Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, Italiaanse quiche met pesto, mozzarella, aubergine en tomaat. Helemaal niet ingewikkeld om te maken, maar de bereiding kost wel even tijd dus houdt hier rekening mee.
Je kunt deze Italiaanse quiche met pesto en mozzarella serveren als diner gerecht met, als aanvulling, een groene salade erbij geserveerd. Maar hij doet het ook prima bijvoorbeeld als lunchgerecht of in dunne punten gesneden voor bij de borrel. Met zijn tri-colore kleuren is het een echte ode aan de Italiaanse keuken!
Hier in Betty’s Kitchen zijn we dol op hartige taarten zoals deze Italiaanse quiche met pesto! Ze zijn makkelijk om te smaken en ik vind een quiche altijd ideaal om kliekjes in te verwerken en lekker veel groenten in te verstoppen. Voeg dan ook vooral extra groenten toe die je nog hebt liggen en je anders weg zou moeten gooien. Voor extra inspiratie: kende je bijvoorbeeld ook al dit recept van Quiche met champignons, prei en blauwe kaas? Of deze traditionele Quiche Lorraine (met spekjes en uien)? Ook beieden aanraders en heerlijke hartige taart recepten om van te genieten!
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, Italiaanse quiche met pesto, mozzarella, aubergine en tomaat. Helemaal niet ingewikkeld om te maken, maar de bereiding kost wel even tijd dus houdt hier rekening mee.
Voor het quiche deeg:
Voor de vulling:
Eet smakelijk!
Liefs, Nanda
Tip: Als je wat overhoudt kun je de resterende punten nog 1 à 2 dagen goed afgedekt bewaren in de koelkast. Dan kun je deze lekker als lunch nemen de dag erna!
Keywords: quiche, hartige taart, Italiaans, eieren, tomaten
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze Italiaanse quiche met pesto en mozzarella wilt gaan maken!
De Paasdagen komen er aan, en dan mag een lijstje van Paasrecepten met eieren natuurlijk…
Het lange paasweekend staat alweer bijna voor de deur en dat vieren we natuurlijk met…
Inmiddels is het al officieel lente, maar wij zitten maar wat al te graag aan…
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze snijbonen stoofpot, geserveerd met Libanese wraps.…
Roti plaat is het bekende platbrood of broodpannenkoek dat vaak wordt gegeten met masala kip,…
Surinaamse roti is een bekend comfort food gerecht dat zeer populair is als afhaalmaaltijd. Maar…