Tijdens deze zomerse dagen wil je waarschijnlijk niet al te lang in de keuken staan. Snap ik helemaal hoor! Dus voor de zomeravond borrel maak je dan snel en eenvoudig deze Franse camembert in brood plank. Dat wordt genieten!
Laatst was ik borrelen met vrienden en kreeg een heerlijk camembert kaasje van onder de grill voorgeschoteld. Glaasje wijn erbij en vervolgens lekker dippen met brood, groente en fruit! En zo ontstond een idee om eens camembert in brood te maken. Een complete borrelplank, met alles erop en eraan. Maar deze camembert in brood staat ook nog eens super feestelijk tijdens een (buiten)feestje. Wist je dat je ook toppings kunt toevoegen aan de camembert voordat je deze de oven in schuift? Daar vertel ik je in dit artikel graag meer over! Check de makkelijke kookvideo hieronder en zet hem ook dit weekend op tafel!
+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL
Kun jij geen genoegen krijgen van deze camembert in broodplank? Dan wil je dit borrelbrood met salami en kaas vast ook wel eens proberen. En wat dacht je van deze superzachte pizza rolls met parmaham en mozzarella? Oefff, dat klinkt wel heel lekker allemaal! Ken je tevens ook nog die bladerdeeg pasteibakjes? Daar maak je heel eenvoudig brie taartjes met vijgen mee. Geniet dus heerlijk van nog meer lekkere borrelhapjes met kaas! En wist je dat je een camembert ook in bladerdeeg kunt inpakken voor een heerlijk herfstige borrelhap?
Tijdens deze zomerse dagen wil je waarschijnlijk niet al te lang in de keuken staan. Snap ik helemaal hoor! Dus voor de zomeravond borrel maak je dan snel en eenvoudig deze Franse camembert in brood plank. Dat wordt genieten!
(* check wel even of je brood minstens to breed is als de camembert.)
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze camembert in brood plank wilt maken!
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…