We love hummus bij Betty’s Kitchen! Het liefst in allerlei kleuren en met verschillende ingredienten! Deze rode bieten hummus is mooi roodroze van kleur en staat prachtig op tafel tijdens de borrel! Lekker met stukjes pitabrood of gesneden groente.
Hoewel je in de winkels hele lekkere varianten kant-en-klare hummus kunt vinden, geef ik toch altijd liever de voorkeur aan zelf rode bieten hummus maken. Helemaal vers en zonder conserveringsmiddelen. En als je dit kommetje niet in een keer op krijgt, dan stop je de rode bieten hummus in een schone pot, dek af met een laagje olijfolie en bewaar nog in de koelkast.
Kun jij geen genoegen krijgen van recepten met rode bieten, dan heb ik nog veel meer lekkers voor je in petto! Zoals deze regenboog pannenkoeken met verstopte groenten, tarte tatin met rabarber en rode bieten. Stapel een flinke hamburger van deze vegetarische bietenburger of gebruik als ‘saus’ op je vegetarische pizza met falafel. Geniet tijdens de lunch van deze heerlijke salade met feta en rode bieten of houd je weerstand lekker op peil met deze rode detox juice.
PrintExtra:
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
Velen zijn dol op pannenkoekjes of pancakes voor het ontbijt of zelfs de lunch. Maar…
Dit is het seizoen om volop te genieten van het 'Witte Goud'! Dus verzamelde ik…
Hoewel de zomer officieel nog moet beginnen zijn wij in april en mei verwend met…
Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 54 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…
Ik heb toch weer een heerlijk recept voor jullie! Caponata is een Siciliaanse aubergine-stoofgerecht met…
Als er een ingrediënt is dat menig harten sneller doet kloppen dan is het wel…