en voeg hier een beetje chocolade aan toe
Verlang jij ook zo naar een strand met palmbomen? Dan zijn de Bounty Overnight Oats voor jou! Ik maakte namelijk een koude havermoutpap met kokos en pure chocolade die regelrecht doet denken aan de gelijknamige ‘Bounty’ reep. Deze wil jij proeven!
Bij het maken van Overnight Oats zet je deze havermoutpap met kokos en chiazaad letterlijk een nachtje in de koelkast. Alles kan dan lekker weken in de melk en de volgende ochtend kun je deze dan meteen oplepelen. Dit is een lekker koel ontbijt om zomerse dagen mee aan te vangen. Deze Bounty Overnight Oats kun je lekker aftoppen met een laagje pure chocolade, boordevol goede voedingstoffen en gewoonweg erg lekker! Je mag helemaal zelf weten of je er nog een echte bounty reep aan toevoegd maar dat hoeft natuurlijk niet. Inmiddels zijn wij thuis helemaal fan en voorspellen dat deze echt een zomerse favoriet van velen gaat worden!
Raak jij, net als wij, compleet verslingerd aan deze Bounty Overnight oats? Dan hebben wij uiteraard nog meer lekkere Tropische ontbijtrecepten voor je op de site staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze Havercrumble met tropisch zomerfruit? Zo lekker om te serveren met een beetje yoghurt. En wat dacht je van deze Tropische smoothie met mango en kokoswater? Voor de luxepaarden onder jullie hebben wij ook een recept voor cheesecake ontbijtjes met passievruchten online staan. Enne.. heb je ooit wel eens een Tropical IJskoffie op? Geniet er heerlijk van dus!
Deze Bounty Overnight Oats maak je klaar terwijl je slaapt! Ik maakte namelijk een koude havermoutpap met kokos en pure chocolade die regelrecht doet denken aan de gelijknamige ‘Bounty’ reep. Bereid hem een avond van tevoren en zet een nachtje in de koelkast. Lekker met chiazaad en geraspte kokos en een heerlijke chocolade laag ‘on top’!
Toppings:
Eet smakelijk! Groetjes, Betty
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze Bounty overnight oats havermoutpap met kokos en chocolade wilt gaan maken!
Velen zijn dol op pannenkoekjes of pancakes voor het ontbijt of zelfs de lunch. Maar…
Dit is het seizoen om volop te genieten van het 'Witte Goud'! Dus verzamelde ik…
Hoewel de zomer officieel nog moet beginnen zijn wij in april en mei verwend met…
Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 54 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…
Ik heb toch weer een heerlijk recept voor jullie! Caponata is een Siciliaanse aubergine-stoofgerecht met…
Als er een ingrediënt is dat menig harten sneller doet kloppen dan is het wel…