Bakrecepten

10x Halloween Taart en Cupcakes

Ben je op zoek naar zoete recepten voor Halloween? Met deze 10x Halloween taart en cupcakes recepten maar je er zeker een geslaagd Halloween feestje van! Denk aan taarten in de vorm van pompoenen of griezelen met spinnenwebben of eetbaar bloed glazuur!

Taart voor Halloween maken

Binnenkort is het Halloween en dat wordt door steeds meer mensen gevierd! Niet alleen een avond om te gruwelen en griezelen maar ook om gezellig samen te zijn. Daar horen natuurlijk ook hapjes bij of iets lekkers zoet. Het is immers de avond van de ‘Trick or Treat’ , dus wat dacht je van een heuse Halloween taart of cupcakes maken? Ik zette in ieder geval 10 heerlijke recepten voor je op een rijtje waarmee je de show steelt!

bron foto: TheScranline.com

Nog meer Halloween lijstjes met recepten en meer


10x Halloween Taart recepten

(klik op de foto’s om rechtstreeks naar het recept te gaan)


1. Zwarte Halloween Tulband Cake

Een een compleet zwarte taart was er eentje die al een paar jaar op mijn verlanglijstje staat! Omdat ik dit donkere kleur het meest associeer met donkere chocolade, ontstond zo dit idee voor een triple Halloween tulband cake met chocolade maken. Dat wordt gegarandeerd Death by Chocolate tijdens Halloween! 


2. Marshmallow – Spinnenweb Taart

Voor iemand die jarig is met Halloween, ben ik toch wel ontzettend bang voor spinnen! Dus het maken van deze Spinnenweb taart, zorgde alleen al voor de nodige rillingen op mijn rug. En no worries, de spinnen op de taart zijn niet echt. 


3. Halloween Spookjes Chocoladetaart

Deze prachtige hoge chocolade-stapeltaart met spookjes van meringue schuim kwam ik tegen op de website van Margriet.nl. Zeker met de monsterogen op de zijkant maakt dit een geweldige chocolatetaart voor Halloween!

bron: Margriet.nl

4. Pumpkin Spice Cupcakes

Deze Halloween pompoen cupcakes zullen zeker niet misstaan tijdens jouw Halloween feestje! We kunnen deze tijd van het jaar namelijk niet om de pompoen heen en deze cupcakes zijn meteen griezelig en lekker tegelijkertijd! Handig om uit te delen ook!


5. Bloederige Halloween Cheesecake

Ben je niet bang voor een beetje nepbloed tijdens Halloween? Pak het dan groots aan met deze bloederige cheesecake met chocolade en ‘eetbaar bloed’. Nee deze mag niet ontbreken in dit lijstje met 10x Halloween Taart en Cupcakes recepten!


6. ‘Scream’ pie met frambozen

‘Scream’ was echt DE Halloween film van mijn tienerjaren. En het masker van de moordenaar is iedereen bijgebleven. Maak er dan ook deze heerlijke fruittaart mee. Het recept staat (in het Engels) op deze blog: Aprettylifeinthesuburbs.com.

source: https://aprettylifeinthesuburbs.com/

7. No-Bake Halloween Cheesecake

Wederom een spinnentaart maar dan in de vorm van een super eenvoudige cheesecake naar recept van bakkoninging Martha Stewart. Deze no-bake halloween cheesecake maak ik echter met een bodem van Bastogne koeken want dat hoort gewoon. Voor het recept ga je naar deze pagina.


8. Chocolade cupcakes met spookjes fondant

Ga je liever voor kleine cupcakes in plaats van een grote halloween taart maken? Deze chocolade cupcakes met spookjes fondant hebben een cake met chocolade en zijn erg leuk om op tafel te zetten.


9. Jack-O-Lantern Cake

Pompoenen en dan met name de Jack-O-Lantern is onlosmakend verbonden met Halloween. Toen ik dit recept voor een gestapelde chocolade tulband met oranje frosting zag wist ik meteen dat deze thuis hoorde in dit lijstje met 10x Halloween Taart en Cupcakes Het recept vindt je op de website van TheScranLine.com (in het Engels).

bron foto: TheScranline.com

10. Chocolade roomtaart met spinnenweb

En tot slot NOG maals een taartje met spinnenweb, want die zijn gewoon heel erg leuk en makkelijk om te maken! Dit recept heb ik gevonden op de website van Njam.tv en betreft een vrij simpel recept met zanddeeg bodem en een chocolade-room vulling! Oeh la la!

bron foto: Njam.tv

Hebben jullie al zin in halloween? Smakelijk genieten wordt het in ieder geval zeker met deze 10x Halloween Koekjes recepten voor Halloween! Maar je vindt natuurlijk nog veel meer Halloween recepten, decoratie en inspiratie hier op de website! Maak er een griezelige Halloweenavond van! En tag mij gerustals je een van deze recepten gemaakt hebt, want dan kan ik deze ook delen.

Groetjes, Betty


BEWAAR DEZE RECEPTEN OP PINTEREST!

Bewaar deze foto op jouw Pinterest HALLOWEEN bord. Zo kun je hem altijd raadplegen als je een van deze 10x Halloween taart recepten wilt gaan maken!

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago