Varieer eens met pesto en maak eens een keertje deze munt pesto met pistachenoten. Een heerlijke en frisse afwisseling!
De afgelopen week ben ik druk in de weer geweest met diverse pesto’s maken. Het is namelijk een ultieme party dip voor bij brood. Maar aangelengd met een beetje mayonaise is het ook uitermakte geschikt voor gefrituurde hapjes of vegetarische bitterballen.
Naast de klassieke basilicum pesto ben ik ook grote fan van deze munt pesto met pistache noten. Deze pesto is een tikkeltje zoeter als je misschien gewend bent. Maar hij doet het ook goed als bijvoorbeeld marinade voor vlees van de grill. Gewoon even lekker mee inwrijven. Maar goed, geniet lekker van dit variatie recept met munt pesto!
Voor een (klein) jampotje/kommetje:
Ingredienten:
Extra:
Bereidingstijd: 5-10 minuten.
Bereidingswijze:
Eet smakelijk!
* Superfoodtip: Vervang de helft van de pijnboompitten door een anderhalve eetlepel hennepzaad. Dat zit boordenvol omega-3 vetzuren, vitamine B3 en ijzer.
De zomer is HET seizoen van het steenfruit dus moet je lekker veel gaan genieten…
Heb je wel eens 'orgaanvlees' gegeten? Dat is vlees dat afkomstig is van de ingewanden…
De zomer is in aantocht dus ook de ontbijtjes moeten er een beetje tropisch uit…
Vier de zomer met deze hummus bowl met zoete aardappel! Top af met jouw favoriete…
Frankrijk is natuurlijk het land voor wijnliefhebbers. Maar ze maken er ook een andere spraakmakende…
Steak tartaart of Steak tartare is een voorgerecht met rauw vlees en rauw ei. Je…
View Comments
Wat een verrassende combinatie de munt met pistachenoten in een pesto, nog niet eerder tegengekomen. Ben hier heel erg benieuwd naar!
Gewoon proberen :-)
Groetjes, Betty
nieuwsbrief svp
héél lekker, dankjewel voor heet recept Betty
Dank je wel Kathleen en ben blij dat je er van genoten hebt! Groetjes!