Vandaag heb ik een heerlijke gezonde en makkelijke maaltijd voor jullie: kokosrijst met sperziebonen, paprika, tauge en cashewnoten. Een heerlijke vegetarische maaltijd!
Basmati rijst is een heerlijk geurende rijst, maar door deze te koken in kokosmelk krijg je een hele zachte en zoete rijst. Wok hier vervolgens je favoriete groente bij en breng op smaak met zout, peper en sambal. Een kind kan de was doen, maar zo heb je wel een vegetarische rijstschotel die wat anders als anders is.
En mocht je er echt een stukjes vlees of kip bij dit kokosrijst recept missen, dan sta je uiteraard vrij om dit zelf toe te voegen hoor. De vegetarische slager heeft tegenwoordig ook hele lekkere vegetarische Kipstuckjes. Deze vind je in het vriesvak van de grotere supermarkten en is ook een heerlijke aanvulling op je vegetarische maaltijd!
Print
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…
Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…
In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
Het is wederom een Meatless Monday en vandaag heb ik een heerlijk groentegerecht genaamd Sambar…
Ben jij ook zo'n fan van zelf cookie dough maken? Eetbaar koekdeeg blijf je werkelijk…
View Comments
Lekker! Dit ga ik vanavond maken. Voor hoeveel personen is dit recept?
Hi Maurits,
het recept is voor 3-4 personen.
Succes en eet smakelijk alvast!
Klinkt eenvoudig maar mooi te maken als ik alleen thuis ben.
Daarbij het zal best smaken als de foto van Betty erbij zie.
Absoluut verrukkelijk, snel gemaakt en vegan bovendien.
Echt super lekker!