Verlang jij ook zo naar een strand met palmbomen? Dan zijn de Bounty Overnight Oats voor jou! Ik maakte namelijk een koude havermoutpap met kokos en pure chocolade die regelrecht doet denken aan de gelijknamige ‘Bounty’ reep. Deze wil jij proeven!

Zelf overnight oats met chocolade

Bij het maken van Overnight Oats zet je deze havermoutpap met kokos en chiazaad letterlijk een nachtje in de koelkast. Alles kan dan lekker weken in de melk en de volgende ochtend kun je deze dan meteen oplepelen. Dit is een lekker koel ontbijt om zomerse dagen mee aan te vangen. Deze Bounty Overnight Oats kun je lekker aftoppen met een laagje pure chocolade, boordevol goede voedingstoffen en gewoonweg erg lekker! Je mag helemaal zelf weten of je er nog een echte bounty reep aan toevoegd maar dat hoeft natuurlijk niet. Inmiddels zijn wij thuis helemaal fan en voorspellen dat deze echt een zomerse favoriet van velen gaat worden!

Nog meer Tropische ontbijt recepten

Raak jij, net als wij, compleet verslingerd aan deze Bounty Overnight oats? Dan hebben wij uiteraard nog meer lekkere Tropische ontbijtrecepten voor je op de site staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Havercrumble met tropisch zomerfruit? Zo lekker om te serveren met een beetje yoghurt. En wat dacht je van deze Tropische smoothie met mango en kokoswater? Voor de luxepaarden onder jullie hebben wij ook een recept voor cheesecake ontbijtjes met passievruchten online staan. Enne.. heb je ooit wel eens een Tropical IJskoffie op? Geniet er heerlijk van dus!


Print

Recept: Bounty Overnight Oats

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

No reviews

Deze Bounty Overnight Oats maak je klaar terwijl je slaapt! Ik maakte namelijk een koude havermoutpap met kokos en pure chocolade die regelrecht doet denken aan de gelijknamige ‘Bounty’ reep. Bereid hem een avond van tevoren en zet een nachtje in de koelkast. Lekker met chiazaad en geraspte kokos en een heerlijke chocolade laag ‘on top’!

  • Author: Betina Oostveen
  • Prep Time: 5 min + nachtje in de koeling
  • Total Time: 12 uur +
  • Yield: 1 persoon 1x
  • Category: Ontbijt
  • Cuisine: Amerikaanse keuken
  • Diet: Vegan

Ingredients

Scale
  • 40 gr havermout vlokken
  • 1 el chiazaad
  • 1 el geraspte kokos
  • 1 tl agave siroop
  • ½ tl vanille extract
  • 100 ml kokos drink
  • 80 gr kokos yoghurt

Toppings:

  • 20 gr pure chocolade
  • 1 bounty reep
  • grove kokos schaafsels

Instructions

  1. De Bounty Overnight Oats kun je het beste een avond van tevoren te bereiden. Meng hiervoor de havermout met het chiazaad, geraspte kokos, agave siroop, vanille, kokosdrink en kokos yoghurt. Roer goed door en stop in een afgesloten bakje in de koelkast gedurende minstens 4 uren, maar het liefst dus de hele nacht.
  2. De volgende ochtend: Schep de overnight oats in een serveerkommetje. Smelt de pure chocolade en lepel deze over de oats. Doordat de oats koud zijn zal de chocolade meteen stollen.
  3. Hak eventueel een bounty reep in stukken en plaats deze in de chocolade. Optioneel strooi je er nog wat grove kokos schaafsel overheen. Je kunt de Bounty overnight oats nu in ieder geval lekker meteen oplepelen.

Eet smakelijk! Groetjes, Betty

BEWAAR DIT RECEPT OP PINTEREST!

Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze Bounty overnight oats havermoutpap met kokos en chocolade wilt gaan maken!

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago