Vandaag heb ik een heerlijke gezonde en makkelijke maaltijd voor jullie: kokosrijst met sperziebonen, paprika, tauge en cashewnoten. Een heerlijke vegetarische maaltijd!
Basmati rijst is een heerlijk geurende rijst, maar door deze te koken in kokosmelk krijg je een hele zachte en zoete rijst. Wok hier vervolgens je favoriete groente bij en breng op smaak met zout, peper en sambal. Een kind kan de was doen, maar zo heb je wel een vegetarische rijstschotel die wat anders als anders is.
En mocht je er echt een stukjes vlees of kip bij dit kokosrijst recept missen, dan sta je uiteraard vrij om dit zelf toe te voegen hoor. De vegetarische slager heeft tegenwoordig ook hele lekkere vegetarische Kipstuckjes. Deze vind je in het vriesvak van de grotere supermarkten en is ook een heerlijke aanvulling op je vegetarische maaltijd!
Print
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
Vandaag een simpele snack recept waar mijn kinderen dol op zijn! Het bestaat uit slechts…
Dit weekend lopen de temperaturen hoog op! Maar hou jij wel van lekker warm en…
Blijf jij deze zomervakantie ook vertoeven in Nederland? Dan neem ik je elke week mee…
Kun je deze zomer wel wat verkoeling gebruiken? Of ben je gewoonweg een enorme liefhebber…
De airfryer: dat kekke keukenapparaat dat belooft alles krokant én gezond te maken. Geen geknoei…
Zijn jullie lekker aan het genieten van een zomervakantie (in eigen land)? Ik neem je…
View Comments
Lekker! Dit ga ik vanavond maken. Voor hoeveel personen is dit recept?
Hi Maurits,
het recept is voor 3-4 personen.
Succes en eet smakelijk alvast!
Klinkt eenvoudig maar mooi te maken als ik alleen thuis ben.
Daarbij het zal best smaken als de foto van Betty erbij zie.
Absoluut verrukkelijk, snel gemaakt en vegan bovendien.
Echt super lekker!