Categories: Events

De Tasty 2015 – workshop met fonQ.nl

Dit jaar heb ik me toch een bijzondere verjaardag gehad! Het viel namelijk samen met het weekend van de Tasty : Het culinaire lifestyle evenement voor foodies, kookfanaten en wijnliefhebbers!

De Tasty werd gehouden in de Jaarbeurs Utrecht op 31 oktober en 1 november 2015. En samen met fonQ.nl was ik aanwezig om workshops te geven aan de bezoekers. Lees mee:

De Tasty 2015

Twee dagen lang kon je in de Jaarbeurs komen proeven, uitproberen en uiteraard ook shoppen. De Tasty is een zeer interactief Food evenement en verschilt daarin ook met andere food festivals. Zo kun je op de ‘Proefmarkt’  heerlijk komen smikkelen, drink je de lekkerste wijnen in de ‘ Wijnwereld’ en kun je op het ‘ Inspiratieplein’  een demonstratie of workshop volgen voor een bepaald merk of product.

Geinspireerd raken door fonQ.nl

Webwarenhuis fonQ.nl stond dit jaar ook op de Tasty en had hun stand ingericht met kekke design meubels en woonaccesoires. Ik werk wel vaker samen met fonQ.nl, maar dat komt omdat ik het ook zo’n tof bedrijf vind! Ze hebben een heel goed gevoel voor design en interieur. Hun jaarlijkse magazines (Mooi Magazine) staan altijd boordevol inspiratie en je vind er de meest coole, nieuwe producten die uit komen. Speciaal voor tijdens de Tasty had men een eetkamer ingericht, met een grote eettafel, design stoelen en omgeven door gave keukenapparatuur. Een plek waar ik mij dan ook meteen thuis voel!

Workshop Pesto Maken

Bezoekers van de Tasty konden zich (vooraf) inschrijven voor een workshop ‘ pesto maken‘. Het werden verschillende sessies, gedurende de dag. Waarbij ik telkens een klein gezelschap meevoer naar de Italiaanse keuken en we met de hand pesto gingen maken. Gewoon op gevoel en met behulp van een vijzel. Doordat we lekker met zijn allen aan de grote eettafel zaten, hing er een intieme en gezellige sfeer. En vond ik het ook ontzettend leuk om hier een workshop te mogen geven. Het was dus een verjaardag die ik niet snel meer zal vergeten!

Ga zelf aan de slag met pesto!

Voor homemade & handmade pesto gebruik je bijvoorbeeld:

Of ga voor electrisch gemak en gebruik een blender of chopper, bijvoorbeeld:

Eet smakelijk alvast!

Groetjes, Betty

Deze artikel betreft een samenwerking met fonQ.nl . Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

4 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

5 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

6 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago