Terwijl ik dit schrijf regent het flink buiten en ik hoor de wind blazen. Het is echt herfst, dus hoog tijd voor een lekker najaarsrecept, zoals deze flammkuchen met pompoen en boerenkool!
Vier de herfst met deze superdeluxe flammkuchen met pompoen en boerenkool. Een vegetarische dunne plaat pizza, rijkelijk belegd met typische smaakmakers voor koude dagen. Het deeg voor flammkuchen kun je heel eenvoudig zelf maken. Of koop een rol kant-en-klare flammkuchen deeg in de supermart (ligt vaak in de buurt van rolletjes croissantdeeg). Wat past beter bij het najaar dan groenten als pompoen en boerenkool? Deze vegetarische flammkuchen met pompoen, boerenkool, geitenkaasbrie en granaatappelpitjes past dan ook perfect bij de herfst toch?
Ik ben echt gek op flammkuchen, lekker een semi-gezonde pizza met zo’n dunne, knapperige korst. Je kunt flammkuchendeeg kant en klaar vinden in het koelschap van de supermarkt. Naast deze herfstige flammkuchen met pompoen, plaatste ik eerder het recept van deze traditionele flammkuchen met ui, champignons en spekjes. Maar daarnaast hebben we nog veel meer bijzondere soorten vegetarische pizza;s, maar dan anders op de site staan hoor!
Hulp nodig bij het snijden van de pompoen voor deze flammkuchen? Eerder plaatste Betty deze handige tutorial pompoen snijden, schillen en roosteren. Het roosteren kun je in dat geval achterwege laten voor dit recept.
Vier de herfst met deze superdeluxe flammkuchen met pompoen en boerenkool. Een vegetarische plaat pizza, rijkelijk belegd met typische smaakmakers voor koude dagen. Top af met granaatappelpitten voor een lekker contrast en zoetje!
Eet smakelijk! Liefs, Nanda
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je het recept wilt gaan maken!
Gebakken appels uit de oven worden nog lekkerder als je er een romige en krokante…
De goedheiligman en zijn gezelschap zijn reeds aangekomen in ons land, dus de Sinterklaas recepten…
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
View Comments
Super! Wat een variatie aan geuren, kleuren en smaken in een verrukkelijk geheel.
Wat leuk om te horen! dank je wel!