Nieuwe maand, dus tijd voor een nieuw soepje! Deze maand is de groene feta soep mijn favoriet. Lekker licht en uitermate geschikt om te eten met warm weer.
Deze groene feta soep is ideaal om restjes groene groente in te verwerken. Mijn favorieten zijn spinazie en courgette, maar je kunt hem ook prima maken met sla, bleekselderij, komkommer etc. Zo wordt deze groene feta soep een ware vitaminebom! En door de toevoeging van basilicum past de soep ook helemaal thuis in mijn Italiaanse blog-thema van deze maand. Serveer bijvoorbeeld met een lekker vers gebakken bruin bolletjeof maak er soepstengels omwikkeld met spek bij.
Deze groene feta soep is ook ideaal om te bereiden tijdens een detox of een voedselzandloper levenswijze, want hij bevat geen gluten of vlees. En daarnaast is deze groente soep ook gewoonweg erg lekker en een smakelijk hartig tussendoortje! En je zet hem echt in een handomdraai in elkaar!
PrintExtra benodigdheden:
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
Vandaag begint Oktober, DE maand die bekend staat om de feestdag Halloween! Om een beetje…
De Tex Mex keuken leent zich uitstekend voor een vegetarische maaltijd! Je kunt je wraps…
Weet jij de verschillen tussen quiche en hartige taart? Deze taarten zijn ideale gerechten voor…
Voor diegenen die last hebben van wintertenen: maak eens een lekkere kop winter soep! Bedoeld…
Geef de standaard aardappel salade eens een zomerse twist! Maak eens een zoete aardappel salade…
Tijdens de herfstmaanden kunnen we niet om de pompoenen heen! Wij zijn er dol op…
View Comments
Dit soepje smaakte heerlijk!
Volgende keer maak ik een dubbele portie zodat we de dag erna er ook nog van kunnen genieten