Word jij ook zo vrolijk als ik van deze kleurrijke regenboog pannenkoeken? Je maakt ze in een handomdraai en zult er ongetwijfeld je gasten mee verrassen als hapje tijdens een high tea. Of eet ze gewoon lekker zelf als lunch of licht diner.
Nog een voordeel bij deze regenboog pannenkoeken: ze zitten vol met verstopte groenten en zijn dus nog gezond ook! Hoe mooi is het dat je op een natuurlijke manier kleur kunt toevoegen aan een basisrecept als pannenkoeken en je zo’n feestje op tafel zet. Leuk ook om in het weekend met de kinderen te maken!
Ik rolde de pannenkoeken dus op, om er echte regenboogrolletjes van te maken, maar je kunt de pannenkoeken natuurlijk ook los eten. Ten eerste kun je de rode bietjes pannenkoeken zijn bijvoorbeeld heerlijk als je ze belegt met verkruimelde geitenkaas en rucola er overheen. Ten tweede kun je de groene spinaziepannenkoek kun je bijvoorbeeld beleggen met geroosterde pijnboompitjes en boursin, voor een compleet andere smaakbeleving. En tot slot kun je de gele kerrie pannenkoeken bestrooi je met wat gebakken prei. Net waar je zin in hebt!
PrintVoor de vulling:
Benodigdheden:
Eet smakelijk!
Liefs, Nanda
De zomer is in aantocht dus ook de ontbijtjes moeten er een beetje tropisch uit…
Vier de zomer met deze hummus bowl met zoete aardappel! Top af met jouw favoriete…
Frankrijk is natuurlijk het land voor wijnliefhebbers. Maar ze maken er ook een andere spraakmakende…
Steak tartaart of Steak tartare is een voorgerecht met rauw vlees en rauw ei. Je…
Ben je nog op zoek naar een lekker recept met wafels van croissantdeeg? Combineer het…
Deze risotto met komkommer, munt pesto en granaatappelpitjes is heerlijk fris. Waar risotto voor mij…