Het klinkt misschien een beetje dubbel tijdens deze Corona crisis, maar weet jij al wat je deze Paasdagen op tafel gaat zetten? Een heerlijke taart doet het altijd goed om Pasen of andere kleine dingen te vieren, dus zetten wij maar liefst 10x taart voor Pasen op een rijtje.

Taart voor pasen op de Paastafel

Of je nu voor een paas ontbijt, paas brunch of paas lunch gaat, iedereen is dol op een stukje taart. Tijdens Pasen steelt een speciale voorjaars taart of speciale taart voor pasen dan ook de show. En je kunt het zo simpel of over de top maken als jij zelf wilt. Bak een klassieke cheesecake en strooi hier een flinke hand chocolade paaseieren overheen. Of ga aan de slag met een van onderstaande 10x Paastaarten! Hier vind je kleurrijke taarten voor het ontbijt of tussendoor. Sommigen heel gezond, ander weer wat minder gezond. Serveer je taart voor pasen op een mooie taartschaal of plateau, zet hem in de spotlight en je paastafel beloofd een waar feestje te worden. En hou je dit jaar het feestje thuis klein en beperkt, tot bijvoorbeeld enkel je partner of gezin, dan maak je met een stuk Paas Taart ook zeker je buren blij. Ook leuk: breng een puntje taart langs bij oma of andere familieleden.

Paasservetten en voorjaarsbloemen

Hoe klein of hoe groot je het Paasfeest dit jaar ook gaat houden, je mag nog steeds lekker uitpakken hoor! Sowieso is het leuk om de paas tafel aan te kleden in kleur, met veel chocolade, plastic of houten eieren en verse voorjaars bloemen in een vaas doen het ook goed. Leg een stapel kleurrijke (paas)servetten naast je Paas taart en maak er een groot kleurrijk geheel van. Check ook deze 20x Paasbrunch recepten die online staan. En de liefhebbers van eieren kunnen hun hart ophalen aan de vele Paasrecepten met ei! Stay safe maar maak er een smakelijk Paas weekend van!


10x Taart voor Pasen recepten

(klik op de foto’s om rechtstreeks naar het recept te gaan)


1. Banoffee Pie


2. Citroen Kwarktaart


3. Paas Brownies met ‘gevulde eieren’


4. Paas Pavlova met aardbeien en advocaat room


5. Groene Paas tulband met citroen


6. Paascake met banaan en chocolade


7. Blondies met paaseieren


8. Kwarktaart met aardbeien en basilicum


9. Paastaart met advocaat


10. Wortel Dadeltaart met honing


Bonus: Gevulde Chocolade Eieren voor Pasen


Tot zo ver mijn 10x Taart voor Pasen recepten, maar check hier nog veel meer lekkere taart recepten om van te smullen!. Eet smakelijk in ieder geval en hele fijne Paasdagen!

Groetjes, Betty


BEWAAR DEZE RECEPTEN OP PINTEREST!

Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je een van deze 10x Taart voor Pasen recepten wilt gaan maken!

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

3 weken ago