(Sponsored) – Ik doe mee met de Miele Kookchallenge en deel het kookfilmpje met het eindresultaat. Samen met TV kok Roberta Pagnier dook ik de keuken in voor Oosterse biefstukpuntjes met wokgroenten die bereid worden op de Miele-inductiekookplaat met TwinBooster. Ik ga jullie dan ook laten zien dat ‘wokken’ op een inductiekookplaat uitstekend kan.
Speciaal voor de Miele-kookchallenge werd ik gekoppeld aan de Miele-inductiekookplaat met functie TwinBooster. Dit apparaat is het antwoord op gerechten waarbij je veel vermogen nodig hebt. Denk aan een wokgerecht, zoals deze Oosterse biefstukpuntjes met wokgroenten. De TwinBooster-functie geeft gedurende 15 minuten een gebundeld vermogen op een enkele zone. Waardoor je, in no time, je biefstukpuntjes dichtschroeit en het vlees lekker sappig blijft. En dit kan zelfs in een gewone hapjes- of braadpan, zodat je ook een groter oppervlak benut.
Tevens worden de rollen vandaag omgedraaid. In plaats van dat ik naar Roberta op TV kijk voor de nodige bereidingsstappen van een recept, gaat ze bij mij in de Miele-keuken staan.
Het was echt prachtig om te zien hoeveel power mijn braadpan kreeg, dankzij de TwinBooster functie. De biefstukpuntjes werden vliegensvlug dichtgeschroeid en waren van binnen nog lekker mals en sappig! Dat is precies wat je wilt bereiken tijdens het wokken en dat werkt op deze Miele-inductiekookplaat met functie TwinBooster dus net zo goed als op gas. De inductiekookplaat was via het touchscreen heel eenvoudig te bedienen met slechts de druk van 1 vinger.
Het was een gezellige kooksessie met Roberta en uiteraard gaan wij dames het gerecht na afloop ook samen proeven en verorberen. Benieuwd naar het resultaat van mijn recept? Check dan dit filmpje:
DIt is een heerlijk wokgerecht voor Oosterse biefstukpuntjes met wokgroenten. Serveer met rijst en geroosterde sesamzaadjes.
Eet smakelijk! Groetjes, Betty
Dit artikel betreft een samenwerking met Miele. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.
De zomer is HET seizoen van het steenfruit dus moet je lekker veel gaan genieten…
Heb je wel eens 'orgaanvlees' gegeten? Dat is vlees dat afkomstig is van de ingewanden…
De zomer is in aantocht dus ook de ontbijtjes moeten er een beetje tropisch uit…
Vier de zomer met deze hummus bowl met zoete aardappel! Top af met jouw favoriete…
Frankrijk is natuurlijk het land voor wijnliefhebbers. Maar ze maken er ook een andere spraakmakende…
Steak tartaart of Steak tartare is een voorgerecht met rauw vlees en rauw ei. Je…