Maak je pizza eens een keertje anders dan normaal. Je kunt het pizzadeeg namelijk ook heel eenvoudig oprollen, in stukje snijden en serveren als partyhapje tijdens O&N. Maak bijvoorbeeld deze pizzarol met bietjes, hazelnoten en geitenkaas!
Terwijl ik dit typ hoor ik op de radio: “It’s the most wonderful time of the year“. Nou, dat herken ik wel hoor. Jullie? De kerstboom is in huis, alles is gezellig versierd en ik geniet zo van al die feestelijke lichtjes als ik op straat loop. Ik raakte erdoor geïnspireerd om een feestelijk hapje te maken: deze pizzarol met rode bietjes, hazelnoten en geitenkaas. Een plaatje om te serveren tijdens de feestdagen toch?
Krijg je visite over de vloer tijdens de feestdagen? Dan is dit een heerlijk (en gezond) hapje om te serveren, bijvoorbeeld tussendoor bij de borrel of als voorgerecht. Feestelijk en nog gezond ook!
Het fijne van dit hapje is dat je de rol ook van tevoren kunt maken en zodra de visite er is in de oven kunt zetten. Zo sta je geen uren in de keuken terwijl je het liefst bij je gasten wilt zijn. Daarnaast kun je hem ook al van tevoren afbakken en koud serveren. Hij is dan iets minder knapperig, maar ook zeker niet verkeerd. Krijg je geen visite over de vloer? Alsnog lekker maken en zelf van genieten dan!
Ben je fan van deze pizza 2.0? Check dan hier 10x pizza maar dan anders recepten. Met een alternatieve pizzabodem of lekker vegetarische. Die zullen het heel goed doen als borrelhap tijdens Oud & Nieuw!
Extra:
Eet smakelijk en hele fijne feestdagen gewenst!
Liefs, Nanda
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…
View Comments