Echte mannen houden van vlees, veel vlees! Aldus Dylan. Dus in plaats van een standaard hamburger of speklapje op de barbecue te bereiden, maak je nu heel eenvoudig deze rosbief spiesen met paprika aioli.
Dat is simpelweg vlees, vlees en nog eens vlees, met een beetje paprika kruiden. Geen poespas, geen uren marineren maar gewoon een lekker stukje vlees van de barbecue. Naarmate wij meer en meer aan het barbecueën zijn, vind ik juist die lekkere en pure gerechten het allerlekkerst. Het is eigenlijk net zoals met pasta en pastasaus: hoe minder, hoe beter. En dat is met deze robuuste rosbief spiesen net zo. Zorg gewoon voor een goed stukje vlees en de barbecue doet de rest voor je!
Ik hoop dat deze rosbief spiesen jullie net zo lekker zullen smaken als ons. En uiteraard hebben wij nog meer vleesrecepten van de BBQ online staan. Durf je het aan om het ultieme ‘Pulled Pork’ recept te gaan maken? Hier is iedereen altijd dol op! Maar deze taco’s met pittige kip kan ik je zeer zeker ook aanraden! Grill eens een lange bavette (skirt steak) in Oosterse marinade of ga voor deze Indiase Tandoori lamspiezen van de barbecue! Heel veel plezier en eet smakelijk!
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
(Bron recept: Weber Grillacademy)
Met het einde van de zomervakanties in zicht is het hoog tijd voor wat #BackToSchool…
We zijn alweer beland bij een van de laatste landen weekmenu van deze zomervakantie. Verblijf…
Vandaag een simpele snack recept waar mijn kinderen dol op zijn! Het bestaat uit slechts…
Dit weekend lopen de temperaturen hoog op! Maar hou jij wel van lekker warm en…
Blijf jij deze zomervakantie ook vertoeven in Nederland? Dan neem ik je elke week mee…
Kun je deze zomer wel wat verkoeling gebruiken? Of ben je gewoonweg een enorme liefhebber…