Ben je grote fan van wafels, maar krijg je last van gluten? Dan heb ik hier een heerlijk recept voor glutenvrije wafels met perzik voor je. We zitten momenteel in het seizoen van steenfruit, dus hoog tijd voor een heerlijk ontbijt recept hiermee!
Zelf wafels maken is niet moeilijk! En met mijn basisrecept voor wafels maken, kun je vrijwel altijd met standaard ingrediënten aan de slag. Maar daar waar gevoelige buikjes de gluten niet (zo goed) kunnen verdragen, deel ik vandaag een recept voor glutenvrije wafels met jullie. En die toppen we af met heerlijke gebakken perziken, want die vind je nu overal in de schappen!
+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL
Ga je homemade wafels maken? Deze glutenvrije variant met amandelmeel en boekweitmeel is ook een lekker recept en speciaal voor gevoelige buikjes! Heerlijk met versgebakken perzikken!
Voor de glutenvrije wafels:
Voor de gebakken perziken:
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
Jullie weten dat ik al jaren dol ben op havermout ontbijtjes! Momenteel is er een…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Het najaar is natuurlijk het seizoen van de peer en dan gaan wij thuis maar…
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…
Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…
In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…