Wie is er fan van pizza?!? Deze pizza rolls met parmaham en mozzarella zijn mijn ultieme zomer tip om op tafel te zetten! Ideaal voor tijdens een borrel of een feestje, borrel en hier zet iedereen graag zijn tanden in!
Een paar weken geleden zagen jullie al een basic pizza rolls recept voorbij komen hier op de site. Op social media gingen de likes dan ook finaal los! Dus het was mij duidelijk: jullie houden net zoveel van pizza als ik! Dus dook ik de keuken in voor een lekkere smaakvariatie! Deze pizza rolls met parmaham en mozzarella zijn een mooie combinatie van zout, romige zachte kaas en de olijfjes maken hem helemaal af! Dus dit is ook een variantie die je moet gaan proberen!
+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL
PrintMaak eens opgerolde pizza rolls met parmaham en mozzarella! Heerlijk op smaak gebracht met groene olijventappenade en kruidenboter.
Extra:
Eet smakelijk!,
Groetjes, Betty
Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…
Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…
Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…
De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…
Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…
Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…
View Comments
Hoi Betina,
Ik ben van plan om deze pizzarolls te maken voor oud en nieuw. Kan ik deze een dag van tevoren ook al maken?
Ik hoor het graag.
Met vriendelijke groet,
Christine Kuipers
Jazeker, leftovers kun je ook een dag later altijd nog opeten. Al zijn ze vers gebakken wel het allerlekjerst! Goed laten afkoelen en in folie in de koelkast bewaren. De volgende dag kun je ze in 10-15 minuten weer even oppiepen in de oven