Op zoek naar een lekker maar makkelijk voorgerechtje voor kerst? Deze torentjes van aubergine, tomaat en geitenkaas zijn een echte aanrader om die smaakpapillen te openen.
Soms puilt mijn groente lade uit met groente die opgemaakt moeten worden. Soms zoveel dat ik de restjes groente maar moet gaan verwerken tot hele nieuwe recepten, zoals dit torentje van aubergine, tomaat en geitenkaas. Heerlijk en vooral makkelijk te bereiden in de oven en tijdens het proeven ervan vonden wij hem thuis ook absoluut een voorgerecht voor de feestdagen.
Je kunt hem natuurlijk vullen met jouw favoriete kaassoort, want mozzarella, brie of gewoon belegen kaas smaakt ook heerlijk in een torentje met aubergine en tomaat. Ook zo’n heerlijk voorgerecht voor kerst zijn deze kleine bladerdeegtaartjes met brie en noten. Maar een eendenborst salade is ook een liefhebber van velen! Check hier nog veel meer voorgerechten en amuses voor het kerstdiner op een rijtje!
(Lunchgerecht voor 1 persoon / of voorgerecht voor 3 personen)
Ingredienten:
Extra:
Bereidingswijze:
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…