Wie is er fan van pizza?!? Deze pizza rolls met parmaham en mozzarella zijn mijn ultieme zomer tip om op tafel te zetten! Ideaal voor tijdens een borrel of een feestje, borrel en hier zet iedereen graag zijn tanden in!
Een paar weken geleden zagen jullie al een basic pizza rolls recept voorbij komen hier op de site. Op social media gingen de likes dan ook finaal los! Dus het was mij duidelijk: jullie houden net zoveel van pizza als ik! Dus dook ik de keuken in voor een lekkere smaakvariatie! Deze pizza rolls met parmaham en mozzarella zijn een mooie combinatie van zout, romige zachte kaas en de olijfjes maken hem helemaal af! Dus dit is ook een variantie die je moet gaan proberen!
+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL
PrintMaak eens opgerolde pizza rolls met parmaham en mozzarella! Heerlijk op smaak gebracht met groene olijventappenade en kruidenboter.
Extra:
Eet smakelijk!,
Groetjes, Betty
Heb jij al wel eens kip katsu curry gegeten? Dat is een bekend gerecht uit…
Blijf jij deze zomervakantie ook vertoeven in Nederland? Met de vakantielanden reeks Weekmenu's ga je…
Deze granolataart met mango is een lekker zomers ontbijt taartje! De krokante bodem van granola…
Als taco's met pulled beef je als muziek in de oren klinken, dan is dit…
Vanaf deze week begint de zomervakantie periode in Nederland en ik kan je zeggen dat…
De zomer is HET seizoen van het steenfruit dus moet je lekker veel gaan genieten…
View Comments
Hoi Betina,
Ik ben van plan om deze pizzarolls te maken voor oud en nieuw. Kan ik deze een dag van tevoren ook al maken?
Ik hoor het graag.
Met vriendelijke groet,
Christine Kuipers
Jazeker, leftovers kun je ook een dag later altijd nog opeten. Al zijn ze vers gebakken wel het allerlekjerst! Goed laten afkoelen en in folie in de koelkast bewaren. De volgende dag kun je ze in 10-15 minuten weer even oppiepen in de oven