Met de winter in aantocht zie je overal rijke recepten verschijnen voor stamppotten, stoofschotels en wildgebraad. Maar laten we vooral een heerlijke doordeweekse maaltijd met gezonde vis niet vergeten op het menu te zetten! Zoals bijvoorbeeld deze pasta met zalm en boursin.
Ik maak deze chique pasta maaltijd met zalm en Boursin kaas in een hapjespan klaar. Alleen de pasta nog even apart koken. Dit is absoluut geen gesponsored artikel, maar ik vind Boursin gewoonweg een makkelijke en heerlijke smaakmaker en hij doet prima dienst als pasta saus. Het resultaat is een heerlijke kleurrijke pasta met zalm en boursin en eentje waar mijn dochter geen genoegen van kan krijgen!
Een van de smaakmakers in dit recept is zonder twijfel de Boursin roomkaas. Deze kruidenkaas geeft een heerlijke smaak af aan de zalm in de oven en maakt er eigenlijk een heel decadente pasta maal van! Heerlijk met (gebakken) zalmsnippers of zelf een stukjes gehakte gebakken zalmmoot uit de oven. Boursin is dus niet alleen voor op brood of toast, maar ook uitermate geschikt om mee te koken en bakken. Ook lekker: maak eens een romige dip van gerookte zalm en roomkaas! Of ga eens voor een spelt pizza met ricotta en zalm! Dat wordt smullen!
+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchen
Deze feestelijke pasta met zalm en Boursin is verrukkelijk! Een decadente pastamaaltijd voor bijvoorbeeld een doordeweekse dag. Of misschien zelfs als voorgerecht voor kerst.
Eet smakelijk! Groetjes, Betty
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je hem wilt koken!
De zomer is HET seizoen van het steenfruit dus moet je lekker veel gaan genieten…
Heb je wel eens 'orgaanvlees' gegeten? Dat is vlees dat afkomstig is van de ingewanden…
De zomer is in aantocht dus ook de ontbijtjes moeten er een beetje tropisch uit…
Vier de zomer met deze hummus bowl met zoete aardappel! Top af met jouw favoriete…
Frankrijk is natuurlijk het land voor wijnliefhebbers. Maar ze maken er ook een andere spraakmakende…
Steak tartaart of Steak tartare is een voorgerecht met rauw vlees en rauw ei. Je…
View Comments
Wat ziet het er allemaal lekker uit .wil zeker me inschrijven .en dan het uit proberen .
Ziet er lekker en makkelijk uit. Ga het zeker proberen.
Aangezien ik meestal voor mezelf kook en dan vaak over heb, zou het erg prettig zijn om te lezen wat je kan doen als je 1 of meer porties over hebt; hoe te bewaren en daarna weer op te warmen.