijtjes!
Neem een frisse duik in dit nieuwe jaar met deze frisse cheesecake ontbijtjes met passievruchten! Maar deze oranje kleurige ontbijttaart met sinaasappel en yoghurt is er ook eentje om vrolijk mee wakker te worden! Deze ontbijtmuffins met appel en havermout vallen toch ook onder ‘mini’ ontbijttaartjes ? En wat dacht je van dit havermouttaartje met banaan uit de oven? Oeh la la dat wordt lekker genieten van nog meer gezonde ontbijt taartjes voor jouw goede voornemens!
+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchen
Hoe beter dan dit nieuwe jaar te beginnen met een lekker een gezond voornemen: meer havermout taartjes op het ontbijtmenu zetten 🙂 Te beginnen dit chocoladetaartje met havermout en amandel! Een lekker glutenvrij 1-persoons ontbijttaartje om van te smullen!
Extra:
Eet smakelijk!
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je dit chocoladetaartje met havermout en amandel wilt gaan maken!
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…
View Comments
Wat een zalige combinatie, echt een verukkelijk recept. Ik heb de bovenkant weggelaten en met poedersuiker (of eigenlijk Stevialafrost) bestrooid en heb er 1 banaan in gedaan. Kreeg smiddags iemand op visitie die heeft hem ook goedgekeurd en nu zit ik smorgens aan de koffie met een lekkere punt, heerlijk snoepen zonder schuldgevoel🙂👍
Wat ontzettend leuk om te horen Claudet! Enjoy!
Wat een fantastisch recept! Ik heb in plaats van maple syrup 1 eetlepel (10 gram) erythritol gebruikt. De volgende keer ga ik hem maken met cashewnotenpasta in plaats van met pindakaas. Ik ben benieuwd. Dank voor het delen!
Wat ontzettend leuk om te horen dit! En ja erythritol is een goede vervangers voor de syrup! Enjoy!
Ik volgde de link bij het chocoladetaartje met pindakaas en havermout en toen kwam ik hier terecht. Bestaat dat recept niet?
Hi Ineke, dat is dit recept hoor. Er staat in de ingrediënten lijst dat je amandelpasta of pindakaas kunt gebruiken voor dit taartje.