Echte mannen houden van vlees, veel vlees! Aldus Dylan. Dus in plaats van een standaard hamburger of speklapje op de barbecue te bereiden, maak je nu heel eenvoudig deze rosbief spiesen met paprika aioli.
Dat is simpelweg vlees, vlees en nog eens vlees, met een beetje paprika kruiden. Geen poespas, geen uren marineren maar gewoon een lekker stukje vlees van de barbecue. Naarmate wij meer en meer aan het barbecueën zijn, vind ik juist die lekkere en pure gerechten het allerlekkerst. Het is eigenlijk net zoals met pasta en pastasaus: hoe minder, hoe beter. En dat is met deze robuuste rosbief spiesen net zo. Zorg gewoon voor een goed stukje vlees en de barbecue doet de rest voor je!
Ik hoop dat deze rosbief spiesen jullie net zo lekker zullen smaken als ons. En uiteraard hebben wij nog meer vleesrecepten van de BBQ online staan. Durf je het aan om het ultieme ‘Pulled Pork’ recept te gaan maken? Hier is iedereen altijd dol op! Maar deze taco’s met pittige kip kan ik je zeer zeker ook aanraden! Grill eens een lange bavette (skirt steak) in Oosterse marinade of ga voor deze Indiase Tandoori lamspiezen van de barbecue! Heel veel plezier en eet smakelijk!
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
(Bron recept: Weber Grillacademy)
Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 54 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…
Ik heb toch weer een heerlijk recept voor jullie! Caponata is een Siciliaanse aubergine-stoofgerecht met…
Als er een ingrediënt is dat menig harten sneller doet kloppen dan is het wel…
Het is weer een #MeatlessMonday dus zet je bijvoorbeeld dit vegetarische wokgerecht met teriyaki saus…
Geef mij een blikje croissantdeeg en ik maak er gerust heerlijke croissantwafels van . Deze…
Thailand staat natuurlijk bekend om zijn heerlijke Thaise Curry gerechten. Van rood, groen tot geel…