Word jij ook zo vrolijk als ik van deze kleurrijke regenboog pannenkoeken? Je maakt ze in een handomdraai en zult er ongetwijfeld je gasten mee verrassen als hapje tijdens een high tea. Of eet ze gewoon lekker zelf als lunch of licht diner.
Nog een voordeel bij deze regenboog pannenkoeken: ze zitten vol met verstopte groenten en zijn dus nog gezond ook! Hoe mooi is het dat je op een natuurlijke manier kleur kunt toevoegen aan een basisrecept als pannenkoeken en je zo’n feestje op tafel zet. Leuk ook om in het weekend met de kinderen te maken!
Ik rolde de pannenkoeken dus op, om er echte regenboogrolletjes van te maken, maar je kunt de pannenkoeken natuurlijk ook los eten. Ten eerste kun je de rode bietjes pannenkoeken zijn bijvoorbeeld heerlijk als je ze belegt met verkruimelde geitenkaas en rucola er overheen. Ten tweede kun je de groene spinaziepannenkoek kun je bijvoorbeeld beleggen met geroosterde pijnboompitjes en boursin, voor een compleet andere smaakbeleving. En tot slot kun je de gele kerrie pannenkoeken bestrooi je met wat gebakken prei. Net waar je zin in hebt!
PrintVoor de vulling:
Benodigdheden:
Eet smakelijk!
Liefs, Nanda
Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 54 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…
Ik heb toch weer een heerlijk recept voor jullie! Caponata is een Siciliaanse aubergine-stoofgerecht met…
Als er een ingrediënt is dat menig harten sneller doet kloppen dan is het wel…
Het is weer een #MeatlessMonday dus zet je bijvoorbeeld dit vegetarische wokgerecht met teriyaki saus…
Geef mij een blikje croissantdeeg en ik maak er gerust heerlijke croissantwafels van . Deze…
Thailand staat natuurlijk bekend om zijn heerlijke Thaise Curry gerechten. Van rood, groen tot geel…