Varieer eens met pesto en maak eens een keertje deze munt pesto met pistachenoten. Een heerlijke en frisse afwisseling!
De afgelopen week ben ik druk in de weer geweest met diverse pesto’s maken. Het is namelijk een ultieme party dip voor bij brood. Maar aangelengd met een beetje mayonaise is het ook uitermakte geschikt voor gefrituurde hapjes of vegetarische bitterballen.
Naast de klassieke basilicum pesto ben ik ook grote fan van deze munt pesto met pistache noten. Deze pesto is een tikkeltje zoeter als je misschien gewend bent. Maar hij doet het ook goed als bijvoorbeeld marinade voor vlees van de grill. Gewoon even lekker mee inwrijven. Maar goed, geniet lekker van dit variatie recept met munt pesto!
Voor een (klein) jampotje/kommetje:
Ingredienten:
Extra:
Bereidingstijd: 5-10 minuten.
Bereidingswijze:
Eet smakelijk!
* Superfoodtip: Vervang de helft van de pijnboompitten door een anderhalve eetlepel hennepzaad. Dat zit boordenvol omega-3 vetzuren, vitamine B3 en ijzer.
Gebakken appels uit de oven worden nog lekkerder als je er een romige en krokante…
De goedheiligman en zijn gezelschap zijn reeds aangekomen in ons land, dus de Sinterklaas recepten…
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
View Comments
Wat een verrassende combinatie de munt met pistachenoten in een pesto, nog niet eerder tegengekomen. Ben hier heel erg benieuwd naar!
Gewoon proberen :-)
Groetjes, Betty
nieuwsbrief svp
héél lekker, dankjewel voor heet recept Betty
Dank je wel Kathleen en ben blij dat je er van genoten hebt! Groetjes!