Zoek je nog een lekker bijgerecht voor bij je stukje vlees of kip van de grill? Deze gegilde maiskolven zijn natuurlijk een klassieker en maak je heel eenvoudig zelf!
In Amerika of Cananda heten deze deze gegrilde maiskolven ook wel ‘ Corn on the Cob’. Het is een super makkelijk bijgerecht voor de barbecue dat je met een paar simpele stappen maakt. Ik koos in deze voor typische smokey kruiden zoals gerookt paprikapoeder. Maar je kunt natuurlijk ook andere smaakmakers toevoegen aan je gegrilde maiskolven. Probeer bijvoorbeeld ook eens knoflookpoeder, cayenne peper of zelfs geraspte kaas!
Naast deze gegrilde maiskolven bereiden op de barbecue, heb ik natuurlijk nog meer lekkere gegrilde groente recepten van de grill voor je. Maak bijvoorbeeld eens knapperige gegrilde groene asperges. Of ga voor een beetje zoet met pit door deze venkel de grillen op de barbecue. Check hier in ieder geval nog meer overheerlijke barbecue recepten,
Gegrilde mais maken op de barbecue is heel gemakkelijk! Dit bbq bijgerecht is heerlijk voor bij vlees of kip van de grill.
Eet smakelijk! Groetjes, Betty
Variatie tip! Na stap bestrooi je de maiskolven met wat extra geraspte cheddar kaas. Laat smelten op de warme kolven en top af met de kruiden en citroen.
Het perenseizoen begint elk jaar in de herfst dus rond september. Maar naast de conventionele…
Binnenkort is het zover: Halloween! Dit is toch wel een van mijn favoriete feestjes, want dan…
Op zoek naar een lekkere vlezig borrelhapje voor Halloween? Deze krokant gebakken vleermuizen vleugels zijn…
Dit recept is een lekker hartige gerecht dat hoort bij een avondje halloween vieren. Deze…
Bij Halloween denk je al gauw aan zoete snacks en spooky taarten! Maar met deze…
Ga jij een Harry Potter Film Marathon houden? Dan serveer je hier uiteraard ook de…