Het is vrijdag visdag! En vanavond zetten we tonijn op het menu. En dan natuurlijk verwerkt in deze overheerlijke pizza met tonijn en ui. Het is immer Italië Maand op de blog!
Ik kan eigenlijk elke week pizza eten. Vegetarisch, met vlees of vis, of gewoon met lekker veel kaas. Zelf gemaakt is natuurlijk het allerlekkerst. Nu kun je natuurlijk aan de slag gaan met mijn basisrecept voor pizzadeeg. Je krijgt er heerlijke dunne Italiaanse pizza’s van! Tijdens een low carb dieet kun je zelfs een bloemkoolpizza bodem maken. Of koop een van die geweldige ‘groente’ pizza’s in de supermarkt die verrijkt zijn met extra groente.
Deze pizza met tonijn en ui is lekker knapperige en je eet ze so uit de hand. Glaasje wijn erbij en je hebt een prima manier om je avond in gezelschap door te brengen. En werkelijk iedereen lust hem wel. Varieer bij het maken van je eigen pizza’s ook eens met het volgende beleg: de klassieke Pizza Margherita, of met champignons zoals deze pizza ai funghi, 3 verschillende mini-pizza’s, of juist een pizza met salami, courgette en paprika.
Extra:
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
Het perenseizoen begint elk jaar in de herfst dus rond september. Maar naast de conventionele…
Binnenkort is het zover: Halloween! Dit is toch wel een van mijn favoriete feestjes, want dan…
Op zoek naar een lekkere vlezig borrelhapje voor Halloween? Deze krokant gebakken vleermuizen vleugels zijn…
Dit recept is een lekker hartige gerecht dat hoort bij een avondje halloween vieren. Deze…
Bij Halloween denk je al gauw aan zoete snacks en spooky taarten! Maar met deze…
Ga jij een Harry Potter Film Marathon houden? Dan serveer je hier uiteraard ook de…