Het is vrijdag visdag! En vanavond zetten we tonijn op het menu. En dan natuurlijk verwerkt in deze overheerlijke pizza met tonijn en ui. Het is immer Italië Maand op de blog!
Ik kan eigenlijk elke week pizza eten. Vegetarisch, met vlees of vis, of gewoon met lekker veel kaas. Zelf gemaakt is natuurlijk het allerlekkerst. Nu kun je natuurlijk aan de slag gaan met mijn basisrecept voor pizzadeeg. Je krijgt er heerlijke dunne Italiaanse pizza’s van! Tijdens een low carb dieet kun je zelfs een bloemkoolpizza bodem maken. Of koop een van die geweldige ‘groente’ pizza’s in de supermarkt die verrijkt zijn met extra groente.
Deze pizza met tonijn en ui is lekker knapperige en je eet ze so uit de hand. Glaasje wijn erbij en je hebt een prima manier om je avond in gezelschap door te brengen. En werkelijk iedereen lust hem wel. Varieer bij het maken van je eigen pizza’s ook eens met het volgende beleg: de klassieke Pizza Margherita, of met champignons zoals deze pizza ai funghi, 3 verschillende mini-pizza’s, of juist een pizza met salami, courgette en paprika.
Extra:
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Op deze Meatless Monday maakte ik loempia's gevuld met champignons, kaas en cashewnoten. Een heerlijk…
Als er een gerecht is dat wij allemaal wel kennen van de 'afhaalchinees' dan is…
Het is vandaag de 4e donderdag van November en dan wordt in Amerika Thanksgiving gevierd!…
Op zoek naar last-minute Sinterklaas recepten ter inspiratie? Binnenkort is het zover. Sinterklaas is namelijk alweer…
Het is weer een Meatless Monday en daar past deze romige, vegan rode bietencurry met…