Overige

Betty’s Favorieten – Lente 2021

Yes, deze rubriek is weer terug van weggeweest! Ik spot zoveel leuke nieuwe dingen, vaak teveel om uitgebreid over te bloggen. Maar wel meer dan de moeite waard om met jullie te delen! Dus bij deze gaan we weer van start met mijn favorxieten. Ook wel de ‘vers van de pers’ of ‘nieuw in de schappen’ want het betreft hier veelal nieuwe producten die op de markt komen.

Gordon’s Sicilian Lemon Gin

Gordon’s Gin is een van de bestverkochte internationale gins ter wereld. In aanloop naar de zomer wordt er nu een nieuwe smaak aan het portfolio toegevoegd namelijk: Gordon’s Sicilian Lemon. Met een licht gele kleur, en geuren van Sicilië, proef je met deze nieuwe gin een heerlijke verfrissende zomerse smaak. Een kleine zomervakantie naar het zonnige Sicilie dus!

Je vind deze nieuwe gin inmiddels bij Gall&Gall en nog meer (online) slijterijen.


De Krat Aspergebox

Het lekkerste versproduct van eigen bodem komt er weer aan, namelijk de asperge!! Het inspiratie- en informatie platform VanEigenBodem.nl heeft, om dit te vieren, hét aspergemenu van 2021 ontwikkeld in samenwerking met de bekende tv-kok Hugo Kennis. Dit menu is in een kratje thuis te bestellen samen met twee andere verrassende avondmaaltijden, zodat elke liefhebber samen met de telers van VanEigenBodem.nl het aspergeseizoen kan aftrappen. Bekijk de unboxing video voor een voorproefje! Ben jij liefhebber van asperges? Bestel dan deze krat en geniet van kakelverse Hollandse asperges!

Je kunt de speciale Aspergekrat bestellen t/m maandag 26 april 2021 via de website Aspergeskrat.


G’nger Gembersap

Gember is een krachtige anti oxidant en goed voor lichaam en geest! Niet alleen heerlijk om te verwerken in gerechten. Maar dagelijks een shotje gember (of een eetlepel) doet je momenteel compleet onwaken uit die winterslaap. Vers geperste sap kun je tevens ook een heerlijke kop thee of deze Gember latte maken! Met G’nger pure gembersap ben je verzekerd van 100% puur sap, zonder zonder toegevoegde suikers & biologisch. Met G’nger heb je altijd vers gembersap in huis en hoef je nooit meer gember te snijden.

Je besteld deze gembersappen eenvoudig en snel via de website van G’nger.


het Laura’s Bakery Receptenboek

Ik heb al vaker geschreven over de populaire bakblog Laura’s Bakery. Naast diverse kookboeken heeft ze nu een volledig personaliseerbaar receptenboek, met ruimte voor meer dan 150 recepten! Dit receptenboek bevat 176 pagina’s met ruimte om je eigen recepten op te schrijven, 12 tabbladen om je recepten te ordenen in categorieën, 16 stickervellen om je recepten in te delen en te versieren en een handige ziplockbag om losse knipsels en recepten in te bewaren tot je ze inplakt of overschrijft. De tabbladen zijn uitneembaar dus je kunt het boek zelf indelen en aanpassen. Daarnaast kun je met de beschrijfbare stickers zelf kiezen welke categorieën je wilt maken en je bundel voorzien van handige en kleurrijke decoraties!

Het Laura’s Bakery receptenboek kost € 27,50 en is te bestellen via Bol.Com.


Good Catch – vegan ‘tonijn’

Good Catch is onwikkeld door Britse chefs Chad en Derek Sarno. Zij hebben een mix van 6 peulvruchten samengesteld die exact de textuur van vis nabootst. Deze plantaardig tonijn is verkrijgbaar in 3 smaken en is verpakt in handige zakjes. Naked in water is de ‘neutrale’ variant, maar er is ook nog een Mediterranean en Oil & Herbs variant. Zo kun je lekker varieren in jouw favorieten recepten! (Tip: probeer eens deze tuna melt met vegan tonijn en kaas!)

Neem ook eens een kijkje op het instagram account van Good Catch Foods voor meer recepten inspiratie.


Nespresso Vertuo koffiemachine

Duurzaam ondernemen is bij Nespresso altijd al een prioriteit geweest. De nieuwe Vertuo Next-machine is deze gemaakt van 54% gerecycled plastic. Daarnaast is reeds dat het aluminium in de Nespresso-capsules – 100% te recyclen zijn. Naast de verpakking is ook de technologie aangepast. Om energieverspilling te voorkomen, heeft de Vertuo Next een geprogrammeerde eco-modus, deze laat de machine automatisch uitschakelen nadat deze 2 minuten niet is gebruikt. Opvallend is ook één nieuw formaat voor koffie zetten, namelijk de Karaf. Deze nieuwe stijl beschikt over 535ml kwaliteitskoffie. Ideaal om te delen of om zelf van te genieten tijdens een lange, online vergadering. 

Ga voor meer informatie en prijzen ga naar de website van Nespresso.


Tot zo ver mijn favorieten voor dit voorjaar! Zijn er producten die jij ook reeds gespot of zelfs in huis gehaald hebt? Laat het weten in de comments hieronder!

Groetjes, Betty

Deze blogpost bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurdLees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago