Varieer eens met pesto en maak eens een keertje deze munt pesto met pistachenoten. Een heerlijke en frisse afwisseling!
De afgelopen week ben ik druk in de weer geweest met diverse pesto’s maken. Het is namelijk een ultieme party dip voor bij brood. Maar aangelengd met een beetje mayonaise is het ook uitermakte geschikt voor gefrituurde hapjes of vegetarische bitterballen.
Naast de klassieke basilicum pesto ben ik ook grote fan van deze munt pesto met pistache noten. Deze pesto is een tikkeltje zoeter als je misschien gewend bent. Maar hij doet het ook goed als bijvoorbeeld marinade voor vlees van de grill. Gewoon even lekker mee inwrijven. Maar goed, geniet lekker van dit variatie recept met munt pesto!
Voor een (klein) jampotje/kommetje:
Ingredienten:
Extra:
Bereidingstijd: 5-10 minuten.
Bereidingswijze:
Eet smakelijk!
* Superfoodtip: Vervang de helft van de pijnboompitten door een anderhalve eetlepel hennepzaad. Dat zit boordenvol omega-3 vetzuren, vitamine B3 en ijzer.
Met het einde van de zomervakanties in zicht is het hoog tijd voor wat #BackToSchool…
We zijn alweer beland bij een van de laatste landen weekmenu van deze zomervakantie. Verblijf…
Vandaag een simpele snack recept waar mijn kinderen dol op zijn! Het bestaat uit slechts…
Dit weekend lopen de temperaturen hoog op! Maar hou jij wel van lekker warm en…
Blijf jij deze zomervakantie ook vertoeven in Nederland? Dan neem ik je elke week mee…
Kun je deze zomer wel wat verkoeling gebruiken? Of ben je gewoonweg een enorme liefhebber…
View Comments
Wat een verrassende combinatie de munt met pistachenoten in een pesto, nog niet eerder tegengekomen. Ben hier heel erg benieuwd naar!
Gewoon proberen :-)
Groetjes, Betty
nieuwsbrief svp
héél lekker, dankjewel voor heet recept Betty
Dank je wel Kathleen en ben blij dat je er van genoten hebt! Groetjes!